cemad Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fenerden cacık olmaz bırak babayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Cacık olmaz belki ama biz derbide size 8'den tavşan yapmayı öğretiriz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 he canım cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 medyadaki fbli gsli futbol yorumcuları da takımları ligden kopma noktasına gelip sivasla bjk tepede kafa kafaya kalınca sivaslı oldular bir anda asfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 en kolay maçımız fener maçı yahu heyecan yapmayın zamanı gelince izleriz birlikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 trabzon olmasında kim olursa olsun modundayım. beşiktaş olacaktır tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 isterseniz kadıköyde bir yerde derbi izleme buluşması ayarlayabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fenerin kadıköy'de derbisi mi kaldı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yannız bide şöyle bişi var.galatasaray ın kenetlenme ihtiyacı vardı.hep böle bi mevzular kopacakki anca öyle çatır çatır oynuolar :).teknik direktörsüz yabancısız.falan böle şeyler olcak illa :) şimdi lincoln bavulunu topladı gitti.hüzünlü zamanlar bunlar.bide lincoln hakkaten takım içinde huzursuzluk yaratmışsa gittiğine sevinenler olmuştur. türk futbolcular yine gs yi şampiyon yapabilir.ha inancım yok.ama böle bi süpriz olabilir yine lincoln olmadan baros nasıl gol atcak bilmiyorum gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Masquerade said: fenerin kadıköy'de derbisi mi kaldı? :POkumadan cevap yazıyo adam ya resmen forum botu :P Kadıköyde toplanıp bir yerde izleyelim demiş adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 gs maçına inş samiyendeyim bilet ayarlmaya çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 31.05.2009 Trabzonspor v Fenerbahçe 3-2 biter ve trabzon şampiyonluğunu ilan eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ve bıladibist playstation u kapatır diye iğrenç bir espri ile tamamlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hakemlerin sivas'ın sert futboluna göz yumduğunu okumuştum , ama çok maçını seyredemediğim için yorumda bulunamıyodum. eğer hakemler sivası , beşiktaş maçındaki gibi koruyolarsa , sivas rahat rahat şampiyon olur. HER pozisyonda rakibin bileğine tekme atıyorlar , istisnasız. tabanla çift dalıyolar vs vs. ve hakemler bunları es geçiyorlar. beşiktaşlı olarak hiç heveslenmiyorum açıkçası gerçen haftaki maçı izledikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aratamıcam iş yerindeyim şu an ben demiştim 2 ay önce falan onu. sivas bildiğin "ite kaka" oynuyor, hakemler de göz yumunca bu sertliğe başarılı olabiliyorlar. bir bursaspor, eskişehir maçları falan aklıma geliyor mesela sivasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 anadoludan şampiyon çıksın diye ülke kenetlendi. çok komik bi düşünce bu yani. sanki anadolu takımları vs 3 büyükler gibi oldu lig. hoş bişey değil yani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lig Fenerbahçe ve diğer 17 kardeş takım olarak kenetlenmişti. ben ve benim gibi çoğu Fenerli bu ittifak ruhunu dağıttığı için sivassporun arkasındayız. bir nebze olsun Fenerbahçe'nin yaftalandığı çirkin yakıştırmalar unuttulmuş, geri plana düşmüş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sivas şampiyon olsun diye cidden istiyorum hileyle hurdayla bi şekilde olsun ki diğer takımlarda cesaretlensin futbolu futbolcu alıp satmak için ticaret hane olarak görmeyi bıraksın anadolu takımları şampiyon olmak için uğraşsın bunu cidden isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 fener'in puan kaybettiği her hafta denizli maçından dem vuran rıdvan geldi aklıma ahahahah. Anelka ısınıyormuş, Appiah varmış kadroda. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kalan maçlara bi daha bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hakemler çok bariz sivas ı destekliyorlar.sivas şampiyonluga oynadıgından beri maçlarını takip ediyorum.hani fenere beşiktaşa gs ye yapılmayan bi kayırma var çok bariz sivas düşüşte baya.ne kadar hakemler kötüde olsa şampiyon olamazlar.kaldıramadılar çok belli fikstür olarak bakarsak şampiyonlugu beşiktaş-gs ve gs-sivas maçı belirler tahmini sıralamam beşiktaş veya gs sivas fener trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 30. Haftada Beşiktaş Fenerbahçe var, Sonrasında Galatasaray. Ama Sivasta önce Trabzon sonra Galatasaray'a oynayacak son hafta. Bence o zamana kadar Şampiyon kim tahmin bilemeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 BJK'nın 6 maçına baktığımız zaman son hafta hariç hepsi zor maçlar. GS fikstür olarak inanılmaz avantajlı ama puan olarak arada 6 puan var liderle. BJK maçını deplasmanda oynayacak olması kötü Lider Sivas hem puan olarak avantajlı (az da olsa) hem de fikstürü en kolay takım. Trabzon'un işi de pek kolay değil fikstür olarak. Bayağı heyecan olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sivasın fixtürü önemli değil.cunku adamlardaki baskı büyük. diğer takımların maçları ne kadar zor ise sivasın 10 kat daha zor olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bu haftaki sivas-trabzon maçı ligin kaderini çizecek. bu maçtan sonra ne olacağı çok net ortaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar