Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben o tur formullerden bir diyet yapmistim pek ise yaramamisti gidin bi diyetisyene adam gibi verin kilonuzu. diyetisyenler pahali da olmaz cok. benimki spor salonunun diyetisyeni; 2 seansa 100 lira aliyor, ki 2 haftada bir gidiyorum bi seansa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thefear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Das ist sparta !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 çok ince , kimse bu ama define oldugu gerçeğini değiştirmiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu arada yaklaşık 1-1.5 aydır protein tozu kullanıyorum hemde GNC yani,karaciğerimde iltihap mı ne çıktı :d bakılcak,protein tozuyla alakalıysa yazarım buraya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 27 sayfa yazmışsınız süper de bir şey sormak istedim şimdi ben zamanında 100+ ydm( 1 yıl kadar once) şimdi 81-83 arasıyım spor yapıyorum ancak vucutta halen yağ var gobek kollar cok fazla değil ama yine de varlar bunlardan kurtulamnın yolu varmı koşu yüzme gibi yada yeme alışkanlıgı değiştirmek gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 strangegoodby said: koşu yüzme gibi yada yeme alışkanlıgı değiştirmek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Cons said: strangegoodby said: koşu yüzme gibi yada yeme alışkanlıgı değiştirmek bu yeme alışkanlıgını seçtik diyelim ne yiycez protein ağırlıklı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yağ 0layacaksın karbonhidratı indirmen lazım, aldığınıda sabah alırsan daha hayırlı olru yani protein ağırlıklı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ha bu arada onlardan birini seçme değil olay koşu/yüzme vs. + yeme alışkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sadece badi yapiyorsan böle ama benim gibi haftanın 4 günü basketbol antremanı ve ağırlık beraber yapıyorsun , istediğini yiyebiliyorsun :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ya sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 allah cardioyu bulanın belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 cardio güzel özellikle cross trainer mi ne böle zıplaya zıplaya dağa tırmanıyorsun ama basketbol oynamak en güzeli , cardioyu zaten yapiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Esas olayı cardio ya. Ciğerlerini de açar, hayat kaliten yükselir. Yokuş tırmanırken yorulmazsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Cons said: yağ 0layacaksın karbonhidratı indirmen lazım, aldığınıda sabah alırsan daha hayırlı olru yani protein ağırlıklı evet. Yok böyle bir şey. Ne yağı sıfırlayacaksın ne de karbonhidratı indireceksin. Günde aldığın toplam aldığın kaloriyi düşüreceksin. Toplam kalorinin en az %20 civarı protein civarı olması hem verdiğin kiloların kastan gitme riskini azaltır hem de açlık hissini azaltır çünkü protein tok tutar. Ben yaklaşık %30 protein alıyorum ve memnunum. %40 civarı alanlar da var ama bana abartı geliyor. Kalan kalorinin büyük bir kesimi karbonhidrattan gelecek. %50-60 iyidir. Karbonhidrat vücudun en temel enerji kaynağı. Zaten kısıtlı kalori alıyorsun, onun büyük kesimini karbonhidrattan alcaksın ki bütün gün zinde kalabilesin. Yeterli almazsan bırak spor yapmayı gündelik aktivitelere bile halin kalmayabilir. Kalan kaloriler de de yağdan gelcek. Yağın da bir çok yararı var, hiç yağ almamak da iyi değil. En basitinden dinlenmeyi ve kas gelişimini hızlandırıyor. Yağdaki kalori çok fazla olduğu için çok dikkatli almak gerekiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bu arada yaklaşık üç ayda yağ oranını %27,5'dan %17,5'a indirmeyi başardım. Hedefim haziran başına %15'ti. O yetişmeyecek gibi ama haziran ortasına rahat olur gibi. Balkon şeklinde göbek gitti. Hala avuçlayabildiğim simit şeklinde bir göbeğim var ama bir iki aya o da gidecek inşallah. Six pack gibi bir amacım yok ama göbeksiz sert bir karın istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Beyler ben bişi sormak istiyorum.yaklaşık 3-4 aydır boks yapıyorum hem kilom azaldı hemde bayağa kaslandım,omuzlarım genişledi ama bir sorun varki kafayı yicem.Göbeğimin büyük bir kısmı erimesine rağmen yanlarım erimiyor(halk arasında simit derler,göbeğin yan kısmı birde bilen varsa bu bölgenin adı nedir?).Resmen spora ilk başladığım günle aynı gibi duruyor,bütün görüntümü bozuyor.Bu bölgeyi eritmek için özel egzersizler bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bölgesel yağ eritimi diye bir şey yok, yağ oranın azaldıkça orası da azalacaktır. İlgili kasları çalıştırırsan yardımı dokunur. Side Bend ve Twist yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sawer said: Bu bölgeyi eritmek için özel egzersizler bilen varmı? Quadrophenia'nın dediği gibi, belli bir bölgeyi eritmek diye bir şey yok. Yağ yakmaya devam et, o bölgedeki kasları geliştir. Başka da yapabileceğin bir şey yok sanırım. Toplam yağ azaldıkça bahsettiğin simit küçülmeye başlar. Kaslar geliştikçe de şekle girmeye başlar. Bir yerden sonra kaslar yağlardan ağır bastığı zaman taş gibi olursun. Yağları eritmeye devam etmezsen sırf kas yaparak o simitten kurtulman zor çünkü kasların üstünde kalacak o katman. Daha hızlı gelişme görmek istersen yağ yakmayı hızlandırmak için yediklerine dikkat etmeyi ve ek olarak kardiyo egzersizleri yapmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mirage said: Bu arada yaklaşık üç ayda yağ oranını %27,5'dan %17,5'a indirmeyi başardım. Hedefim haziran başına %15'ti. O yetişmeyecek gibi ama haziran ortasına rahat olur gibi. Balkon şeklinde göbek gitti. Hala avuçlayabildiğim simit şeklinde bir göbeğim var ama bir iki aya o da gidecek inşallah. Six pack gibi bir amacım yok ama göbeksiz sert bir karın istiyorum. :) Onu elde ettikten sonra six pack isteyeceksin... Bu işin sonu yok bırakamıyorsun öyle bir hedef belirleyip =) Hastalık gibi birşey, daha iyiye gitmek için devam edeceksin %100 eminim :D Ondan zaten bodycilerin hepsi 40-50 lerine geldiğine ayı gibi, kararında bırakıp korumaya geçecek mentaliteyi oluşturmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Marvelous çok haklı o konuda:) En guzeli fit bir duruma gelip başka bir sporla uğraşmaya devam etmek bence. Veya başka bir spora destek olarak yapmak. Yoksa bu işin sonu büyük bicepsli ve göğüslü, top göbekli bir amca olmaya gidiyor genelde gözlemlediğim üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ağırlık çalışmasını iyice azalttım zaten. Haftada iki gün falan gidiyorum. Onun dışında iki üç gün basket oynuyorum, koşuyorum, spinning yapıyorum falan. Şu anda amacım zaten yağ yakmak ve kas kaybetmemek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 öyle foto falan konmuş yarın bir foto koyim de herkes haddini bilsin sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bende bi fotomu koyiim bari madem o kadar konuşuyoruz =) 2008 Eylül'de çekilmişti bu. Şimdi daha da büyüğüm... ve ınanmayanlar için, evet zenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aga basmaktan sesin incelmiş senin. o cüsseye o ses olmuyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar