Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kötü niyetli insanların coğrafyası anadoluda böyle bir tavır beklemek bence komik. öncelikle bir türk olarak türk takımlarının avrupada başarı elde etmesini elbette isterim, beklerim ama rakip takım taraftarının bu kazanım sonrası coşup saçmalayacağını, aha aha biz iyiyiz siz kötüsünüz türevi laflarla zafere gölge düşüreceğini biliyorum. bu yüzden avrupada, türkiye cumhuriyetini ve türk insanını ancak ve ancak fenerbahçe cumhuriyeti temsil eder kanısındayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Yahu niye abuk subuk yerlere takılıyosunuz?
Tipik Galatasaraylılar ya tersten anlıyolar diyince tepki alıcam sonra.
Hollanda diyorum o zaman. Eindhoven ŞL'de üst tura çıkınca Feyenord'lu sevinmiyo
hollandada en dandik takımın bile çarşı ayarında taraftar grubu var
Sosyal ağlarda paylaş

Maç içinde tek tük korna duyuyordum valla da, maç sonu kesildi bütün ses. Siz elendiniz diye tura çıkıldığını düşünecek kadar büyütmeyin kendinizi kafanızda, o kadar da önemli değilsiniz yani :p

Çeşitli kendini tatmin ve ilgiyi başka yerlere yöneltme teknikleriyle kendinizi rahatlatmaya devam edin siz. Erken öten horoza böyle oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Şu koşullarda GS'nin bir üst tura çıkmasının "hayal" ya da "imkansız" olduğunu söyleyen adam futboldan zerre anlamıyor demektir. Ha, kupayı almak "zor" olabilir, ama öyle çok aşırı bir olayı da yoktu rakiplerin zayıflığı dolayısıyla.

Şu anda çeyrek finalde oynayan hiçbir takım sağlam-sakatsız bir GS'den daha güçlü değil. Ne rus-ukrayna takımları, ne elendiğimiz hamburg, ne PSG. Sadece Man City var GS'yle yarışacak, onun da parası falan var ama gerek oynadığı futbol gerekse kadrosu şu anda pek bir şey değil.

Hamburg maçı 2-0'dan gitti, saçmalığa gitti.

GS'nin kadrosu evet, öyle çok aşırı güçlü değil ama son yılların en güçlü kadrosu olduğu gerçek. İsim isim bakarsak kağıt üstünde bırakın rekabeti yaklaşabilen kadro bile yok şu anda Türkiye liginde GS'ye. UEFA'da da şu anda GS'den güçlü takım yok. Zaten çeyrek finalistlere bakarsanız hiçbiri öyle ahım şahım takımlar değil. 2000 senesindeki Arsenal olsun dönemin Leeds'i olsun diğer takımlar olsun hep şu ankilerden kat kat güçlü takımlardı. İlk 8'deki takımların öyle pek bir olayı yok, bir yerde orta karar ve dengeli takımlar var diyelim. Tek güçlü sayılabilecek Man City'di işte, o da ingiliz takımı olduğu için, yoksa öyle çok bir olayı da yok City'nin. GS'nin bu sene ciddi ciddi UEFA'yı almak için önemli bir şansı vardı, (ki kolay kolay gelmez bu şans) ama kaybetti. Tabii kağıt üstü hep pratiğe yansımıyor. Sakatlıklar vsnin yanı sıra saçmalıklar, yönetim hataları, ve tecrübesizlikler hatta aptallıklar sağolsun bu kadro bile afallıyor, saçmalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
Holy said:
Yahu niye abuk subuk yerlere takılıyosunuz?
Tipik Galatasaraylılar ya tersten anlıyolar diyince tepki alıcam sonra.
Hollanda diyorum o zaman. Eindhoven ŞL'de üst tura çıkınca Feyenord'lu sevinmiyo
hollandada en dandik takımın bile çarşı ayarında taraftar grubu var
konumuzla alakası ne?
bizim de GFB ve Ultraslanlarımız var, bu birbirimiz için sevinmemizi mi gerektiriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Senin düşüncen böyle olabilir de herkesin düşüncesi böyle olmak zorunda da değil. O yüzden şu yanlış bu doğru diye yol göstermek mantıksız. Diğer ülkelerde neden böyle bir olay yok peki? Bir akıllı biz miyiz? Ben hiç Liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu olunca sevinen Manu veya Chelsea taraftarı görmedim mesela. Hiç bir ülkede bizimki gibi "memleket takımı" kazansın mantığı yok ve ben de olmaması gerektiği kanaatindeyim.

yalnız son sekizde 4 u ingiliz. adamlar avrupayı parsellemişler zaten birbirleriyle savaşıyorlar.

Holy said:
konumuzla alakası ne?
bizim de GFB ve Ultraslanlarımız var, bu birbirimiz için sevinmemizi mi gerektiriyor?

hayır ama hepimiz hamburguz falan denmesi bana gereksiz geliyor. neyse bunları bırakalım herkes naparsa yapsın. ayrıca ülke puanı falan da kalmadı zaten. son umut da gs idi o da gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...