Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 http://g2play.pl Arkadaşlar geçen gün amerikalı arkadaşlarımdan biri L4d'yi alayım diye bana böyle bir site linki verdi. Biraz araştırdıktan sonra milletin scamlenmediğine karar vererek denemeye karar verdim. L4d'nin gerçek fiyatı 49.99$ idi, bu siteden 14 dolar gibi komik bir fiyata aldım üstelik ödemeyi paypal ile yapabiliyorsunuz'ki birçok site bunu kabul etmiyor. Parayı ödedikten sonra önce key gelmedi, scamlendik herhalde eh müstahak derken ertesi günü e-mailda görünce steamde aktive edip yükledim sorunsuz çalıştı. Bugünde orange pack'i alayım bare dedim onunda keyi mail attıktan 30 dakika sonra elime ulaştı oda çalışıyor. Adam herhalde iyi talep almışki sitesine durmadan ucuza oyun eklemeye devam ediyor, dow2'de gelecekmiş güya. Dead space , mirrors edge, fifa09 ,fifamanager, lotr eklendi nasıl bu kadar ucuza veriyor bir fikrim yok ama verdiği key'ler steamde aktive edilebiliyor. Denemek isteyen olursa diye paylaşayım dedim, yasal olmasaydı bir pürüz çıkardı kesin ama henüz kimseden bir sorun çıktığını duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Harika da fiyatlar nasıl o kadar ucuz ki acaba? Bir şekilde Steam'de indirim olduğu zamanlar toptan alıp sonradan satıyordur falan dedim de... Burnout 15 euro, Mirror's Edge 16 euro. Nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 birde l4d hiçbir zaman o kadar ucuzlamadı. tek indirim fiyatıda 24 dolardı sanırsam. 5-10 dolara diablo 2 gw keyi satan siteler falan var böyle birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 supermis fiyatlar burnout alicam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Valla dediğim gibi bende inanmadım ama google dan felan bayağı araştırdım millet ben aldım key'imi çalışıyor diyince bende denedim 2 üründe çalışıyor sorunsuz ama nasıl o kadar ucuz hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 İlginç ya ben de mi alsam acaba l4d, kredi kartıyla alakal ıbir sorun olmasın sonra? Tek mantıklı açıklama, adamların vergi ödemiyor olması ve %60'ı aşkın kar payından ciddi indirim yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 siz deneyinde problem yoksa bende alıcam :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Denedim işte, 2 oyun aldım paypal ilen daha ne yapayım hehe =D Scamlensem zaten sadist değilim ben aldatıldım o zaman diğerleride aldatılsın mantığı güdeyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ne kadar cok savundun siteyi bi kar elde ediyomusun napıyosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 TRolL ALERTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 site ingilizce değilki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 site açılmıyor açılıyor acaip kararsız kaldım ya şimdi l4d ile burnout u alsammı almasammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Aşağıda solda bayraklar var sitenin ingilizce versiyonu orada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oranj box 11 euro abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 OogahBoogah said: supermis fiyatlar burnout alicam galiba ulan ne salagim ya burdan alicaktim gittim bugun bimeksden aldim 60 a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 OogahBoogah said: OogahBoogah said: supermis fiyatlar burnout alicam galiba ulan ne salagim ya burdan alicaktim gittim bugun bimeksden aldim 60 a :( amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kutusunu vitrine koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ulan daha dün l4d aldım steam'den 50$... topic açilişindan 2 saat önceye falan tekabül ediyor heralde. Şaka mı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 empire total war da koysunlar alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 orange box cok iyi ya alsam mi?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 PayPal varsa sorun olmaz zaten, paranızı bile büyük ihtimal geri alırsınız da, alamasanız bile "kredi kartını dolandırıcıya kaptırmayalım" derdi olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 elektronik ortamda satın alınca hosuma gitmiyo benim. mümkün oldugu kadar kutusuyla almayı seviyorum. da keske steam olsaymıs bunlar da. ertesi gun baska bi sistem cıkar onda daha ucuza buluruz, bi de ondan almaya baslarız ohoow. 3 farklı yerde satın aldıgın oyunlarının tutulması hosuma gidecek bisey olmaz acıkcası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 steame ekleyebiliyorsun oyunları sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Abi şaka gibi fiyatlar ya. Neden böyle olduğunu yazmışlar mı bi yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar