aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ULAN YAKTIN BENİ BANKA! abi ahahah sinir krizi, temmuz 2008'de yaptığım 12.99 euroluk aylık WOW ödemesi yaptım arkadaşın kartından, arkadaş da hep tl üzerinden olan ödemelere bakıp euro kısmını atladığı için faiz birike birike 150 DOLAR AMARİGAN DOLARI olmuş!! YAAAAAAAAAA İMDAAAK! yok mu bu hayvani faize bir itiraz yolu falan ühühühü yaktın beni arkadaş, yaktın beni banka, yaktın beni wow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Arkadaşınla kavga et mesela sevgilisine yavşa konuşma onunla kavga et olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ahahaha patlamışsın resmen. gg. seve seve ödeyeceksin, zevk almaya bak derim dsfsdf. edit: ahahaaha rabbit büyük adilik o da yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abi ama şimdi bi ödeme yaptım ben sonra direk onun kartına parasını yatırdım direk bankamatikten harcamam kadar, e be salak kız sarışın da değilsin ki yeaaaaaaeaeea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Onun hatası, geri verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ödemeni yaptıysan senden çıkmış olay, arkadaşının kendi hatası. faizi fifti fifti ödemeyi teklif et, sonuçta sana bi iyilik yaparken böyle bi hataya düşmüş, ama tamamen kendi denyoluğundan dolayı düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 TL/Euro kısmı ayrı ayrı ödenen kredi kartını da ilk defa duyuyorum, ne saçma şeymiş o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 arkadaşını bankaya rehin olarak ver, çıkarsın 150$ i bi şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 senin hatan değil ama şöylede birşey var ben akbank kullanıyorum her ay extre döneminde bana tl ye çevirip ödetiyor normalininde bu olması lazım yoksa her ay oturup eurp dolar alacak halimiz yok benkada da bir dandiklik olabilir yada arkadaşın seni ayaküstü keriliyor olabilir. bence bütün seçenekleri iyicene araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bazı bankalarda böyle parçalı ödeniyor, tl ayrı döviz ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sen zamanında parayı verdiysen ona, sonrası onun dikkatesizliği? Seni ilgilendirmiyor bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konu başlığını düzelt lütfen, yoksa ben düzelteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 garanti sanırım bu, arkadaşım da böyle bişey yapacak bir insan değil, ama şimdi cidden ben bunu ödedim diye biliyorum, o yüzden hay takayım böyle işe diyesim de var havadan 200 küsür kağıt para ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 lan ! zamanında bende hsbc kullanmıştım wow için ama olsa heralde farkedilir dimi ? baya uzun bi süre geçti çünki aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ooo, komik değil. Teknik olarak senin sorumlulugun yok, adamın hatası. Ama dostuna yardım ederken başı yandığı için yardım etmen lazım, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yahu nasıl 1 yıl geçmeden 8-9 kat faiz işler, aklım almadı. 13 euro 150 dolara dönüşmüş di mi, doğru anlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 şimdi nasıl ortaya çıktı ki, banka mı haber verdi? öyleyse neden daha önce haber vermiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bankalar haber verir mi sdfdsf bişeye bakarken rastgele görmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 e hiç ödemezlerse ne zaman çıkar acısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sakin verme para falan! Benim icim gitti sen vermissin odemen gereken miktari zaten onun sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abi işte tam xunn'un söylediği konumdayım sonuçta arkadaşım benim için kartını kullandırdı bir iyilik yaptı. ama ben de ödemeyi yaptım sonuçta o unuttu kabak bana patladı şimdi bankaya kartın normal borunu ödemeye gitmiş orda görmüş adam söylemiş sanırım banka da ki ulan tamamiyle onun hatası ama bankalarda ne soysuz be arkadaş fırsat bu fırsat deyip geçiriyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 evet yani 13 euronun zamanında ödenmemesi bankaya 150 dolar kaybettirdi mi ki adamdan o parayı istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 1- kart sahibi bağyanmış 2- belli ki kredi kartını kullanmayı bilememiş 3- € ödemesinin faizinin $ olarak istenmesi ayrıca garip 4- bence sen ödeme onun yerine 150 $ lık kölelik hizmeti ver (ben o0lsam seks kölesi oalrak ödeme yapardım) 5- ??? 6- profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 irenikus said: e hiç ödemezlerse ne zaman çıkar acısı? After a while, you can take your property back from that guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 valla öncedende yazdım bu iş bana biraz garip geldi arkadaşına yardım etmeden önce bir döküm iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar