Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 @Mirage Ben de sabahları yulafın üstüne bol bol bal döküyorum. Öyle erken acıkma falan gibi şeyleri bende hiç hissetmedim. Sabah vücut çok aç oluyor herhalde ne versen yapımda onarımda kullanıyor :) O yüzden hardcore giriyorum işte kahvaltıda. İnsan kendini çok iyi hissediyor :D @EmRicardo Beslenme alışkanlığını değiştirdiğin zaman zaten bunlara özel alışveriş yapmıyorsun. Alışıyorsun böyle beslenmeye. Ama kendimden örnek veriyim; sigarayı bıraktım, dışardan veya hazır bişeyler yemeyi bıraktım, abur cuburu kestim. Bunlar çok para ediyor ve bu parayla diyetini iyi bir şekilde sürdürecek ürünleri satın alabiliyorsun. Hatta supplement almaya bile paran oluyor. Başla gerisi gelir yani. Buarada beyler ben hammaddeler.com'dan dextrose siparişi vermeyi planlıyorum. Ordaki fiyatlar gayet uygundu. Ne dersiniz? Bildiğimiz dextrose yani sonuçta. Markalı alsan neolur almasan neolur? Waxy maize alıcaktımda araştırma yaptım biraz dextrose ile arsında öyle iddia edildiği gibi farklar yok. Fikir verin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bence yurtdışından gelen birini bul. Sana 3-5 euro'ya yarım kilo dextrose getirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Neden bu kadar taktın ki dekstroza? Üzüm suyu, elma suyu neyine yetmiyo abi? Tatlarını mı sevmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu arada su hardcore beslenen arkadaslar bi resim koysunlar yahu, ben hala hic duzgun beslenemedim cunku. farkı gormek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben de düzgün beslenemiyorum ama başladğmda 63-64'tüm, dün tartıya çıktım 74 olmuşum asfxh, hiç yağ oranı da ölçtürmedim ne oldu allah bilir. ama az kaldı 6 pack cıkıyor alt kısım kaldı bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 fırından yeni çıktı kaslı erkek fotoları http://h.imagehost.org/0120/10072010284.jpg http://h.imagehost.org/0780/10072010285.jpg http://h.imagehost.org/0677/10072010287.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla hardcore beslendiğim sölenemez ama 3.5 aydır çok sıkı çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 olm senin yanında normal boyutlarda insan varken filan foto çektirmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ayıp olur, o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 you are TANK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Helcaraxe; Spor Genel'den süresiz banlandın :) Naptın sen be =) 3.5 ayda hemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yani öncesinde 1 yıl çalışıp sonra 1 yıl bıraktım. 3.5 aydır düzenli gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bende bi before after yapıcam. Fotoları ayarlayıp geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Kemarlos said: Neden bu kadar taktın ki dekstroza? Üzüm suyu, elma suyu neyine yetmiyo abi? Tatlarını mı sevmiyosun? Ne zaman almaya kalksam vazgeçiriyosunuz he :D Tamam almıyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Helcaraxe ne yaptıysan aynısında yapıcam yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 adam aynaya sığmak için 5 metre geride durmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Akhlaur said: Helcaraxe ne yaptıysan aynısında yapıcam yazsana. haftada 5 spor yapıyorum sdfds @ barnacle aynen abi yoksa üst taraf gözükmüyo aynada dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 10.12.2009 - 14.05.2010 Bulk Fotoğraflar kalitesiz kusura bakmayın. Hatlarım tam belli olmuyor aslında ama hacim konusunda fikir verir. Biraz daha forma giriyim kaliteli bi makineyle çekicem yenilerini. Başlangıçtaki ağırlık yaklaşık 84-85kg, mayıstada 103-105kg civarındaydım. Boy 195cm. Ölçülerimi yazmıştım önceden ama bu fotoğraftaki ölçüler daha azdır sanırım. O zamandan beri biraz daha hacim kazandım. Genel olarak bulk evresinden memnun kaldım ama yağlanma kaçınılmaz oldu birde göğsün altını hiç çizemedim. Neyse daha vaktimiz var çizeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Zor olanı yapmışsın abi zaten o zayıflıktan iyice hacim almışsın, define yapmak okadar sorun değil. Bir süre sonra hatlar çıkıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi helcin yanında durmadan büyüklüğünü anlamamız zor hakkaten yaşadım biliyorum rasdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 o ne demek lan sdfdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 döverim ben bu adamı akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 vay hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi böyle 2 metre zayıf bi adam mesela diyosun adam zayıf ama düzgün gözüküyo filan, sora adam önünden geçince anlıyosun kolunun başın kadaro lduğunu dfbdfbdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar