Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTV ekranından darbe çağrısı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

27 mayıs anayasası da darbe anayasası değil miydi zaten? bugün darbe anayasası değişmesine "istemezükkk" diye karşı çıkanlar ulusalcılar değil mi?

heh nasıl kimse dokunmuyor? kimse diyemiyor öyle birşey, direkt içeri tıkarlar sabaha bırakmadan. inanmıyorsan kendin dene, gelir buraya yazarsın heh.

tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver. bende yok. kurtuluş savaşı'na soykırım dendiğini de ilk defa senden duyuyorum, hayalinden ürettin halde beni denemek için?
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

gencleri darbeye davet ediyorum.

sdf :D

Şaka bir yana şurda laf çambazlığı yapmanın mantığı falan yok. Bugün yobaz körlerin taptığı şeyhlerin saçtığı herşey tvde yayınlanırken, konuşma özgürlüğünü ona kimin verdiğinin bilincinde olmayan şahışlarca ülkenin kurucuları çekiştirilme konusu olurken, ülkenin terörist olarak tanıdığı bir oluşumun sözcülüğünü yapan parti meclisteyken, o çok hayran olunan hükümet partisinin çeşitli karakterlerinin demokrasiye ve ülkenin değişmez hükümlerine aykırı düşünce ve söylemleri basına bilmem kaç kez yansımışken; biri çıkıpta iki üç kişinin "darbe yapalım, darbeye koşun hübele" laflarını argüman konusu yapmaya çalışıyorsa boş iş yapıyor demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

sam bazen ucuyor boyle iste

dusunce ozgurlugu eyleme gecmiyen her dusunceye saygi duymaktir

PKK olmasa orada isyan olmasa ozerlik konusunu tartisabilmeliyiz misal
veya ermeniler yayilimci politikalarini turkiyeden toprak ve tazminat almak uzerine kurmasa ermeni soykirimi varmi yokmu daha rahat tartisabiliriz

her dusunce tartisilabilir sevmessen dinlemez orali olmassin, dusunceye saldirip sonra baska alakasiz uc dusuncelerin tartisilmasini desteklersen samimiyetine kimse inanmaz

gerci sam bunu hep yapiyor, eceviti hic sevmem ama her lafi gectiginde "mezarinda hortlasin kemikleri ters donsun" vs vs gibi cikislari beni bile rahatsiz ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

sam said:
tayyip'in yolsuzluğu varsa git dava aç, mahkemeler gereğini yapsın, delilin varsa götür ver.

ne içtiysen aynısından istiyorum sam :)o

o değilde haber7 nin o sayfasında şu yorumu yapan adamlarla aynı partiye oy vermek nasıl bir his onu merak ediyorum

said:
Ben Rizeliyim ve Rize de halk rus ordusunu silahlarla kazma küreklerle karşılamıştır. TRT 1 deki İpsiz Recep filmini izlemeni öneririm. Ama İzmir halkı yunan ordusunu ve yunan kralını büyük bir coşku içinde ve yunan bayraklarıyla karşılamıştır. Bunlar tarihi gerçeklerdir. Kimse kafasından uydurmuyo sizin gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

valla size de sormak lazım bu forumda "türk dışında başka millet yoktur bu ülkede, var diyenin kökünü kazırım" diyenle aynı partiye oy vermek nasıl bir his.

ben münasip bir yerimden uydurmuyorum, yasaya aykırı bir olaysa yolsuzluk, yapıldı diyorsanız, dava açık değilse siz açın. götürün delilleri. lafla peynir gemisi bu forumun ötesine açılmaz.

valla viktor, düşünceye saldırı diyorsun da düşünceye özgürlüğün kaldırılmasına yönelik çağrı bütün demokratik ülkelerde demokrasi çerçevesinde öne sürülemeyen yegane olay. uç örnek dediklerinin en uç örneği. daha ucu yok.

ama tabii buradaki çoğu kişi sadece rakip fikirleri silah zoruyla yoketmeyi demokrasi olarak görüyorken böyle temel bir konuyu bile anlamazlıktan gelmeleri gayet normal. 2+2=5 diye tutturan insanla da anlaşmak mümkün değil.

ha bu arada ecevit'in kemiklerini fareler kemirsin. sonra da gidip rahşan'ın poposunu ısırsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fikir özgürlüğü nedir, sınırları nedir gibi konuları tartışsanıza.

onlar şunu dedi, siz bunu demiştinizlerle varmak istediğiniz bir yer olmadığını düşünüyorum

bu arada işgal falan diyince aklıma geldi. dedem daha bacak kadar çocukken rus cephesiyle osmanlı cephesi arasında ıvır zıvır taşırmış. hatırı sayılır servetini bu girişimciliğine borçlu olduğu söylenir.

çıkarılacak dersler:

1- ruslar temiz bir işgal yapmışlardır, halkın bir kini yoktur karadenizde kendilerine.

2- ruslara teşekkür ediyoruz, tarih boyunca saygıdeğer bir düşman olmuşlardır.

3- bunlar da benim fikirlerim.

4- akıllı olan kazanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
eagle_dnz said:
halkın bazı istekleri demokratik oluyorda neden darbe istemesi demokratik olmuyor ayrıca bunun kesilmesi gereken bir yanı yok ki bi genç darbe olmalı diyince darbe çağrısı mı oluyor bu bıraksın bunları haber 7 deniz feneri dedi diye dokunmus belli ki

çünkü demokrasiyi kaldırmak demokrasiye aykırı diye? muhteşem bir bataklık oluşturmuşsun diğer 'demokrasi kalkması da demokratik bir istektir" diyenler saplansın diye, tebrik ederim. bir taşla sürü indi.

darbe yapmakla darbe yapılmasını istemek farklı seyler bu ülkede nasıl seriat gelmesini isteyenlerin bu demokratik hakkı oluyorsa darbe yapılmasını isteyenlerin de bu demokratik hakkıdır bu demokrasi anlayısı benim değil sizin kusura bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

haber7 said:
Sözkonusu kişiler üniversite okumanın saçma olduğunu en doğrusunun askerin gelmesi olduğunu, ülke geriye gitse bile darbe yapılması gerektiğini söylediler.

Bu adamların sözünü ciddiye alıp yorum yapmaya gerek yok, belli ki mantıklı düşünme konusunda problemleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

Burada bazı mesajlardan sonra kimse dtp lilerin bölücülük yönündeki sözlerine laf etmesin lütfen. Ülkeyi bölmeye yönelik konuşmalar , çağrılar ya da ima eden laflar üzerine nasıl hergün boy boy manşetler çıkıp burada bunları söylenenlere sövülüyor ise , darbeyi istemek söylemek veya ima etmek te aynı tepkiyi hakediyor bana göre.

Baya bi saçmalanmış mesajlarda. Benim cinayetim masum senin cinayetin masum değildir gibi birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
ha bu arada ecevit'in kemiklerini fareler kemirsin.
ayip ya, yaziklar olsun cidden.

her seyi gectim, dusmanin bile olsa olmus adamin arkasindan boyle konusulmaz.

ecevit bu ulkenin basina gelmis en iyi siyasetcilerden biriydi; kulturlu, saygili bi adamdi. 2000 basindaki iktidarina kesinlikle karsi birisi olarak, ecevit'i ecevit yapanin 70'ler oldugunu bilecek kadar da Turkiye tarihini biliyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...