Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G2play adında bir site


Darksun

Öne çıkan mesajlar

http://g2play.pl

Arkadaşlar geçen gün amerikalı arkadaşlarımdan biri L4d'yi alayım diye bana böyle bir site linki verdi. Biraz araştırdıktan sonra milletin scamlenmediğine karar vererek denemeye karar verdim. L4d'nin gerçek fiyatı 49.99$ idi, bu siteden 14 dolar gibi komik bir fiyata aldım üstelik ödemeyi paypal ile yapabiliyorsunuz'ki birçok site bunu kabul etmiyor.

Parayı ödedikten sonra önce key gelmedi, scamlendik herhalde eh müstahak derken ertesi günü e-mailda görünce steamde aktive edip yükledim sorunsuz çalıştı.

Bugünde orange pack'i alayım bare dedim onunda keyi mail attıktan 30 dakika sonra elime ulaştı oda çalışıyor.

Adam herhalde iyi talep almışki sitesine durmadan ucuza oyun eklemeye devam ediyor, dow2'de gelecekmiş güya. Dead space , mirrors edge, fifa09 ,fifamanager, lotr eklendi nasıl bu kadar ucuza veriyor bir fikrim yok ama verdiği key'ler steamde aktive edilebiliyor. Denemek isteyen olursa diye paylaşayım dedim, yasal olmasaydı bir pürüz çıkardı kesin ama henüz kimseden bir sorun çıktığını duymadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elektronik ortamda satın alınca hosuma gitmiyo benim. mümkün oldugu kadar kutusuyla almayı seviyorum. da keske steam olsaymıs bunlar da. ertesi gun baska bi sistem cıkar onda daha ucuza buluruz, bi de ondan almaya baslarız ohoow. 3 farklı yerde satın aldıgın oyunlarının tutulması hosuma gidecek bisey olmaz acıkcası :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...