Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

@Mirage
Ben de sabahları yulafın üstüne bol bol bal döküyorum. Öyle erken acıkma falan gibi şeyleri bende hiç hissetmedim. Sabah vücut çok aç oluyor herhalde ne versen yapımda onarımda kullanıyor :) O yüzden hardcore giriyorum işte kahvaltıda. İnsan kendini çok iyi hissediyor :D

@EmRicardo
Beslenme alışkanlığını değiştirdiğin zaman zaten bunlara özel alışveriş yapmıyorsun. Alışıyorsun böyle beslenmeye. Ama kendimden örnek veriyim; sigarayı bıraktım, dışardan veya hazır bişeyler yemeyi bıraktım, abur cuburu kestim. Bunlar çok para ediyor ve bu parayla diyetini iyi bir şekilde sürdürecek ürünleri satın alabiliyorsun. Hatta supplement almaya bile paran oluyor. Başla gerisi gelir yani.

Buarada beyler ben hammaddeler.com'dan dextrose siparişi vermeyi planlıyorum. Ordaki fiyatlar gayet uygundu. Ne dersiniz? Bildiğimiz dextrose yani sonuçta. Markalı alsan neolur almasan neolur? Waxy maize alıcaktımda araştırma yaptım biraz dextrose ile arsında öyle iddia edildiği gibi farklar yok. Fikir verin bana.
Sosyal ağlarda paylaş

10.12.2009 - 14.05.2010

Bulk

Fotoğraflar kalitesiz kusura bakmayın. Hatlarım tam belli olmuyor aslında ama hacim konusunda fikir verir. Biraz daha forma giriyim kaliteli bi makineyle çekicem yenilerini. Başlangıçtaki ağırlık yaklaşık 84-85kg, mayıstada 103-105kg civarındaydım. Boy 195cm. Ölçülerimi yazmıştım önceden ama bu fotoğraftaki ölçüler daha azdır sanırım. O zamandan beri biraz daha hacim kazandım.

Genel olarak bulk evresinden memnun kaldım ama yağlanma kaçınılmaz oldu birde göğsün altını hiç çizemedim. Neyse daha vaktimiz var çizeriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...