roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Birisi yiğit özgür'ün malum karikatürünü koymalı. Edit: ahahahah ben gönderene kadar 10 kere koyulmuş. GERGE said: Git bir ya, buradaki insanların nereden geldiğini ne yaptığını bilmeden konuşma. Ayrıca liseli insanları seks yaptılar, ot içtiler, sıgara içtiler, içki içtiler diye okuldan atmak ne demek? Çoğumuz yaptık öyle şeyleri. Liseli insanlar sınıfta seks yaparlar, ot içerler, içki içerlerse okuldan atılırlar gayet doğal bir durum bu. Ayrıca 18- lere içki sigara satışı yasak, ve ot da yasal değil. Yersen. :) Şu sarı saç olayını ben de tvde izledim. Enteresan hakkaten, benim lisede de hiç hatırlamıyorum böyle bir durum. Hele 3 okul sürmüşler yani, olacak şey değil. Bana da sadece sarı saçtan olduğu iddiası inandırıcı gelmedi açıkçası. Başka bi atraksiyon olsa gerek. Gerçi başka atraksiyon ki ne bilmiyoruz 3 okuldan sürülme sebebi mi onu da bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 SEXY TIME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bizim yatılıya yemek sokmak yasaktı biz kokteyller yapardık. sex on the beach vs dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 BonePART said: Abicim Cengizhan meslek lisesinde okuyup burda istanbulun en basarili anadolu lisesindeydim grup sex vardi diye bisi yazmak entresan lan. lol karikatürden mi çıkardın o ismi? cengizhan meslek lisesi neresi yaw? muahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bizim coğrafya hocası vardı kızlara kızardı boyalı saç istemiyorum diye bi tanesi çıkıp "hocaaaeeemmm amaaa buu organiiccc boyaaeee" demişti. Hala yıllıkta durur o diyalog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben çok hatun ayıkladım lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 istanbulun en başarılı anadolu lisesini merak etmekteyim şu an. istanbul erkek desen, yok orgyler dönmüyordu orada eminim. galatasaray desen, orada zaten birçok şey serbest, ama okul yönetimi nal toplamıyor öyle. kadıköy anadolu desen, okul içinde orgy olsa dahi "ALLAAAAH" diye atlayan erkekler yüzünden kızlara yazık olurdu, ölürlerdi, hiç rastlamadım. bundan başka iyi anadolu lisesi ne olur, olsa olsa hasal olur, kabataş olur. ikisinin de arazileri orgy düzenlemek için yeterince büyük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 eet öğrenmek istiyoruz. erkek çocuğum olursa oraya göndericem, kız olursa göndermicem o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 GS'de ne orgysi yha :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 roket adam said: Liseli insanlar sınıfta seks yaparlar, ot içerler, içki içerlerse okuldan atılırlar gayet doğal bir durum bu. Ayrıca 18- lere içki sigara satışı yasak, ve ot da yasal değil. Yersen. :) Sınıfta değil genel olarak hayatta demek istemiştim ben orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 biz atakhan demirseren auditorium'da orgy yaparken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İstanbul erkek te okulun envai tenha köşelerinde orgy döndüğünü söylemişti çocukluk arkadaşım orda okuyordu.Beni yemiş şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 TED'de hep orgy oluyordu, öyle böyle değil (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mohi said: nooldi zoruna mi ciddi!? bitek seks yazmadım ki orda, lafı dötünden anlayıp direk seks diyorsunuz. belki de eline erkek eli değmemiş bir hapçıdır, nerden bileceksin? siz nasıl bir lisede okudunuz bilmiyorum, ben istanbulun en başarılı birkaç anadolu lisesinden birindeydim. sınıfta hoca varken camda sigara içenide gördüm, milletin karşısında konuşurken kucak dansı yapanı da. ön bahçede olan linç sonucu, ilçe komiseri müdürümüzü arayıp "siyasi kavga çıkmış müdür bey sizde" demişti. tuvaletteki, ön bahçedeki sigarayı, kopya dehalarını, hocalara posta koyanları, arka bahçe ve depolarda olan seks partilerini saymıyorum bile. ayrıca hapçı bikaç kişide vardı okulda. sadece damardan uyuşturucu görmedim, onu da tvden falan görüyoruz liselerde var yani. ama yok siz haklısınız, tüm gençler harika insanlar ama tüm hocalar amele(!) hangi okul bu ya? Eyvallah, tuvalette sigara içeni gördüm. ders boş olurdu sınıfta yiyişenide olduda seninkisi hangi rüyanın okuluydu? kucak dansı falan çok fantastik bi yere benzio, harbi üzüldüm yani şimdi bunları nasıl yaşayamadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ne orgyler dönmüş Serhat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 izmir fen lisesi'ndeki orgyleri gorseniz orgy'den sogurdunuz, eli yuzu duzgun 1-2 kiz oluyodu tum binada, o da biyigi falan yok anlaminda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 fen liseleri genel olarak öyle galiba 4 kıza 20 erkek falan oluyordu sınıflar genel olarak. fen liseleri yatılı oldugu için aileler anadolu lisesini tercih ediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 BonePART said: Abicim Cengizhan meslek lisesinde okuyup burda istanbulun en basarili anadolu lisesindeydim grup sex vardi diye bisi yazmak entresan lan. Ben koc ozel mezunuyum sokakta gorsenizgotunuzun dusucegi hatunnar vardi etrafimizda(berrak tuzunatac diyorum sinif arkim diyorum) ole grup sex felna yoktu lan. Yane bende mesela normal sexte yoktuda grup sex hic yoktu. Uyusturucu okulda hic gormedim sigara icilirdi ben ickide ictim partilerde felan bi cok kezde yane kolayi bosaltip votka eklerdik olay oydu. Otuda icen disarda icerdi. Ama walla grup sex yoktu lan olsa haberim olurdu. Ben de Alman Lisesi mezunuyum,Berrak Tüzünataç olmasa da baya taş arkadaşlarımız vardı,bırakın ekstrem durumları,normal seks hayatı olan çok çok az kız vardı,onların da çoğu çirkindi.Hiç öyle çılgın partiler de olmadı,ha 3-5 kişinin bir araya gelip ot çektiği olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Penthesilea said: izmir fen lisesi'ndeki orgyleri gorseniz orgy'den sogurdunuz, eli yuzu duzgun 1-2 kiz oluyodu tum binada, o da biyigi falan yok anlaminda abi bende fm idim 17 erkek 4 kiz wardi ki 2 si extra cirkin iri cok yakin arkim dieride eli yuzu duzgun bi kizdi yane bi sure sonra hayal gucun bitiyo o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 o dönem bütün güzel kızlar hukuk için sözele geçiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Çoğu anadolu ve fen lisesinde durum böyleydi yaa, puan yükseldikçe kız sayısı bölü güzel kız sayısı oranı sıfıra yakınsamakta. Diğer yandan şu anda İzmitteyim, buradaki düz liselere bakıyorum, efsane. sdfgfdsgfdg. Muhabbet ne pis bi yere doğru gidiyor yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 garbage kıvamında iyi post kastık. konudan çıkmayalım KAHROLSUN BU KIZI OKULA ALMAYAN OKUL MÜDÜRLERİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 her şehirde bi efsane vardır okul hakkında bunu ünide öğrendim ben. O şehrin en güzel kızlarının bulunduğu liseye genel evden mektup gelirmiş.Ya siz kapatın ya biz kapatalım diye ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ahaha mektup olayı iyiymiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben de daha farklı duymuştum. Eski izmit belediye başkanına [Sefa sirmen olsa gerek] muhabbet esnasında sormuşlar, izmitte neden genelev yok hocam diye, adam izmit lisesi var ya demiş. Off abi çok fena. Konu kitlensin sdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar