Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Fenerbahçe 20.03.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

yalnız şu sercan denen çocuk wenger, ferguson gibi hocaların elinde yetişse bildiğin dünya yıldızı. adamda yetenek 10 numara ama futbol bilgisi vs noksan. bir an messiyi izliyorum sandım attığı çalımlar vs çok enfes.

rıdvan zaten güzel dedi; "sercan messi gibi gitti, sercan gibi bitirdi pozisyonlarda"

ya fazla çalım atıyor, ya erken/geç veriyor pasını falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Sahayı bir açık sistem olarak düşünürsek deltaH+deltaPE+deltaKE=Q+W yazarız.

tamam gittim ben.

edit : BİRİKİM YOK

Şimdi entalpi olarak baktığımızda deltaH yi eksi kabul edebiliriz, zira fenerin golünde ofsaytı vermemekle beraber hakem maçın sonuna - yönde bayağı etki etti, deltaPE artı denebilir, maç son dakikada döndü, demek ki son ana kadar potansyeli vardı ve artıştaydı maçın. KE'yi sırf şu sercan denen eleman için artı diyoruz. Öbür tarafta Q yu 0 kabul ettim. Maç çok ateşlenmedi zira, seyirci olay çıkarmadı, sakindi fazla ilgi de yoktu. W için de Bursa açısından baktığımızda oldukça yüksek bir değerde artı muhtemelen, FB için de ufak bir değerde - alsak yine toplamı + skalasında kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
aziz yıldırımın neyini sevmiyonuz aga
adam çok akıllı bi kere
ya bizim gibi yıldırım demirören gibi bi başkanınız olsaydı ?

cok akilli adam napar eder aurelioyu kadroda tutardi bence. yani maldonado ve josico ya verilen parayi tek ona verselerdi ne bilim, tesislesme anlaminda aziz yildirima kimse laf edemez sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...