Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Bir çok insana o vücut çok kolay ulaşılabilir yada çok yetersiz geliyor anladığım kadarıyla ama hiiiiiç kolay değil öyle vücut yapmak.. Bulktan ziyade daha ince fit bir vücutta tyler ama yinede kolları omuzları küçümsenicek gibi değil ve mide yi öyle çıkarmakta kolay değil
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ben çok fena oldum bugün ya

, hala da kötüyüm bir danışayım dedim. Sabah kahvaltıda 4 yumurta falan yedim ama çok aptal bir saatte yediğim için, spor öncesi makarna faslımda baya baya az yiyebildim hiç aç olmadığım için. Sadece göğüs çalıştım ama bayağı zorladım kendimi, 3. hareketimi bitirdikten sonra "o son seti yapmayacaktım" dedim ve deliler gibi tansiyonum düştü. Soyunma odasında uzandım, baktım olacak gibi değil arkadaşımı yolladım birini çağırsın diye. Bu sırada sürekli kuru üzüm yiyip su içiyorum ama ayağa kalkarsam aynen gözlerim kararıcak ve kapaklanıcam yani o kadar eminim durumdan. Neyse trainer geldi tansiyonuma baktı, gayet normal tansiyonun düşük değil dedi ama o sırada hakikaten iyi hissediyodum. Zırt pırt bir kendime gelip bir anda vıjt diye göte dönüyodum. Yolda yürürken yani gayet neşeli bir haldeyken, abi iki saniye oturayım diye durdum sürekli. Eve geldim, uzandım hala göt gibiydim inanılmaz bir halsizlik var üstümde. Tansiyon olarak şu anda çok anlaşılır bir rahatsızlığım yok ama halsizlik ve iştahsızlık hat safhada. Yani demin bi tavuk yiyim dedim artık bayadır yemek yemiyordum diye, resmen her lokmayı yutmak ayrı bir eziyete döndü, sürekli öğürücek gibi oldum.

İlk defa böyle bir şey geldi başıma, ve yani bu tansiyon düşüklüğünü yaşayalı yaklaşık 4 saat oluyor, hala kafasından çıkabilmiş değilim. Sıkıntı var mı dersiniz, yoksa normal mi?

doktora git kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu eklemler zamanla güçlenecek mi ?

Evde şınav çekerken mesela kollardan yana çok sorun yaşamıyorum ama el bileklerim ağrımaya başlıyor, üstüne üstelik her şınavda bilekten çatur çutur sesler geliyor. Sinirim bozulup bırakıyorum.

Adını bilmediğim bir hareket var istasyonlarda, oturup dirseklerden aşağı ittirerek ağırlık kaldırdığımız kolun arkasını çalıştıran, işte onda da mesela dirseğim ağrıyor bıçak sokmuşlar gibi.

Ağırlıklar da kas olarak zorlandığım ağırlıklar değil ama eklemler fail olunca da korkuyorum böyle bir akıl fikir verin
Sosyal ağlarda paylaş

oha push-up bar çok iyiymiş. evde resmen maymun oluyordum şınavda.

eklemlerle ilgili daha önce spor geçmişin yoksa çok büyük ağrılar yoksa arasıra ağrıması normal sanırsam. çünkü bende her eklem kullanılan hareketler benzeri bir ağrı yaşıyorum ve kısa sürede geçiyor. mesela cable upright row'da özellikle. ama başlarda wide grip pull down ve push-uplarda da çok oluyordu zamanla azalıp yok oldular.

ama eklem konusunda daha açıklayıcı bilgi bulabilmenle birlikte takviye olarak bir süplemanı da vardı yanılmıyorsam, çok zorlarsa hocana danışıp kullabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

400 sayfada kesin en az 400 kere konuşulmuştur ama ben yine yeniden sorayım.

ben love handle'ları eski usul giyotin ile cellatlara kestirmek istiyorum. ama tabi bu biraz ağrılı bir süreç anlayacağınız gibi.

bunun dışında yok efendim kıçının altına top alacaksın da onun üzerinde bir oraya bir buraya gibi tavsiyeler yerine evde uygulanabilecek (vileda sopamız var) bir şey söyleyin bir de ne yememeli de bunlar gitmeli. Bu love handle'ı çıkartan besini de onu besini üreteni de satanı da haremime sokacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala göt gibiyim ama sanırım şu son 1 haftadır bütün diyeti ve sporu ekip, her gece çılgın gibi içip sonunda tek seferde kendimi çok fazla yorduğum için bu hale düştüm. Şimdi 2-3 gün detoks ve uyku/yemek düzenimi tekrar oturtucam, devam ederse aynen doktor. Ama canavar gibi giderken bi anda böyle olmasının nedeni bi anda boka sarmamdan başka bişey olamaz gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:

400 sayfada kesin en az 400 kere konuşulmuştur ama ben yine yeniden sorayım.

ben love handle'ları eski usul giyotin ile cellatlara kestirmek istiyorum. ama tabi bu biraz ağrılı bir süreç anlayacağınız gibi.

bunun dışında yok efendim kıçının altına top alacaksın da onun üzerinde bir oraya bir buraya gibi tavsiyeler yerine evde uygulanabilecek (vileda sopamız var) bir şey söyleyin bir de ne yememeli de bunlar gitmeli. Bu love handle'ı çıkartan besini de onu besini üreteni de satanı da haremime sokacağım.

yağ oranın düşünce gidicek abi işte öyle spesifik bişey yok şunu yeme şunu yap bilmemne diye
Sosyal ağlarda paylaş

gençler ben burda vücut geliştirmeyle ilgili bişey yazmıştım çok iyiydi, herkese bi hayat dersiydi adeta gerilerde kalmış galba bi uplayalım isterseniz.

hala bodybuilding yapıp protein diyeti yapan tipler varmı patide ? akıl sağlığınızı toplayın vejeteryan diyet yapın bi kendinize gelin. kaskafalı olmayın arkadaşlar balık falan yiyin, milleti gerizekalılaştırıyolar böyle ya sonra niye savaş çıkıyo falan diyolar hay allam töbe ya ne enayiler var.

lafım meclis dışı tüm patileri severim

küfür (benden değil F.Ynin lafı

ama rahmetli ve ünlü F.Y nin şöyle bi lafı vardı: "tüm vücutçuları s.keyim". valla ağzından bal damlıyor herifin. gidin aklınızı geliştirin vücudunuza ekstra yük bindiricenize.

kural dışı spoilersa bildirin sileyim, kurallara ters düşmek istemeyiz ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...