Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hiçbir mahsuru yok. aynı programda akp taraftarı vatandaşların da lafları hiç ele avuca gelir cinsten olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 darbe cagrisi mi? cihad ilani gibi bisey mi bu? gencleri darbeye davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 27 mayıs anayasası da darbe anayasası değil miydi zaten? bugün darbe anayasası değişmesine "istemezükkk" diye karşı çıkanlar ulusalcılar değil mi? heh nasıl kimse dokunmuyor? kimse diyemiyor öyle birşey, direkt içeri tıkarlar sabaha bırakmadan. inanmıyorsan kendin dene, gelir buraya yazarsın heh. tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver. bende yok. kurtuluş savaşı'na soykırım dendiğini de ilk defa senden duyuyorum, hayalinden ürettin halde beni denemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 said: tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver. Şaka di mi bu Sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sam said: tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver. Açtım kanka davayı, 1232424806 sayılı dosya üzerinden işleme aldılar,hayırlıysa haftaya sonuçlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aquila said: gencleri darbeye davet ediyorum. sdf :D Şaka bir yana şurda laf çambazlığı yapmanın mantığı falan yok. Bugün yobaz körlerin taptığı şeyhlerin saçtığı herşey tvde yayınlanırken, konuşma özgürlüğünü ona kimin verdiğinin bilincinde olmayan şahışlarca ülkenin kurucuları çekiştirilme konusu olurken, ülkenin terörist olarak tanıdığı bir oluşumun sözcülüğünü yapan parti meclisteyken, o çok hayran olunan hükümet partisinin çeşitli karakterlerinin demokrasiye ve ülkenin değişmez hükümlerine aykırı düşünce ve söylemleri basına bilmem kaç kez yansımışken; biri çıkıpta iki üç kişinin "darbe yapalım, darbeye koşun hübele" laflarını argüman konusu yapmaya çalışıyorsa boş iş yapıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Askeri darbeden söz edilmiş. Darbenin neden istendiği belli kimlere karşı istendiğide belli. Tek amaç rejimi korumak. Kalkıpta burda Darbe istemek yasaktır gibi laf oyunları yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sam bazen ucuyor boyle iste dusunce ozgurlugu eyleme gecmiyen her dusunceye saygi duymaktir PKK olmasa orada isyan olmasa ozerlik konusunu tartisabilmeliyiz misal veya ermeniler yayilimci politikalarini turkiyeden toprak ve tazminat almak uzerine kurmasa ermeni soykirimi varmi yokmu daha rahat tartisabiliriz her dusunce tartisilabilir sevmessen dinlemez orali olmassin, dusunceye saldirip sonra baska alakasiz uc dusuncelerin tartisilmasini desteklersen samimiyetine kimse inanmaz gerci sam bunu hep yapiyor, eceviti hic sevmem ama her lafi gectiginde "mezarinda hortlasin kemikleri ters donsun" vs vs gibi cikislari beni bile rahatsiz ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sam said: tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver. ne içtiysen aynısından istiyorum sam :)o o değilde haber7 nin o sayfasında şu yorumu yapan adamlarla aynı partiye oy vermek nasıl bir his onu merak ediyorum said: Ben Rizeliyim ve Rize de halk rus ordusunu silahlarla kazma küreklerle karşılamıştır. TRT 1 deki İpsiz Recep filmini izlemeni öneririm. Ama İzmir halkı yunan ordusunu ve yunan kralını büyük bir coşku içinde ve yunan bayraklarıyla karşılamıştır. Bunlar tarihi gerçeklerdir. Kimse kafasından uydurmuyo sizin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cilgin turkler kitabinda izmirdeki rumlarin oyle kar$iladigi soyleniyor. ama izmir sava$in bittigi $ehir sonucta. rizede karilar cali$ip, herifler kahvede 24/7 oturunca boyle geyikler de cikabiliyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 valla size de sormak lazım bu forumda "türk dışında başka millet yoktur bu ülkede, var diyenin kökünü kazırım" diyenle aynı partiye oy vermek nasıl bir his. ben münasip bir yerimden uydurmuyorum, yasaya aykırı bir olaysa yolsuzluk, yapıldı diyorsanız, dava açık değilse siz açın. götürün delilleri. lafla peynir gemisi bu forumun ötesine açılmaz. valla viktor, düşünceye saldırı diyorsun da düşünceye özgürlüğün kaldırılmasına yönelik çağrı bütün demokratik ülkelerde demokrasi çerçevesinde öne sürülemeyen yegane olay. uç örnek dediklerinin en uç örneği. daha ucu yok. ama tabii buradaki çoğu kişi sadece rakip fikirleri silah zoruyla yoketmeyi demokrasi olarak görüyorken böyle temel bir konuyu bile anlamazlıktan gelmeleri gayet normal. 2+2=5 diye tutturan insanla da anlaşmak mümkün değil. ha bu arada ecevit'in kemiklerini fareler kemirsin. sonra da gidip rahşan'ın poposunu ısırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben mhpye oy vermedim, atsızcılarında partisi yok sanırım. fakat kürtler haklarını arıyorsa silah bırakacak önce kan dökmeyecek diyenlerle aynı partiye oy verdiğimi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: allah o kıza dil verdiği için söyleyebildi. buda bi bakış açısı. darbe istiyorum sesem suçmu olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fikir özgürlüğü nedir, sınırları nedir gibi konuları tartışsanıza. onlar şunu dedi, siz bunu demiştinizlerle varmak istediğiniz bir yer olmadığını düşünüyorum bu arada işgal falan diyince aklıma geldi. dedem daha bacak kadar çocukken rus cephesiyle osmanlı cephesi arasında ıvır zıvır taşırmış. hatırı sayılır servetini bu girişimciliğine borçlu olduğu söylenir. çıkarılacak dersler: 1- ruslar temiz bir işgal yapmışlardır, halkın bir kini yoktur karadenizde kendilerine. 2- ruslara teşekkür ediyoruz, tarih boyunca saygıdeğer bir düşman olmuşlardır. 3- bunlar da benim fikirlerim. 4- akıllı olan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sparkcaster said: ben mhpye oy vermedim, atsızcılarında partisi yok sanırım. fakat kürtler haklarını arıyorsa silah bırakacak önce kan dökmeyecek diyenlerle aynı partiye oy verdiğimi düşünüyorum. mhp diyen olmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 haber7 said: Sözkonusu kişiler üniversite okumanın saçma olduğunu en doğrusunun askerin gelmesi olduğunu, ülke geriye gitse bile darbe yapılması gerektiğini söylediler. sorunu bulmuşlar çözüm üretmişler nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sam said: eagle_dnz said: halkın bazı istekleri demokratik oluyorda neden darbe istemesi demokratik olmuyor ayrıca bunun kesilmesi gereken bir yanı yok ki bi genç darbe olmalı diyince darbe çağrısı mı oluyor bu bıraksın bunları haber 7 deniz feneri dedi diye dokunmus belli ki çünkü demokrasiyi kaldırmak demokrasiye aykırı diye? muhteşem bir bataklık oluşturmuşsun diğer 'demokrasi kalkması da demokratik bir istektir" diyenler saplansın diye, tebrik ederim. bir taşla sürü indi. darbe yapmakla darbe yapılmasını istemek farklı seyler bu ülkede nasıl seriat gelmesini isteyenlerin bu demokratik hakkı oluyorsa darbe yapılmasını isteyenlerin de bu demokratik hakkıdır bu demokrasi anlayısı benim değil sizin kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sam said: tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver. bende yok.? laf olsun da bu kadar da samandan işkembeden olmasın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 haber7 said: Sözkonusu kişiler üniversite okumanın saçma olduğunu en doğrusunun askerin gelmesi olduğunu, ülke geriye gitse bile darbe yapılması gerektiğini söylediler. Bu adamların sözünü ciddiye alıp yorum yapmaya gerek yok, belli ki mantıklı düşünme konusunda problemleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Burada bazı mesajlardan sonra kimse dtp lilerin bölücülük yönündeki sözlerine laf etmesin lütfen. Ülkeyi bölmeye yönelik konuşmalar , çağrılar ya da ima eden laflar üzerine nasıl hergün boy boy manşetler çıkıp burada bunları söylenenlere sövülüyor ise , darbeyi istemek söylemek veya ima etmek te aynı tepkiyi hakediyor bana göre. Baya bi saçmalanmış mesajlarda. Benim cinayetim masum senin cinayetin masum değildir gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sam said: tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver. bende yok.? babam iyide tayyipe zaten en az 40 tane davaaçıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sam said: ha bu arada ecevit'in kemiklerini fareler kemirsin.ayip ya, yaziklar olsun cidden. her seyi gectim, dusmanin bile olsa olmus adamin arkasindan boyle konusulmaz. ecevit bu ulkenin basina gelmis en iyi siyasetcilerden biriydi; kulturlu, saygili bi adamdi. 2000 basindaki iktidarina kesinlikle karsi birisi olarak, ecevit'i ecevit yapanin 70'ler oldugunu bilecek kadar da Turkiye tarihini biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sizinde kafanıza tayyip kadar taş düşsün hacı ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Hakkaten yuh ya Sam. yani şunu demeni sağlayacak ne zarar verdi ki Ecevit son dönemlerindeki yaşlılığından kaynaklanan şeyler hariç (ki öldü sonrasında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ayrıca bu haber tamamen NTV'yi yerip AKP ye yaranmak için yapılmış. Darbe istiyorum demek suç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar