Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 gelsin de senin vize yattare olacak git çalış olm fsd. fener gs kurtarmıcak bizi ahfsag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hakkaten lan, senin 2 tane vizen yokmu yarın, git çalış hazır yenilmişken bursaya takılma buralarda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 fenerin bu kadar puan toplaması şans zaten, hakettikleri yer 10. sıra o da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 iyi oldu iyi oldu. Aziz başkanımızın gassaray camiasına hediyesi. "rövizyon" beklentisi içersindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 go home dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sahayı bir açık sistem olarak düşünürsek deltaH+deltaPE+deltaKE=Q+W yazarız. tamam gittim ben. edit : BİRİKİM YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yalnız şu sercan denen çocuk wenger, ferguson gibi hocaların elinde yetişse bildiğin dünya yıldızı. adamda yetenek 10 numara ama futbol bilgisi vs noksan. bir an messiyi izliyorum sandım attığı çalımlar vs çok enfes. rıdvan zaten güzel dedi; "sercan messi gibi gitti, sercan gibi bitirdi pozisyonlarda" ya fazla çalım atıyor, ya erken/geç veriyor pasını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Holy said: Sahayı bir açık sistem olarak düşünürsek deltaH+deltaPE+deltaKE=Q+W yazarız. tamam gittim ben. edit : BİRİKİM YOK Şimdi entalpi olarak baktığımızda deltaH yi eksi kabul edebiliriz, zira fenerin golünde ofsaytı vermemekle beraber hakem maçın sonuna - yönde bayağı etki etti, deltaPE artı denebilir, maç son dakikada döndü, demek ki son ana kadar potansyeli vardı ve artıştaydı maçın. KE'yi sırf şu sercan denen eleman için artı diyoruz. Öbür tarafta Q yu 0 kabul ettim. Maç çok ateşlenmedi zira, seyirci olay çıkarmadı, sakindi fazla ilgi de yoktu. W için de Bursa açısından baktığımızda oldukça yüksek bir değerde artı muhtemelen, FB için de ufak bir değerde - alsak yine toplamı + skalasında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ali şen başkan fenerbahçe şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hakan Bilal Kutlualp derim susarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yöneticiyken gayet mutlu olup da, atılınca başkana zarar vermek adına kulübü hırpalayan insanlara prim vermeyin allahaşkına ya. Hakan Bilal Kutlualp dediğiniz adam Abdüurrahim Albayrak'ın yarım gömlek üstüdür, fanatik ve irrasyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aziz yıldırımın neyini sevmiyonuz aga adam çok akıllı bi kere ya bizim gibi yıldırım demirören gibi bi başkanınız olsaydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yöneticiyken gayet ilerlemeye müsait ve geleceği parlak biriyken sivrildiği için uzaklaştırıldığını düşündüğüm bir kişi. 34 fb 1907 diyorum ayrıca başka :) 250 gram bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Arkasokak said: yaz kızım, banko Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 BloodyBeast said: Arkasokak said: yaz kızım, banko Fenerbahçe. kızcağız müsaitse iki satırda bize yazıversin bu akşamki maç için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 olmaz, size nikah düşmez. bi koşu fetodan destur alıp geleyim, o olur size bak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: aziz yıldırımın neyini sevmiyonuz aga adam çok akıllı bi kere ya bizim gibi yıldırım demirören gibi bi başkanınız olsaydı ? cok akilli adam napar eder aurelioyu kadroda tutardi bence. yani maldonado ve josico ya verilen parayi tek ona verselerdi ne bilim, tesislesme anlaminda aziz yildirima kimse laf edemez sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yahu birtürlü anlamadınız. tuncayda gitmek istedi, gitti. aurelio gitmek istedi, gitti. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tuncay'a kal carlosun kaptanı ol dediler gitti adam daha ne yapsınlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 erman toroğlu, tuncay ileriden geri dönmediği için "arkasına roberto carlos'u koysan kariyerini bitirirsin" gibi bir laf etmişti. deneme fırsatı bulamadan kaybettik tuncayı :( yapar mı yapardı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar