Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Haha, bugun sabah 10:00 saatinden itibaren Liseyi bitirmis oldum. IB finallerimin sonuncusunu verdim, bi daa bi kac gun disinda okula gitmicem (o da evde canim sikilacagindan :P) BITIRDIM ULAN! KISNANANLAR CATLASIN 16 YASIMDA BITIRDIM! HUAHA *!This feeling, inside me I finally found my love I finally broke free*[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Gözün aydın. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ne kullaniyim fizban? liseyi 16 yasinda bitirmem zaten istemsiz oldu (sinifta kalmak gibi bi secenegim olamazdi hehe), ayrildigima uzulucem ben de ama BUGUN OZGURUM ULAN! kimse yok bugun hehe[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 aka ne bu arada? =)[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 pc sapıttı msj ıkı postladı sorry[signature][hline] |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 19 Mayıs 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 as known as nasıl oluyoda 16 yaşında bitiriyosun?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 erken başlamıştır :)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 baya erken =)[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ee 20 yaşında univ biter. 21de askerlik. ohh yaşıtlarından 2 sene avantajlı olarak başlarsın iş hayatına. onlar daha iş araken sen ilerlemiş olursun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 a. kodumun arabasını alıcam demek. Babası söz vermiş heralde :) şaka bi yana allah kalmadı artık ders şaka öbür yana.. atlada kendin atla demek.. şaka diğer yana.. artık kendim alıcam demek.. şaka bitti.. bende unuttum. bir diğer dyişle demek türkçesi[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Aket-Atum, 19 Mayıs 2004 13:43 tarihinde demiş ki: as known as also known as değil miydi? hayırlı olsun[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 amerika hasin yerdir.. ya sakalin olucak yada kelimei sahadet getirmeyi bileceksin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hadı hayırlısı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Volfied, 19 Mayıs 2004 13:39 tarihinde demiş ki: ne kullaniyim fizban? liseyi 16 yasinda bitirmem zaten istemsiz oldu (sinifta kalmak gibi bi secenegim olamazdi hehe), ayrildigima uzulucem ben de ama BUGUN OZGURUM ULAN! kimse yok bugun hehe off of daha çok ağlayacaksın :) . Sana geçmiş olsun diyorum ve öss de başarılar diliyorum .[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ya 16 yaşında nasıl bitiyor ya??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 vallaha bende bu sene bitiriyordum ama 2 sene geri aldırdım öğrenimimi bende 16 yaşındayım[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 87 li birisi hazırlık okumadıysa ve sene kaybı yoksa bitirmesi normal[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bende geçen cum bitirdim nolcak yane ? hemde 19 yaşımda bitiridim hiç sınıfta kalmama rağmen..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bitti di mi ? Ne güzel. Kendimi boş hissediyorum. Ne yapsam diye düşünüyorum. Offf ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Her şey daha yeni başlıyor...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 19 Mayıs 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: BonePART, 19 Mayıs 2004 16:13 tarihinde demiş ki: herif amerikaya universiteye gitcek ama uni bitene kadar icki icemice resmen yazık ya Asıl sorunu herkes kaçırmış ama Bone hemen farketmiş.. Volf nası okuyacaksın ya?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Nasıl yani neden içemio? 18 yaşından küçük die mi?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Mortis, 19 Mayıs 2004 17:25 tarihinde demiş ki: Nasıl yani neden içemio? 18 yaşından küçük die mi? Amerika'da içki alabilmen veya barlara girebilmen için 21 yasinda olman gerekiyor. 18 deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ya yaş 21 de ! başkasına aldırıyorsun o problem olmuyor.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 mendoza bara gidicek, adamdan içki isteyecek (şaşarım) adam da yok sen küçksün vermem diyecek (şaşarım) bitti okul hadi bakalım, IBler bile özgür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar