aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Stifler said: fede said: fede said: gnome rouge mouline rogue moulin rouge moulin rouge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 rauge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 RUJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Fena oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sağlık olsun 4. turu tamamladık, çeyrek finalin eşiğinden döndük şimdi lige konsantre olmamız lazım yoksa avrupa kupalarına katılamayacağız=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ROK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 galatasaray camiasına geçmiş olsun diyorum. teselli olur mu bilemem ama ilgilenen arkadaşlar olacaktır; Yürek dayanmıyor ama işte... http://img21.imageshack.us/img21/9567/adszetp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bordo maçı için ne demişim; Aiko said: valla benim o maç gördüğüm ; 3-1 öndesin kendi evinde rahat rahat oynuyosun, tur garanti. top taca çıkıo topu almaya deparla gidiyosun ortasahada faul oluyo defans adamlarını ileri yolluyosun sana faul yapıyolar yere düşüosun, düşmenle kalkman bir oluyo yatıcaksın yerde kıvranıcaksın yalandan.böyle oynadık 2. yarı birazda şova yapmaya başlayınca bizimkiler, 2 gol gördük kalemizde. o gun o turu geçemeseydik kendimi tribünde aşaya atardım valla.benim derdim bu asıl amator takımların yapmayacakları şeyleri yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bu arada iyi ki ben alamadan bilet bitmiş.. yoksa üstüne bir de verdiğim paraya ve yolda geçecek olan zamanıma yanardım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ildeniz, holy halısaha çıkışı yemek ısmarlıyomuş haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BabacumMostors said: bu arada iyi ki ben alamadan bilet bitmiş.. yoksa üstüne bir de verdiğim paraya ve yolda geçecek olan zamanıma yanardım ehebelki de sen gitseydin kazanırdı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 halamın bişeyi olsaydı amcam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ulan şimdi anladım o nicklerin altına madalyalar boy boy nasıl diziliyor. DEŞARZ topiği olmuş burası resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Of tam ben koyuyodum time-out verdi hahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ehehe :) konu gs'yle dalga gecmekse gerisi teferruattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fizban said: ikincisi, sevinsin ezik fenerliler muhabbeti dönmüş. yahu hiç mi hatırlamıyorsunuz chelsea gol attığında GOOOOOOOOOOOL yazanları. ben şahsen gs gol attığında sevindim, yediğinde üzüldüm. istemiyorum çünkü gs nin elenmesini. mücadele ediyorlar, ayrıca arda yı seviyorum bazı bazı. onun takımı kazansın istiyorum. bu adamlar avrupada oynadıkça ligimizin kalitesi yükselecek, biliyorum. fakat maç öncesinde, KADIKÖYDE FENERİN EVİNDE KUPA KALDIRACAZ MAUAHAHAHAHH yaparsan, elendiğinde de "kadıköyde yapacağınız tek maç fenerle olur, onu da kaybedersiniz" cevabını alırsın. ne ekersen onu biçersin sonuçta. isteyenler de chelsea - fb maçının topic ini açsın bi, ya da sevilla-fb maçını. her golden sonra yapılan tezahüratları okusun. sonra "siz fenerliler ne eziksiniz" demesin. hayır işim gücüm olmasa, bu "ezik fenerliler" edebiyatı yapanların o topicteki mesajlarını çıkarırım da, uğraşamicam cidden, yapsam dahi "ezik fenerli işte, kupanız nerde ki?" denir. futbol bu. rakip takımın olduğu sürece güzel, gs/fb/bjk ile dalga geçmezsen neresinden zevk alacaksın ki futbolun ? çok güzel demişsin. fakat bazılarında kafa farklı. birisi hepimiz hamburguz falan derse olmaz. gs yenildi diye fenerliler tura çıkacak neredeyse. ben bjk liyim olay benim tamamen dışımda ama yine de yazayım dedim :) tabii ki rakip takımın olacak ona takılırsın falan ama bu başka. geçen kocaeli 5 attıgında babam ve arkadaşlarının yanındaydım oturuyoduk. ben seviniyordum taner gülleri golleri sıralayınca. sonra dedim ki ne garip iş şimdi gs yenilsin diyorum. 4 gün sonra gs yi destekliyicez. herkes harbi lan falan dedi güldük... bir de biz 8 yedigimizde arkadaşlar çok dalga geçti işte dedim beyler ayıp mayıp yapmayın. olm dedi 8 yediniz dalga geçmicez de napıcaz. -arkadaş yurtta kalıyordu- ama dedi ki "sen maçtan sonra yurda gelseydin görürdün yurtta 1 kişinin ağzını bıçak açıyor muydu." benim düşüncem böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Smoke said: ashah ciko =.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kadıköyde gs bizsiz maç yapabilirmi ya yapmayın etmeyin amcaoğlulları aehfuafhea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Batuhan_BJK said: çok güzel demişsin. fakat bazılarında kafa farklı. birisi hepimiz hamburguz falan derse olmaz. gs yenildi diye fenerliler tura çıkacak neredeyse. ben bjk liyim olay benim tamamen dışımda ama yine de yazayım dedim :) tabii ki rakip takımın olacak ona takılırsın falan ama bu başka. geçen kocaeli 5 attıgında babam ve arkadaşlarının yanındaydım oturuyoduk. ben seviniyordum taner gülleri golleri sıralayınca. sonra dedim ki ne garip iş şimdi gs yenilsin diyorum. 4 gün sonra gs yi destekliyicez. herkes harbi lan falan dedi güldük... bir de biz 8 yedigimizde arkadaşlar çok dalga geçti işte dedim beyler ayıp mayıp yapmayın. olm dedi 8 yediniz dalga geçmicez de napıcaz. -arkadaş yurtta kalıyordu- ama dedi ki "sen maçtan sonra yurda gelseydin görürdün yurtta 1 kişinin ağzını bıçak açıyor muydu." benim düşüncem böyle.Senin düşüncen böyle olabilir de herkesin düşüncesi böyle olmak zorunda da değil. O yüzden şu yanlış bu doğru diye yol göstermek mantıksız. Diğer ülkelerde neden böyle bir olay yok peki? Bir akıllı biz miyiz? Ben hiç Liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu olunca sevinen Manu veya Chelsea taraftarı görmedim mesela. Hiç bir ülkede bizimki gibi "memleket takımı" kazansın mantığı yok ve ben de olmaması gerektiği kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 abi ingiltereden 23 takim gidiyo her sene adamlar niye memeleket takimi edebiyati yapsin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Holy said: Senin düşüncen böyle olabilir de herkesin düşüncesi böyle olmak zorunda da değil. O yüzden şu yanlış bu doğru diye yol göstermek mantıksız. Diğer ülkelerde neden böyle bir olay yok peki? Bir akıllı biz miyiz? Ben hiç Liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu olunca sevinen Manu veya Chelsea taraftarı görmedim mesela. Hiç bir ülkede bizimki gibi "memleket takımı" kazansın mantığı yok ve ben de olmaması gerektiği kanaatindeyim.sen hiç ağrılı olup da beşiktaşı tutan adam gördün mü peki ingiltere'de? bizim 4 takımımız var, ingilizlerin 100 takımı var. bu kıyaslamalar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 DoruK said: Holy said: Senin düşüncen böyle olabilir de herkesin düşüncesi böyle olmak zorunda da değil. O yüzden şu yanlış bu doğru diye yol göstermek mantıksız. Diğer ülkelerde neden böyle bir olay yok peki? Bir akıllı biz miyiz? Ben hiç Liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu olunca sevinen Manu veya Chelsea taraftarı görmedim mesela. Hiç bir ülkede bizimki gibi "memleket takımı" kazansın mantığı yok ve ben de olmaması gerektiği kanaatindeyim.sen hiç ağrılı olup da beşiktaşı tutan adam gördün mü peki ingiltere'de? bizim 4 takımımız var, ingilizlerin 100 takımı var. bu kıyaslamalar saçma. Bunu demezsem çatlarım. İNGİLTEREDE AĞRI DİYE Bİ YER YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ingilterede agri var da biz mi tutmadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar