tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 loading yapmanın tek artısı vücudu kreatine çabuk doyuruyosun. başladığın günden itibaren hep 5 er gram alsan da aynı faydayı sağlıycak. sadece bu doyma işi biraz daha uzun sürecek. çok gerekli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 uzun zamandir giremedim foruma updeyt geldi pazartesi 11 hafta bitti, bittigi gibide hastalandigim icin bu hafta gidemedim spora, rejimide salladim bu sayede haftasonu tekrar basliyacagim 11 haftanin sonunda kilo olarak tam bilgi veremesemde 20+ kilo gitti, kemerde toplamda 8 delik atladim, zayifladim ciddi anlamda. yuzdugum icinde omuzlar kollar sekillendi azcikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mirage said: Loading yapanlar günde 30 grama kadar alıyor. Bunu bir kaç gün yapıp bırakanlar da var 10 güne kadar sürdürenler de. Sonrasında 2-5 grama düşürüyorlar. Şunu yapıyorum abi neden bu kadar olay yaptınız lan skdjfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 creatine vücutta çok su tutuyor. pre workout performans ürünü kullanacaksanız superpump ve vapor falan kullanın. usp jack3d falanda saglam keşke satılsa trde. alabiliyosanız tanıdık falan getirtin yani hatta fazladan gelirse ben alırım :) loading falan yapmayın abi israf gram faydası yok bol bol tüketin diye üreticilerin attığı bi yalan kullanın direk günlük miktarda. Yok vücudun alisma süreciymis bilmem ne diyolarda zaten içtikten hemen sonra etkisini görmeye basliyorsun farkedilir derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basketci97 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 iyi akşamlar 15 yaşındayım boyum 1.80 kilom 70 haftada 4 gün basketbol antrenmanlarım var ve ben haftada kez kg lık barbell dumbellerle çalısıyorm bi sorun olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basketci97 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 10 kglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basketci97 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yukarda cıkmamıs 10 kiloluk dumbell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Olmaz. NCAA deki elemanlar o vücudu sirf sinav barfiks cekerek yapmiyor. Giriyorlar o yaslardan max agirlik altina. Yok boyun kisa kalir, yok kemiklerin gelismez vs diyenleri pek sallamamak lazim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basketci97 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bir kaç gündür protein markalarını inceliyorum .optimum nutration marka protein ürününü çoğu kişi tavsiye ediyor. Ürün hakında Nette güzel şeyler yazsada tarafsız platformdaki söylenenler beni daha tatmin edicektir. Acaba bahsetmiş olduğum ürünü kullananlar var mı? Tavsiye edermisiniz? Boyum 184 kilo 77 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 kullandım ON protein tozu, gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 o kadar kilo verdim diyorum insan bi helal filan der, kustum geri alcam butun kilolarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hayir success story i heba ettiniz ona yaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ahah arada kaynamis abi mesajin. Helalettin. Yok mu before/after fotolari? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oh be =) foto cekmedim ya simdi ona cok yaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Tron said: bir kaç gündür protein markalarını inceliyorum .optimum nutration marka protein ürününü çoğu kişi tavsiye ediyor. Ürün hakında Nette güzel şeyler yazsada tarafsız platformdaki söylenenler beni daha tatmin edicektir. Acaba bahsetmiş olduğum ürünü kullananlar var mı? Tavsiye edermisiniz? Boyum 184 kilo 77 tesekkurler ON gayet iyi, çektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Takviyesiz yapın şu işi ya millete para kazandırıp duruyorsunuz boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Frantic said: ahahah et kesmesi nedir arkadas sdfds laktik asit fermantasyonu mu diyeydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 optimum güzeldir pişman olmazsın. Double rich chocolate kullandım tadı falanda güzel. Gaspari, Optimum, Universal, Twinlab, BSN, Muscletech falan bunlar kaliteli markalar. Redis, Hardline gibi markalarda uzak durman gereken cinsten. aman diyim. Edit:ultimate de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Black-ice said: Frantic said: ahahah et kesmesi nedir arkadas sdfds laktik asit fermantasyonu mu diyeydim? evet, cunku daha anlasilir. ben ilk defa senden duydum "et kesmesi" tabirini :) simdi soruna gelince, Black-ice said: arkadaşlar göğüs+biseps gününden sonra göğüs ve bisepsin yanında kanatlarda da acaip et kesilmesi oluyor. birşeyleri yanlış mı yapıyorum acaba diyorum bazen. onların da devreye girdiğini biliyorum ama bir göğüs kadar et kesmesi için baya devreye girmesi gerekmiyor mu? bence hareketi dogru yapamadigindandir, hangi egzersizleri yaptigini yazsana belki oyle daha aciklayaci olur. cunku gogus calisirken kanata yuk binmez benchte. ama gogus+biceps gununden sonra kanat calisirken kollarda bahsettigin sancilarin olmasi normaldir mesela. cunku kanat programinda biceps de dahil oluyor cogu hareketine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 et kesiğini herkes bilir ya nası olur :D et kırığı da diyen var. neyse antremanı sölim bench press dumbell fly incline press incline fly üstüne barbell curl concentration curl hammer curl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Fly'larda kanatlara bindiriyo olabilirsin, problem olacağını sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 halterle bench press yapmakla dumbell press yapmak arasında ne fark var acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ovchinnikov said: halterle bench press yapmakla dumbell press yapmak arasında ne fark var acep ? bench presste daha ağır kaldırabilirsin. dumbbell bench presste daha çok göğsünde hissedebilirsin, ağırlığı indirirken daha çok stretch olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu gün yanıma bir sabi sübyan geldi. böyle alt üst göğüs şişmiş, kollar pazular böle böle bööm bööm olmuş. ... neyse biraz laflaştık. dedim - sen ne kadardır spor yapıyorsun? maşallahın var. çocuk demez mi! -2 hafta diye... bi an içimden -şunun azına iki tane giydiriverecen görecek 2 haftayı. Hayır yani zaten bench press 3. sette sol kol titriyor. bir de üstüne gel bık bık bık ben 2 haftalığım gör bak fjdalsfsjalşjk... Kızgınım ağalar yazasım geldi birden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar