Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 aylık yüzde kaç faiz geliyormuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 arkadaşın seni kullanmış da olabilir /discuss. faizi beraber ödeyin bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 It should be 35% (monthly) according to the numbers provided in first post. 150 US dollars are assumed as 150 Euros. Probably there is a typo over there because exchanges should be same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Hayatımda garanti kadar dandik ve kazıkçı bi banka görmedim şu üniversitenin harcı garantiye yatırılmasa içeri adımımı atmam bankanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 valla bu tür durumlarda arkadaşına mutlaka ama mutlaka ödemeyi yaptın mı bir sorun yok di mi gibisinden tastikle hesap kesim tarihinde. sonradan problem çıksa bile ben sana sordum yok dedin der geçersin. ama tabi yine de arkadaşlık uğruna yarısını vermek gibi bi seçenek de olabilir sana kalımş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ödeyin de kızın televizyonunu almasınlar evinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 banka garanti ise yapar.. genelde dolar veya euro üzerinden yapılan harcamalar aynı para birimi ile ödeniyor garantide ayrıca. ancak garanti ilk aydan itibaren o euro meblağını ödemeyi hatırlatmadığı için itiraz edebilirsin. ama sonuç alabilir misin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Draenyth said: Hayatımda garanti kadar dandik ve kazıkçı bi banka görmedim şu üniversitenin harcı garantiye yatırılmasa içeri adımımı atmam bankanın abi akbank diye bir rezalet var türkiye'de , garantiye gelene kadar ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 garanti sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 beyler bu kadar yazi yazilmis bir tane bile elle tutulur bilgi yok. gelen gecen bankalara giydirmis :) simdi visa/mastercard tarafindan verilmis bir hak bu size. isterseniz butun harcalamalariniz ay sonunda bankanin kurundan turk lirasina cevrilir tek ekstra gelir isterseniz yabanci harcamalar dolar yerli harcamalar turk lirasinda olur. bunun cok bankayla alakasi yok acikcasi. yalniz 150 dolara cikma olayi biraz abartti onu bir arastir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 para verip internette oyunmu oynanırmış abi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hsbc imiş o şerrofsoz banka! yarın hesap sormaya gidecem ama aynen tıpış tıpış dönedebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hsbc kullandım. bende yurt dışında ve yurt içi dolar ile ödemeler yaptım hiç ayrı olarak gelmedi. yaptığın ödeme o zamanki kura çevrilir ekstrene yansır. ödemeni yaparken oda kapanır. yani borcunu öderken bu türkliraısnı kapadı ama euro duruyor diye bişi olmaz. arkadaşın seni kandırıyor olabilir günahını almış olmıyım ama bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Büyük ihtimalle ödeme yapılan süre boyunca farklar birikti ve faiziyle beraber 150 dolar'ı buldu. Tabii kendisi de birşeyler harcadıysa ya da sen yalnızca bir kez kullandıysan kartı bilemeyeceğim. Ödeme yapmak için WoW hesabını satabilirsin, geçmiş olsun. Bu tip kredi kartına abuk nedenlerle ödeme yapılmadığı durumlarda bankalar bir şekilde müşterilerini düdükleyebilmek adına haber vermezler müşteriye ya da biz yolladık postada kaybolmuş, sizi atlamışız vs. gibi bahaneler türetebilirler, normaldir. Garanti call centerde çalışan 2 tane arkadaşım var ve faturaların bazen bilinçli olarak geç yollandığını/yollanmadığı söylüyorlar, gecikme faizinden bankalar ciddi para kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 finansbank bana istegim olmadan kart cikartmis. kart bana ulasmadi ama ekstresi ulasti. kart ucreti koymuslar. bu bir senedir boyle. iptal ettirmeye calistigim zaman bir suru kisisel bilgi istiyorlar ben bu bilgileri size vermem diyorum. nasil kurtulurum ben bu adamlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 o ayrı bir dert. yani bişi imzalamıyosun form doldurmuyorsun telefondan konuşuyorlar tak kart çıkarmışlar. öyle bir durum olduğunda sanırım mahkemeye veririm diye tehdit etmek gerek eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bir de ekstreden anladigim kadariyla dalga gecer gibi 150 ytl limit tanimlamislar. ama kart ucreti 40 lira. bu sene bir daha geldi kart ucreti, cezalar filan limitim bitmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 anlattığın şekildeyse arkadaşının hatası. yarı yarıya bölüşün efendilik sende kalsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 rahatsiz said: finansbank bana istegim olmadan kart cikartmis. kart bana ulasmadi ama ekstresi ulasti. kart ucreti koymuslar. bu bir senedir boyle. iptal ettirmeye calistigim zaman bir suru kisisel bilgi istiyorlar ben bu bilgileri size vermem diyorum. nasil kurtulurum ben bu adamlardan? Git dava aç? Tüketici heyeti mi oluyor ne oluyorsa artık bilmiyorum. Kart sana ulaşmadıysa zaten ekstre yollama bilmemne hakları yok ki, kartı kullanman lazım ücret almaları için. Yüzsüz Finansbank aynı şekilde babama iptal ettirdiği kartı yeniden yollamıştı, kuryeye "almayı reddediyorum" diye imzaladı yolladı geri, paşa paşa bıraktılar peşini. Bunun müşteri hizmetleriyle tutulan ses kaydı var, kuryedeki kaydı var, iptal ettirmek isteyip de zorla yolladıklarını, senin teslim almadığını falan gayet rahat kanıtlarsın. Önce şubeye git madem kişisel bilgi istiyorlar, telefonda tek tek her bilgini vermek yerine kimlik gösterirsin olur biter. Sonra da durumu anlatıp gerekirse müdüre git, bu işi çözmezseniz mahkemelik oluruz de, zaten kaçarlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 rahatsiz said: finansbank bana istegim olmadan kart cikartmis. kart bana ulasmadi ama ekstresi ulasti. kart ucreti koymuslar. bu bir senedir boyle. iptal ettirmeye calistigim zaman bir suru kisisel bilgi istiyorlar ben bu bilgileri size vermem diyorum. nasil kurtulurum ben bu adamlardan? Arıyorsun bankayı, kartımı kaybettim iptal edin diyorsun ve yenisini kurye ile gönderiyorlar. Bu arada kartını kır at bişi yaparsın. Kurye gelince kabul etmiyorum diyorsun. Tabii bunun için de kişisel bilgi isteyeceklerdir iptal ederken onu vericen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 catir catir garanti kredi kartimla wow oynuyoum catir catir tl ye cevirip aliyor hemde fais kurdan ole euro felan vrikme gibi bi olayi yok ayrica banka euroysa neden dolar istesin onu da gectim her banka belirli bi sure icinde o odemeyi yapmassan gel ver lan odememi diye isyan eder bence biraz sallamasyon ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ayrica 1 sene bile olmadan paranin 10a katlanmasi nedir abi hane eyvallah yuzde 5.5 6 diel 7 alsinnar 12 ay desek 2.5 katina cikar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bende anlamadım ya nasıl katlanır o para öyle? Tefecide bile yok öyle faiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bide bu kredi karti magdurlari felan ayagi war ya nedeni bu ya iste ilgisizlik bakmamak babamda bole ben kendi kartimi gunu gunune takip ediyorum 5 lira eksik olsa 1 saat ariyorum nereye verdim soncuta borc bi para kullaniyosunuz ve takipe tmek senin sorumlulugun bence kizin kendi angutlugu yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 HSBC kullanmıştım 1 aylığına, Dolar olarak istediler parayı ay sonunda. ATM'ye gittim, "Dolar olarak ATM'den almıyoruz" dedi, 15 dakika sıra bekledim bankada. Garanti SanalKart veya Bonus'u kullanıyorum şimdi, normal ekstre'de geliyor babalar gibi, TL olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar