Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalan Maçlar

sg-1

Öne çıkan mesajlar

yannız bide şöyle bişi var.galatasaray ın kenetlenme ihtiyacı vardı.hep böle bi mevzular kopacakki anca öyle çatır çatır oynuolar :).teknik direktörsüz yabancısız.falan böle şeyler olcak illa :)

şimdi lincoln bavulunu topladı gitti.hüzünlü zamanlar bunlar.bide lincoln hakkaten takım içinde huzursuzluk yaratmışsa gittiğine sevinenler olmuştur.

türk futbolcular yine gs yi şampiyon yapabilir.ha inancım yok.ama böle bi süpriz olabilir yine

lincoln olmadan baros nasıl gol atcak bilmiyorum gerçi :)
Sosyal ağlarda paylaş

hakemlerin sivas'ın sert futboluna göz yumduğunu okumuştum , ama çok maçını seyredemediğim için yorumda bulunamıyodum.

eğer hakemler sivası , beşiktaş maçındaki gibi koruyolarsa , sivas rahat rahat şampiyon olur.

HER pozisyonda rakibin bileğine tekme atıyorlar , istisnasız. tabanla çift dalıyolar vs vs. ve hakemler bunları es geçiyorlar. beşiktaşlı olarak hiç heveslenmiyorum açıkçası gerçen haftaki maçı izledikten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
hakemler çok bariz sivas ı destekliyorlar.sivas şampiyonluga oynadıgından beri maçlarını takip ediyorum.hani fenere beşiktaşa gs ye yapılmayan bi kayırma var çok bariz

sivas düşüşte baya.ne kadar hakemler kötüde olsa şampiyon olamazlar.kaldıramadılar çok belli

fikstür olarak bakarsak şampiyonlugu beşiktaş-gs ve gs-sivas maçı belirler

tahmini sıralamam

beşiktaş veya gs
sivas
fener
trabzon
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nın 6 maçına baktığımız zaman son hafta hariç hepsi zor maçlar.

GS fikstür olarak inanılmaz avantajlı ama puan olarak arada 6 puan var liderle. BJK maçını deplasmanda oynayacak olması kötü

Lider Sivas hem puan olarak avantajlı (az da olsa) hem de fikstürü en kolay takım.

Trabzon'un işi de pek kolay değil fikstür olarak.

Bayağı heyecan olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...