Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 GwindonSurion said: protein kullandıysanız bide daha çabuk süzülür zazazaazaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi 2 ay body ye gidip cahil cahil konuşmayın şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şöyle birşey görmüştüm bodytr de http://img201.imageshack.us/img201/7747/mcvg1.jpg iyi protein var gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Protein var da kalori çok. Kilo almakta zorluk çekenler için kalorinin ve proteinin çok olması iyi ama içindeki yağlar kalp sağlığı için çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kızartmaları çıkarıp, kola yerinede meyvesuyu tüketsek sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Yağlar burgerlerin etlerinde, ekmeklerinde ve patates kızartmasında var. Patates almazsan bir nebze azaltırsın tabi. Kolada hiç yağ yok zaten sırf şeker var. Meyve suyunda da nerdeyse kola kadar şeker var gerçi ama daha sağlıklı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sağolun arklar korkuyorum açıkçası 53 kilodan 58 kiloya geldim biri demedi kilo almışın diye millet 5 kilo alınca diyete başlıo:D 65 fln olunca da farkedilmezse napıcam ben:D gerçi şöle 70ken 75e çıksam farkedilir tabi ama ne bilim boru mu lan 5 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://www.bodybuilding.com/fun/trans10.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 3 kiloda olsan mcdonalds yemek kekoluk 100 kiloda olsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://www.bodybuilding.com/fun/images/2009/trans10_e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 noldu lan hoşunamı gitti dfbvklmdfbödf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yengec gibi :( cok kotu gorunuyor kimse. biraz da komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 baya kötü ya http://forum.bodybuilding.com/photo/data/500/quarter_turn_2_days_resize.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tip ogrencileri icin anatomi dersine girse iyi para kirar ustteki arkadas :) sahsen bu tipteki abarti vucutlari sevmiyorum. cok itici fazla anormal dogal olmayan bir gorunum. keyif isi tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bence de çok itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bugüne kadar görceğiniz en itici gelişmiş vücut bu, iddia ediyorum: http://ifun.ru/view/108059 abi nasıl yapılabilir ki bu çok enteresan keko keko hareketler yapıyo bi de ahuahsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 synthol o vücut değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 synthol dedikleri olay o, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bilmiyodum öğrenmiş oldum niye bu kadar salak bu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Şu adamdan powerlifting dersleri almaya başlıyorum haftaya hadi hayırlısı: http://www-user.rhrk.uni-kl.de/~goelzer/fotogalerie.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ovvv o ilaci kullananlarin hali nedir :( ne olacak o kadar kasli olsan yahu nedir amacin , kas kas kas nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Koşarken geride bolca enerjim kalıyor ve yorulmuyorum ama muhtemelen ayak ve bacaklarım vs beni taşıyamadığı için uzun süreli koşamıyorum. Hemen kasılmaya ağrımaya vs başlıyor. Bu sorun için alabileceğim herhangi bir supplement var mı destek olarak ? Creatin vs yardımcı olur mu mesela ? Alsam dahi 10 gün felan alabileceğim max, bu kısa sürede etkisi olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kanuni said: ovvv o ilaci kullananlarin hali nedir :( ne olacak o kadar kasli olsan yahu nedir amacin , kas kas kas nereye kadar :) İLAÇ DEĞİL O KAS DEĞİL O ŞİMDİ Bİ MADDE VAR BİDE ŞIRINGA VAR DERİ VAR DERİ ALTI VAR ŞIRINGAYA ONU KOYUP ENJEKTE EDİYORSUN DERİ ALTINA SİLİKON GİBİ TIPKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Lopeth said: Koşarken geride bolca enerjim kalıyor ve yorulmuyorum ama muhtemelen ayak ve bacaklarım vs beni taşıyamadığı için uzun süreli koşamıyorum. Hemen kasılmaya ağrımaya vs başlıyor. Bu sorun için alabileceğim herhangi bir supplement var mı destek olarak ? Creatin vs yardımcı olur mu mesela ? Alsam dahi 10 gün felan alabileceğim max, bu kısa sürede etkisi olur mu ? olmaz. kaç dakka koşuyorsun ben mesela 13. dakkadan sonra açılmaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar