Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G2play adında bir site

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://g2play.pl

Arkadaşlar geçen gün amerikalı arkadaşlarımdan biri L4d'yi alayım diye bana böyle bir site linki verdi. Biraz araştırdıktan sonra milletin scamlenmediğine karar vererek denemeye karar verdim. L4d'nin gerçek fiyatı 49.99$ idi, bu siteden 14 dolar gibi komik bir fiyata aldım üstelik ödemeyi paypal ile yapabiliyorsunuz'ki birçok site bunu kabul etmiyor.

Parayı ödedikten sonra önce key gelmedi, scamlendik herhalde eh müstahak derken ertesi günü e-mailda görünce steamde aktive edip yükledim sorunsuz çalıştı.

Bugünde orange pack'i alayım bare dedim onunda keyi mail attıktan 30 dakika sonra elime ulaştı oda çalışıyor.

Adam herhalde iyi talep almışki sitesine durmadan ucuza oyun eklemeye devam ediyor, dow2'de gelecekmiş güya. Dead space , mirrors edge, fifa09 ,fifamanager, lotr eklendi nasıl bu kadar ucuza veriyor bir fikrim yok ama verdiği key'ler steamde aktive edilebiliyor. Denemek isteyen olursa diye paylaşayım dedim, yasal olmasaydı bir pürüz çıkardı kesin ama henüz kimseden bir sorun çıktığını duymadım.
Mesaj tarihi:
Harika da fiyatlar nasıl o kadar ucuz ki acaba? Bir şekilde Steam'de indirim olduğu zamanlar toptan alıp sonradan satıyordur falan dedim de... Burnout 15 euro, Mirror's Edge 16 euro. Nasıl iş anlamadım.
Mesaj tarihi:
Valla dediğim gibi bende inanmadım ama google dan felan bayağı araştırdım millet ben aldım key'imi çalışıyor diyince bende denedim 2 üründe çalışıyor sorunsuz ama nasıl o kadar ucuz hiçbir fikrim yok.
Mesaj tarihi:
İlginç ya ben de mi alsam acaba l4d, kredi kartıyla alakal ıbir sorun olmasın sonra?

Tek mantıklı açıklama, adamların vergi ödemiyor olması ve %60'ı aşkın kar payından ciddi indirim yapması.
Mesaj tarihi:
Denedim işte, 2 oyun aldım paypal ilen daha ne yapayım hehe =D

Scamlensem zaten sadist değilim ben aldatıldım o zaman diğerleride aldatılsın mantığı güdeyim =P
Mesaj tarihi:
OogahBoogah said:
OogahBoogah said:
supermis fiyatlar burnout alicam galiba

ulan ne salagim ya burdan alicaktim gittim bugun bimeksden aldim 60 a :(

amaç?
Mesaj tarihi:
PayPal varsa sorun olmaz zaten, paranızı bile büyük ihtimal geri alırsınız da, alamasanız bile "kredi kartını dolandırıcıya kaptırmayalım" derdi olmaz yani.
Mesaj tarihi:
elektronik ortamda satın alınca hosuma gitmiyo benim. mümkün oldugu kadar kutusuyla almayı seviyorum. da keske steam olsaymıs bunlar da. ertesi gun baska bi sistem cıkar onda daha ucuza buluruz, bi de ondan almaya baslarız ohoow. 3 farklı yerde satın aldıgın oyunlarının tutulması hosuma gidecek bisey olmaz acıkcası :p
  • Yeni Oluştur...