Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 mayıs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende kutlarım herkesin tatilini.

ben 1 gün diye biliyodum 2 mi ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Mesaj tarihi:
Sağolun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
kutlu olsun ![signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
tatil ama pek kavrayamadım galiba.. hastayım da.. 6 saattir uyuyorum öeh..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
tatilci gençlik ehehehe :).
herkesin 19 mayıs'ı kutlu olsun![signature][hline]insanların %80 i hayattan bıkmış. %20 si de benim gibi hayat onlardan bıkmış!
Mesaj tarihi:
*! Sağına bakar çalışan tezgahları görür, soluna bakar bilgisayarları görür*
- Tatil mi, hani nerede :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 19 Mayıs 2004 10:54 tarihinde demiş ki:
tatil 2 gün liselere...hatta cumayıda birleştirmeyi düşüüyorum ben..

yoksa sende mi benim düşündüğümü düşünüyosun :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
  • Yeni Oluştur...