Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bordo maçı için ne demişim;

Aiko said:

valla benim o maç gördüğüm ; 3-1 öndesin kendi evinde rahat rahat oynuyosun, tur garanti. top taca çıkıo topu almaya deparla gidiyosun ortasahada faul oluyo defans adamlarını ileri yolluyosun sana faul yapıyolar yere düşüosun, düşmenle kalkman bir oluyo yatıcaksın yerde kıvranıcaksın yalandan.böyle oynadık 2. yarı birazda şova yapmaya başlayınca bizimkiler, 2 gol gördük kalemizde. o gun o turu geçemeseydik kendimi tribünde aşaya atardım valla.benim derdim bu asıl amator takımların yapmayacakları şeyleri yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ikincisi, sevinsin ezik fenerliler muhabbeti dönmüş. yahu hiç mi hatırlamıyorsunuz chelsea gol attığında GOOOOOOOOOOOL yazanları. ben şahsen gs gol attığında sevindim, yediğinde üzüldüm. istemiyorum çünkü gs nin elenmesini. mücadele ediyorlar, ayrıca arda yı seviyorum bazı bazı. onun takımı kazansın istiyorum. bu adamlar avrupada oynadıkça ligimizin kalitesi yükselecek, biliyorum. fakat maç öncesinde, KADIKÖYDE FENERİN EVİNDE KUPA KALDIRACAZ MAUAHAHAHAHH yaparsan, elendiğinde de "kadıköyde yapacağınız tek maç fenerle olur, onu da kaybedersiniz" cevabını alırsın. ne ekersen onu biçersin sonuçta. isteyenler de chelsea - fb maçının topic ini açsın bi, ya da sevilla-fb maçını. her golden sonra yapılan tezahüratları okusun. sonra "siz fenerliler ne eziksiniz" demesin. hayır işim gücüm olmasa, bu "ezik fenerliler" edebiyatı yapanların o topicteki mesajlarını çıkarırım da, uğraşamicam cidden, yapsam dahi "ezik fenerli işte, kupanız nerde ki?" denir.

futbol bu.

rakip takımın olduğu sürece güzel, gs/fb/bjk ile dalga geçmezsen neresinden zevk alacaksın ki futbolun ?

çok güzel demişsin. fakat bazılarında kafa farklı. birisi hepimiz hamburguz falan derse olmaz. gs yenildi diye fenerliler tura çıkacak neredeyse. ben bjk liyim olay benim tamamen dışımda ama yine de yazayım dedim :) tabii ki rakip takımın olacak ona takılırsın falan ama bu başka. geçen kocaeli 5 attıgında babam ve arkadaşlarının yanındaydım oturuyoduk. ben seviniyordum taner gülleri golleri sıralayınca. sonra dedim ki ne garip iş şimdi gs yenilsin diyorum. 4 gün sonra gs yi destekliyicez. herkes harbi lan falan dedi güldük...
bir de biz 8 yedigimizde arkadaşlar çok dalga geçti işte dedim beyler ayıp mayıp yapmayın. olm dedi 8 yediniz dalga geçmicez de napıcaz. -arkadaş yurtta kalıyordu- ama dedi ki "sen maçtan sonra yurda gelseydin görürdün yurtta 1 kişinin ağzını bıçak açıyor muydu."
benim düşüncem böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:

çok güzel demişsin. fakat bazılarında kafa farklı. birisi hepimiz hamburguz falan derse olmaz. gs yenildi diye fenerliler tura çıkacak neredeyse. ben bjk liyim olay benim tamamen dışımda ama yine de yazayım dedim :) tabii ki rakip takımın olacak ona takılırsın falan ama bu başka. geçen kocaeli 5 attıgında babam ve arkadaşlarının yanındaydım oturuyoduk. ben seviniyordum taner gülleri golleri sıralayınca. sonra dedim ki ne garip iş şimdi gs yenilsin diyorum. 4 gün sonra gs yi destekliyicez. herkes harbi lan falan dedi güldük...
bir de biz 8 yedigimizde arkadaşlar çok dalga geçti işte dedim beyler ayıp mayıp yapmayın. olm dedi 8 yediniz dalga geçmicez de napıcaz. -arkadaş yurtta kalıyordu- ama dedi ki "sen maçtan sonra yurda gelseydin görürdün yurtta 1 kişinin ağzını bıçak açıyor muydu."
benim düşüncem böyle.
Senin düşüncen böyle olabilir de herkesin düşüncesi böyle olmak zorunda da değil. O yüzden şu yanlış bu doğru diye yol göstermek mantıksız. Diğer ülkelerde neden böyle bir olay yok peki? Bir akıllı biz miyiz? Ben hiç Liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu olunca sevinen Manu veya Chelsea taraftarı görmedim mesela. Hiç bir ülkede bizimki gibi "memleket takımı" kazansın mantığı yok ve ben de olmaması gerektiği kanaatindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Senin düşüncen böyle olabilir de herkesin düşüncesi böyle olmak zorunda da değil. O yüzden şu yanlış bu doğru diye yol göstermek mantıksız. Diğer ülkelerde neden böyle bir olay yok peki? Bir akıllı biz miyiz? Ben hiç Liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu olunca sevinen Manu veya Chelsea taraftarı görmedim mesela. Hiç bir ülkede bizimki gibi "memleket takımı" kazansın mantığı yok ve ben de olmaması gerektiği kanaatindeyim.
sen hiç ağrılı olup da beşiktaşı tutan adam gördün mü peki ingiltere'de?

bizim 4 takımımız var, ingilizlerin 100 takımı var. bu kıyaslamalar saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
Holy said:
sen hiç ağrılı olup da beşiktaşı tutan adam gördün mü peki ingiltere'de?

bizim 4 takımımız var, ingilizlerin 100 takımı var. bu kıyaslamalar saçma.

Bunu demezsem çatlarım. İNGİLTEREDE AĞRI DİYE Bİ YER YOK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...