Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sona saklama yok. ilk kitapta dragonların yumurtadan cikip daenerysden sut emmesiyle bitiyor dsagh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bence çok iyiydi final bölümü olarak. cersei ne ayak ya o küçük yancı lannisterla falan öeh aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Çok iyiydi ya offffff nasıl beklicem 2. sezonu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mart 2012 doğumlu bebeklere babies of ice and fire dense yeridir. bu arada acaba 2. sezonun adı da game of thrones mu olacak? bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dizimag'de hala altyazılı çıkmadı. akşama doğru çıkarsalar da işim gücüm var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kermit said: güzel değildi pek şaşırtıcı 1 kaç şey vardı yaşlı ibnenin o kadar dinç olması rol yapması falan birde dragonlar tabiki zaten onu sona saklamışlar ama şaşırmadımda yumurtaları oralara koyarken aklımdan geçti zaten. o yumurtaların bi olayı olacaktı burda daha öncede konuştuk. geri kalan kısımda hiç bi olay yoktu niyeyse. bu adam tam bi retardinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Escape orta civarı bir ingilizcen varsa hiç çekinme, ingilizceleri öyle çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tantun said: kermit said: güzel değildi pek şaşırtıcı 1 kaç şey vardı yaşlı ibnenin o kadar dinç olması rol yapması falan birde dragonlar tabiki zaten onu sona saklamışlar ama şaşırmadımda yumurtaları oralara koyarken aklımdan geçti zaten. o yumurtaların bi olayı olacaktı burda daha öncede konuştuk. geri kalan kısımda hiç bi olay yoktu niyeyse. bu adam tam bi retardinho yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 escape diziyi türkçe altyazılı bile anlamıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 asdadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ilk partı yarısından fazlasını öyle izledim zaten. ama bilmediğim kelimeler çok var karıştı herşey birbirine sinirlendim kapattım. önce kelime dağarcıgını geliştrmem gerekiyo ne kitabı ya sen ne diyosun. o ilk bölümlerde izlediğim dandik bi site vardı canım kardeşim ondan kaynaklı o. dizimag iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yok kafam gitti kitaba bir an sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tantun said: kermit said: güzel değildi pek şaşırtıcı 1 kaç şey vardı yaşlı ibnenin o kadar dinç olması rol yapması falan birde dragonlar tabiki zaten onu sona saklamışlar ama şaşırmadımda yumurtaları oralara koyarken aklımdan geçti zaten. o yumurtaların bi olayı olacaktı burda daha öncede konuştuk. geri kalan kısımda hiç bi olay yoktu niyeyse. bu adam tam bi retardinho sen kimsin gerizekalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 eh işte finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hound'un Sansa'ya nispeten iyi davranması da ilgin, pek öyle hisli bir adama benzemiyor. Aklında başka bir plan mı var acaba? Gerçi veledi de yıllardır koruyor ama..bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sawer said: Çok iyiydi ya offffff nasıl beklicem 2. sezonu :( bu moddayım epik sahnelerde gözlerim falan doldu hep ÜHÜH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Beklentiyi arttırmak için, kitaptan, stannis reiz in nasıl tasvir edildiğini koyabilir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 izlemeye başlıyorum sonunda, heyecan geldi introyu 3.ye çeviriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 NE GÜZEL BİTSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 BLOOD OF MY BLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 9 dan sonra ne yapsalar yalan olacaktı ama yinede daha iyi olabilirdi,sonunda küfür etmediğim tek bölüm bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Lan hala izleyemedim kafaları yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 izleme bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 karı 3 tane dragonu summonladı beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar