Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yandım anam! aka banka faizi

aente

Öne çıkan mesajlar

valla bu tür durumlarda arkadaşına mutlaka ama mutlaka ödemeyi yaptın mı bir sorun yok di mi gibisinden tastikle hesap kesim tarihinde.

sonradan problem çıksa bile ben sana sordum yok dedin der geçersin. ama tabi yine de arkadaşlık uğruna yarısını vermek gibi bi seçenek de olabilir sana kalımş.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu kadar yazi yazilmis bir tane bile elle tutulur bilgi yok. gelen gecen bankalara giydirmis :)

simdi visa/mastercard tarafindan verilmis bir hak bu size. isterseniz butun harcalamalariniz ay sonunda bankanin kurundan turk lirasina cevrilir tek ekstra gelir isterseniz yabanci harcamalar dolar yerli harcamalar turk lirasinda olur. bunun cok bankayla alakasi yok acikcasi. yalniz 150 dolara cikma olayi biraz abartti onu bir arastir.
Sosyal ağlarda paylaş

hsbc kullandım. bende yurt dışında ve yurt içi dolar ile ödemeler yaptım hiç ayrı olarak gelmedi. yaptığın ödeme o zamanki kura çevrilir ekstrene yansır. ödemeni yaparken oda kapanır. yani borcunu öderken bu türkliraısnı kapadı ama euro duruyor diye bişi olmaz. arkadaşın seni kandırıyor olabilir günahını almış olmıyım ama bana öyle geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük ihtimalle ödeme yapılan süre boyunca farklar birikti ve faiziyle beraber 150 dolar'ı buldu. Tabii kendisi de birşeyler harcadıysa ya da sen yalnızca bir kez kullandıysan kartı bilemeyeceğim.

Ödeme yapmak için WoW hesabını satabilirsin, geçmiş olsun.

Bu tip kredi kartına abuk nedenlerle ödeme yapılmadığı durumlarda bankalar bir şekilde müşterilerini düdükleyebilmek adına haber vermezler müşteriye ya da biz yolladık postada kaybolmuş, sizi atlamışız vs. gibi bahaneler türetebilirler, normaldir.

Garanti call centerde çalışan 2 tane arkadaşım var ve faturaların bazen bilinçli olarak geç yollandığını/yollanmadığı söylüyorlar, gecikme faizinden bankalar ciddi para kazanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
finansbank bana istegim olmadan kart cikartmis. kart bana ulasmadi ama ekstresi ulasti. kart ucreti koymuslar. bu bir senedir boyle. iptal ettirmeye calistigim zaman bir suru kisisel bilgi istiyorlar ben bu bilgileri size vermem diyorum. nasil kurtulurum ben bu adamlardan?

Git dava aç? Tüketici heyeti mi oluyor ne oluyorsa artık bilmiyorum.

Kart sana ulaşmadıysa zaten ekstre yollama bilmemne hakları yok ki, kartı kullanman lazım ücret almaları için. Yüzsüz Finansbank aynı şekilde babama iptal ettirdiği kartı yeniden yollamıştı, kuryeye "almayı reddediyorum" diye imzaladı yolladı geri, paşa paşa bıraktılar peşini.

Bunun müşteri hizmetleriyle tutulan ses kaydı var, kuryedeki kaydı var, iptal ettirmek isteyip de zorla yolladıklarını, senin teslim almadığını falan gayet rahat kanıtlarsın.

Önce şubeye git madem kişisel bilgi istiyorlar, telefonda tek tek her bilgini vermek yerine kimlik gösterirsin olur biter. Sonra da durumu anlatıp gerekirse müdüre git, bu işi çözmezseniz mahkemelik oluruz de, zaten kaçarlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
finansbank bana istegim olmadan kart cikartmis. kart bana ulasmadi ama ekstresi ulasti. kart ucreti koymuslar. bu bir senedir boyle. iptal ettirmeye calistigim zaman bir suru kisisel bilgi istiyorlar ben bu bilgileri size vermem diyorum. nasil kurtulurum ben bu adamlardan?

Arıyorsun bankayı, kartımı kaybettim iptal edin diyorsun ve yenisini kurye ile gönderiyorlar. Bu arada kartını kır at bişi yaparsın. Kurye gelince kabul etmiyorum diyorsun. Tabii bunun için de kişisel bilgi isteyeceklerdir iptal ederken onu vericen artık.
Sosyal ağlarda paylaş

catir catir garanti kredi kartimla wow oynuyoum
catir catir tl ye cevirip aliyor hemde fais kurdan
ole euro felan vrikme gibi bi olayi yok
ayrica banka euroysa neden dolar istesin onu da gectim
her banka belirli bi sure icinde o odemeyi yapmassan gel ver lan odememi diye isyan eder
bence biraz sallamasyon ama neyse
Sosyal ağlarda paylaş

bide bu kredi karti magdurlari felan ayagi war ya
nedeni bu ya iste
ilgisizlik bakmamak
babamda bole
ben kendi kartimi gunu gunune takip ediyorum
5 lira eksik olsa 1 saat ariyorum nereye verdim
soncuta borc bi para kullaniyosunuz ve takipe tmek senin sorumlulugun
bence kizin kendi angutlugu yane
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...