aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 lan su muhabbeti yaptigimda kimse anlamiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi su ana kadar en basarili casting calismalarindan biri cofri ya resmen sokakta gorsem azina vururum hane cakiri oldurdu diye adami dovduler ya akmerkezde kurtlar vadisindeki onun gbi bi moddayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hangi muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 saclari uzun olmasi lazimdi, boyle saclarindan tutup duvara surtturucen cort cort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sparkcaster said: hangi muhabbeti o sahnenin tamami, kimin motoru la bundan baslayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olm ned öldü cofre orospu çocuğu dedik tmm iyi güzelde zombiler geliyo olm adam ölüyken dirildi. vay anasını ben onları bekliyorum. sikerler cofriyide starklarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi ben hala merak ediyorum kitabı da okudum. o en baştaki kaçan ranger nasıl kaçıyo tünelden geçmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 duvari deliyo o korkuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Baggio said: xaty said: Lyvanna_Dolores said: Yazdıgım spoiler değil tahmin, böyle oldu/olmadı bence muhabbeti. Lyvanna_Dolores said: Kitapta birşeyin olmadıgını söylemek spoiler değil. Arızalı mısın? Şöyle bold'ladım ilgili yerleri, anlamaz belki yine. Kitabı okumuş biri neden gelip burada tahmin rp'si yapmaya kasar o ayrı zaten. Kitabı okumadım, 4chan'da okumuş olanlar merak ettiğim şeyin kitapta da açıklanmadıgını yazmışlar. Spoilerz. Spoilerz everywhere. Sadece aglamak için ağlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 spark büyük spoiler vermişsin ama ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ranger Tüneli geçip sonra kaçıyordur, "arkadaşların öldüyse sen niye yaşıyorsun" mu diyecekler yani, açarlar gene kapıyı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 arkadaşlar başlığa baktığınızda kitap konuşmak yasak kitaptan hede hödö vermekte yasak olduğunu görürsünüz zekasızmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 aquila said: o sahnenin tamami, kimin motoru la bundan baslayip. world of tanks'de ammo bitti 5 kişi rakibe karşı hasarlıyım, vuruyorlar vuruyorlar ölmüyorum. "EVEN NOW I CAN SLICE THRU THE FIVE OF YOU LIKE SLICING A CAKE" dedim, kimse anlamadı. var yani böyle mağarada yaşayan insan evlatları. ha bir de, kesemediler. http://www.phantasmagoricalmusings.com/wp-content/uploads/2011/05/Ser-Barristan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 4chande allah yok dediler ateist oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 seni kitapla doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Barristan reis çok agır kayıyordur umarım birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 soyliim mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 forçende kimseye kaymıyo kerhane açıp takılıyo diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 dibini dovduruyo diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kermit said: arkadaşlar başlığa baktığınızda kitap konuşmak yasak kitaptan hede hödö vermekte yasak olduğunu görürsünüz zekasızmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 öbür başlıkt spoiler okuyup bune lan spoiler diyenlerde var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 shae'nin lannisterların yeni kraliçesi olacağı bölümü merak ediyorum ben. joffreyin karabüyüyle yarı insan yarı akyürüyen olması, starkın bloodmagicle tekrar hayata dönmesi, drogonun yedi krallığı fethi falan. şaka - altını çizdiğim yer spo, taglayın //gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kardeş sen şu yazdıklarını önce bi spoilera al izlemeyenler vardır illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 şaka yapmış adam cofri misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ya bu jamienin dövüş sahnelerini bir ben mi sevdim, herif ensest mensest ama adam thats skiill modofoka diyor bildiğin. Kitapta geçiyor bir yerde Snow that's how a king should look like diyor hak veriyorum, göbekli king ancak cücelere kral olur . hebele Bir de sevdiğim herkesi öldürdüler. Belki bu adamı tuttum diye bunu da öldürürler de sanmıyorum. Barristan reise birşey olursa cidden kitabı yakar bilgisiyarı da camdan aşağı atarım (İlk kitabın 30% undayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar