SKeLeToN Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 "Dsmartın yanında, 1mbps internet 55 tl." gibi bir kampanya var. ttnet ile kıyaslama yapacak kadar, her ikisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ttnet'ten vermiyor mu zaten dsmart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Öyle mi ? :S Babam bunu kapatıp onu açalım mı diye soru sorunca bana , öyle bi ihtimali aklıma getirmedim hiç. Öyleyse süpermiş ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 emin değilim o konuda bilmiyorum, nedense öyle kalmış aklımda. ayrıca 55 değil 35'ti sanki edit: 39 lira imiş. smile adsl 4gb kotalı tarife. http://www.bilgisayar-destek.com/d-smart-internet-kampanyasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Altyapı her zaman tt nin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Kazandıkça özel sektör de yapar altyapı yatırımını elbet. Ama çok masraflı ve uzun bir süreç. İlk başlarda özellikle "evimdeki internetin altyapısı x, ama sokağın ucundan itibaren ttnetle dünyaya açılmaya devam ediyorum" gibi sıkıntılar çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 smile adsl nasıl bişi ki? iyimidir? iyise geçelim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ben internetini tasi kampanyasi ile gectim smile adsl ye zaten tt netin altyapisini kullandigindan hic bir farki yok sadece cok buyuk bir ariza durumunda mudahale ederken telekoma bagimli kaliyorlar onun haricinde hic fark yok.limitsiz 1 mbs tarifeye gectim ayda 29 tl.16 ay taahhut etim 12 ay 29 tl gelecek son dort ay normal tarife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu lanet ttnet'i bırakmayı düşünüyorum ve tivibu da kullandığımdan en uygun seçenek dsmart geliyor.Kullananlar düşüncelerini yorumlarını yazabilirler mi ? Teknik servisleri nasıl işliyor, ne sıklıklarla internet saçmalıyor vs. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aman abi bulaşmayın sakın... bizim arkadaş çok çok pişman d smart ın internetini aldığına. bide müş.hiz. falan acaip leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 1mb mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 GS'nin şamp ligi maçları için girdim bu naneye. 2 yıl da taahhüt verdik. Yayın olarak güzel memnunum. HD kanalları Digiturkten daha çok ve bence daha kaliteli. Film kanalları filan leş ama bence. İnternet kısmı bombok. Yani hızım filan iyi ama yaşanan bazı sıkıntılar var. Benim cenabetliğim belki ama örneğin her gün gece saat 01.50'de internet gidiyor ve 2-3 dakika sonra geliyor. Ama her gece, şaşmıyor bir gün bile. Müşteri hizmetleri çok tırt Dsmartnet'in. Yani anlamıyorlar derdinden ve ulaşması da zor. Edit: Sanırım şu kampanyadan bahsediyor. https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/internet-fiyatina-d-smart--internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Valla ttnet'ten çıkmam lazım bugün bir seneyi aşkındır kapalı olan hattımda 144 lira borcum olduğunu söylediler.Ulan en başta bir hat kapattırmak için üzerinde ne var ne yok her kuruşu ödemen gerekiyor ki ödemiştim nasıl açıldı da borç bindi.Kadın telefonda fırça çekmeye kalktı direk basarak küfürü ödemeyeceğimi söyledim. Bunlarla uğraşılmaz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 zıhahah 1mb ne yav,iyice çirkefleşmişler. Onun yerine komşuna ver 40-50 lira sınırsız 10mb falan kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Niye kimse topicin tarihine bakmadan ilk msja ithafen huhaha diyerek 1mbe giydiriyorki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 5-6 aydır kullanıyorum 8mbpye kadar 50gb akn hd maxi bi sorun da olmadı şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Çok kararsız kaldım.Uydunet'in böyle iptv gibi bir şeyi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 başka seçenek varmıki d smart gibin tv şeysi ile net bir arada olan ? tvbu hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yok galiba.Ayrı ayrı olacak sanırım bir yerden internet bir yerden digiturk falan.Gerçi şimdi o da tmsf'nin elinde ne olur bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Uydunet ile direk kablo tv geliyor, IPTV ne gerek? Kablo > * 1080p kablo da yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Kablo tv fena değil üst paket + sinema kanalları 37 TL'ye geliyor HD olarak da internette patlıyor.Sınırsız tarife 5 mbps 69 TL 10 mbps 99 TL öeh.Kotalıları da aşım olursa eğer gb başına 3 TL alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar