Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dsmart+internet


SKeLeToN

Öne çıkan mesajlar

Ben internetini tasi kampanyasi ile gectim smile adsl ye zaten tt netin altyapisini kullandigindan hic bir farki yok sadece cok buyuk bir ariza durumunda mudahale ederken telekoma bagimli kaliyorlar onun haricinde hic fark yok.limitsiz 1 mbs tarifeye gectim ayda 29 tl.16 ay taahhut etim 12 ay 29 tl gelecek son dort ay normal tarife.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
GS'nin şamp ligi maçları için girdim bu naneye. 2 yıl da taahhüt verdik. Yayın olarak güzel memnunum. HD kanalları Digiturkten daha çok ve bence daha kaliteli. Film kanalları filan leş ama bence.

İnternet kısmı bombok. Yani hızım filan iyi ama yaşanan bazı sıkıntılar var. Benim cenabetliğim belki ama örneğin her gün gece saat 01.50'de internet gidiyor ve 2-3 dakika sonra geliyor. Ama her gece, şaşmıyor bir gün bile. Müşteri hizmetleri çok tırt Dsmartnet'in. Yani anlamıyorlar derdinden ve ulaşması da zor.

Edit:

Sanırım şu kampanyadan bahsediyor. https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/internet-fiyatina-d-smart--internet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ttnet'ten çıkmam lazım bugün bir seneyi aşkındır kapalı olan hattımda 144 lira borcum olduğunu söylediler.Ulan en başta bir hat kapattırmak için üzerinde ne var ne yok her kuruşu ödemen gerekiyor ki ödemiştim nasıl açıldı da borç bindi.Kadın telefonda fırça çekmeye kalktı direk basarak küfürü ödemeyeceğimi söyledim.

Bunlarla uğraşılmaz arkadaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...