Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarı saçlarından sen suçlusun!

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Birisi yiğit özgür'ün malum karikatürünü koymalı.
Edit: ahahahah ben gönderene kadar 10 kere koyulmuş.

GERGE said:
Git bir ya, buradaki insanların nereden geldiğini ne yaptığını bilmeden konuşma. Ayrıca liseli insanları seks yaptılar, ot içtiler, sıgara içtiler, içki içtiler diye okuldan atmak ne demek? Çoğumuz yaptık öyle şeyleri.

Liseli insanlar sınıfta seks yaparlar, ot içerler, içki içerlerse okuldan atılırlar gayet doğal bir durum bu. Ayrıca 18- lere içki sigara satışı yasak, ve ot da yasal değil. Yersen. :)

Şu sarı saç olayını ben de tvde izledim. Enteresan hakkaten, benim lisede de hiç hatırlamıyorum böyle bir durum. Hele 3 okul sürmüşler yani, olacak şey değil. Bana da sadece sarı saçtan olduğu iddiası inandırıcı gelmedi açıkçası. Başka bi atraksiyon olsa gerek. Gerçi başka atraksiyon ki ne bilmiyoruz 3 okuldan sürülme sebebi mi onu da bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulun en başarılı anadolu lisesini merak etmekteyim şu an.

istanbul erkek desen, yok orgyler dönmüyordu orada eminim.
galatasaray desen, orada zaten birçok şey serbest, ama okul yönetimi nal toplamıyor öyle.
kadıköy anadolu desen, okul içinde orgy olsa dahi "ALLAAAAH" diye atlayan erkekler yüzünden kızlara yazık olurdu, ölürlerdi, hiç rastlamadım.

bundan başka iyi anadolu lisesi ne olur, olsa olsa hasal olur, kabataş olur. ikisinin de arazileri orgy düzenlemek için yeterince büyük değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
roket adam said:
Liseli insanlar sınıfta seks yaparlar, ot içerler, içki içerlerse okuldan atılırlar gayet doğal bir durum bu. Ayrıca 18- lere içki sigara satışı yasak, ve ot da yasal değil. Yersen. :)

Sınıfta değil genel olarak hayatta demek istemiştim ben orada.
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
nooldi zoruna mi ciddi!?
bitek seks yazmadım ki orda, lafı dötünden anlayıp direk seks diyorsunuz. belki de eline erkek eli değmemiş bir hapçıdır, nerden bileceksin?
siz nasıl bir lisede okudunuz bilmiyorum, ben istanbulun en başarılı birkaç anadolu lisesinden birindeydim. sınıfta hoca varken camda sigara içenide gördüm, milletin karşısında konuşurken kucak dansı yapanı da. ön bahçede olan linç sonucu, ilçe komiseri müdürümüzü arayıp "siyasi kavga çıkmış müdür bey sizde" demişti. tuvaletteki, ön bahçedeki sigarayı, kopya dehalarını, hocalara posta koyanları, arka bahçe ve depolarda olan seks partilerini saymıyorum bile. ayrıca hapçı bikaç kişide vardı okulda. sadece damardan uyuşturucu görmedim, onu da tvden falan görüyoruz liselerde var yani.
ama yok siz haklısınız, tüm gençler harika insanlar ama tüm hocalar amele(!)

hangi okul bu ya?
Eyvallah, tuvalette sigara içeni gördüm. ders boş olurdu sınıfta yiyişenide olduda seninkisi hangi rüyanın okuluydu?
kucak dansı falan çok fantastik bi yere benzio, harbi üzüldüm yani şimdi bunları nasıl yaşayamadım diye
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
Abicim Cengizhan meslek lisesinde okuyup burda istanbulun en basarili anadolu lisesindeydim grup sex vardi diye bisi yazmak entresan lan.

Ben koc ozel mezunuyum sokakta gorsenizgotunuzun dusucegi hatunnar vardi etrafimizda(berrak tuzunatac diyorum sinif arkim diyorum) ole grup sex felna yoktu lan. Yane bende mesela normal sexte yoktuda grup sex hic yoktu.

Uyusturucu okulda hic gormedim sigara icilirdi ben ickide ictim partilerde felan bi cok kezde yane kolayi bosaltip votka eklerdik olay oydu.

Otuda icen disarda icerdi.
Ama walla grup sex yoktu lan olsa haberim olurdu.

Ben de Alman Lisesi mezunuyum,Berrak Tüzünataç olmasa da baya taş arkadaşlarımız vardı,bırakın ekstrem durumları,normal seks hayatı olan çok çok az kız vardı,onların da çoğu çirkindi.Hiç öyle çılgın partiler de olmadı,ha 3-5 kişinin bir araya gelip ot çektiği olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
izmir fen lisesi'ndeki orgyleri gorseniz orgy'den sogurdunuz, eli yuzu duzgun 1-2 kiz oluyodu tum binada, o da biyigi falan yok anlaminda

abi bende fm idim
17 erkek 4 kiz wardi ki
2 si extra cirkin iri cok yakin arkim dieride eli yuzu duzgun bi kizdi
yane bi sure sonra hayal gucun bitiyo o derece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...