Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Fenerbahçe 08.03.2009 Saat 19.00

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

@Baggio

Bahaneniz var diyen ben değilim, Hurma demiş onu yazdım ben. Boşuna kasmışsın wot. Süleyman Hurma olmadıgıma göre de üstüme alınacak bi lafım yok ortada.

sorry to destroy ur logic.
said:
Carlos'a neden kızdın onu anlamadım ama?

carlos'a da kızmadım ona beyfendi diyenlere güldüm.
zira beyfendi adam ispanyolca küfürler savurup hakeme pet şişe, top vs fırlatmıyor.

ayrıca ilk yarı pek ugramayan fb taraftarlarını 3 galibiyet alıp ilk 4'e girince burada görmek güzeldi. Mayıs'da falan yine kaçmayın ha.
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
Baggio said:
Volkan zaten ayıoğluayı, keşke daha ciddi birşey yapsaymış da, şöyle refleks kapsamına girmeyen falan, kulüpten de ceza gelseymiş. Serdar'la Volkan arasından Volkan hıyarını seçmekle büyük hata etti yönetim

sensin ayıoğluayı ne sanıyosun kendini sen be! volkan bizim semtin çocuğu, ailesini tanıyoruz burda. tanımadığın etmediğin adama nasılsa haberi olmuyor diye giydiremessin! yeter azıttığın artık bsg

ahah bu ne be.
Sosyal ağlarda paylaş

Başkası demiş dediğin şeyi "Sonra onlar da demiş ki FB'DE BAHANE ÇOK :D:D:D:D:D" diye aktarırsan katıldığını, beğendiğini, eğlendiğini anlar yani her normal insan, sonradan kıvırmak dışında bir dayanağı yok yani dediğin şeyin.

Sezon başından beri de burdayız, işine geldiği gibi aktarmışsın sadece. Şahsıma indirirsek de ben vakitsiz öten aslan gibi maçlardan önce çığırtkanlık yapmam. Yapanların halini göstermek zevkli oluyor ama :p Tabii çoğu gelişen organizmalar olmadığından yapmaya devam ediyorlar ama ne yapalım. (Senin için geçerli değil bu, en azından bu konu için.)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio olmuyor zorlama. Tabi ki hoşuma gider fb'ye atılan böyle bir laf. Bülent Uygun geçen sene gs'ye sallarken, onları yenip şampiyon yaptırmıcaz derken fblilerin hosuna gittigi gibi, dogal bu. ama sen o cümleleri ben kurmusum gibi lanse etmişsin, tutmayınca başka bir yere yedirmeye çalışıyon, tutmuyor, uymuyor. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap vermeni beklemiyordum zaten. Görüşürüz o zaman :p

edik: Ben mesajımı yazdıktan sonra editleyip cevap vermemişim gibi göstermek de iyiymiş ehe. Son çareler mi bunlar? Senin kılıf uyduramayıp es geçtiğin bölümleri ne yapmalı o zaman Allah bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
biri kalkar milli takımın kalecisine, volkan eşşektir der, diğeri ondan gaz alır ve hayvan yazar!
eğer hakaret serbest olduysa bunu açıklayan bir yazı eklensin anasayfaya da bilelim yani.
şikayet ediyoruz ünlemden falan, ama tık yok henüz her ikisi de gsli olan mod arkadaşlardan

rew ile anlaştık, fblilerin yaptığı şikayetleri ignore ediyoruz

merak etmeyin, yapılan şikayetler hakkında yapılması gereken birşey varsa yapıyoruz, eğer gerek yoksa yapmıyoruz ayrıca ben herhangi birşey yapsam da yapmasam da bilgi veriyorum şikayetler hakkında. hem şikayeti yapana hem de şikayet edilene haber vermeye çalışıyorum elimden geldiğince yaptıklarım hakkında
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
Stifler said:
Mohi said:
yahu bu deniz adlı kazmada niye bukadar ısrar ediyo bu hoca!? paso faul yapıyo, yanlış pas atıyo, maçın içine ediyo tam gaza gelmişken takım. adamın yaptığı sadece sahada koşarak yer kaplamak. koy paftan bir genç bundan bin kat iyi iş yapar.hiç olmadı git maldonadoyu koy, bundan beter olamaz. bide bu denizi beğenen yazarlar falan var ki onlar ayrı bir komedi. ulan 5 metreye pas atmaktan aciz adamın ne işi var süper ligte!!

Yahu bir rahat durun abi.
Kendi futbolcunuzu bi eleştirmeyin ya.
Bi keyif alın şu oynanan futboldan.
Bende Fenerbahçeliyim ama herkese kazma muamelesi yapıyosunuz abi. Deniz girdi şu takıma Emre-Deniz ikilisiyle ortasaha bize geçti. Adam kazmaysa bile elinden geleni yapıyor.
Futbolcunuza köstek olmak yerine destekleyin biraz.

elinden gelen bukadar işte sorun o zaten, istediğin kadar destekle bunun üstüne çıkamıyor deniz. takımın oyunundaki düzelme denizden değil, alex-semih uyumunun takıma verdiği havadan

allahaşkına denizi ne zaman desteklediniz?
çık sahaya, her hatanda amugoymgoymagoym die sesler gelsin. bazı futbolcular duygusaldır. Denizde öyle. Çok etkilenir. Şampiyonlar liginde geçen sene Deniz ortasahada tüm yükü çekti Aurelioyla beraber. Bazı oyuncularda yeterli teknik yoktur ama pis işleri yapar Denizde öyle.
Kim iyiyi kim kötüyü boşverin, formanız altında oynayan oyunculara destek verin. Kaliteli türk medyası yeterince uğraşıyor zaten oyuncularınızla, siz destek olun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaldıki Volkana eşek vs denmesine kızıyosun Deniz'e neler diyorsun. Abi futbolcun isterse Sabri gibi bi adam olsun, destek verin. Sonuçta senin aşkının formasını terletiyo.
Tuncaya kazmanın allahı dediniz. Ümit Özat'ın yemediği laf kalmadı. Hata yapsada alkışlardım ben herkes amugagoymgm derken. Şimdi biri middlesbroughda taraftarın sevgilisi diğeri kölnde.
Ben anlamıyorum abi ıslıklayanlar hata olur olmaz küfredenler nasıl seviniyor o adam gol attığında. Hangi yüzle?
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan az bile yapmış, adam resmen ölüm vuruşu yapmış be kalbine taban vuruyor.. Madem vurup kırmızı kart göreceksin, şöyle sağlam oturtsaydın be Volkan..

Olmamış (td)

Tolunay'ın yaptığı da terbiyesizlik, başka birşey değil..
Sosyal ağlarda paylaş

her takımın bir ameleye ihtiyaç duydugunu unutuolar.amele derken koşan mucadele eden.hiç bişi yapmasa bile top kapsın ortalıkta koşuştursun

ki deniz dediğniz adam sivas maçını döndüren adam.bomboş kaleye kaçırdı ama sora attı golunu döndürdü maçı

e deniz sakatlıktan oncede oynayan adamdı takımda.bi aurelio olması beklenemez tabi ama.bence fenere yararı buyuk.fenerin tek eksikliği oydu.selcuk yetemedi.alex ve emre gibi bi yere kadar mucadele eden adamların yanına böle bi adam lazım
Sosyal ağlarda paylaş

koşmak ekstra bir meziyet değildir, futbolcu zaten koşmalı ve mücadele etmelidir. sorun ise; deniz ve benzeri futbolcular sadece koşuyor. ama ofansa desteğini geçtim, kazandığı topu bile arkadaşına atamıyor ve rakibe veriyor. takım tam atağa kalkacakken haydaa kontra yiyor. tuncay da bunu çok yapardı ve bu yüzden eleştiri alırdı devamlı, gereksiz çalıma girer ve zırt pırt kaptırır takım ilerde yakalanırdı. tuncayla denizi kıyaslamıyorum ama eleştirilmelerinin sebebi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcu ne yaparsa yapsın 2 pas hatası yapsın maç boyunca yine laf edersiniz

alex var emre var deivid var uğuru saymıorum :)

şimdi bu teknik adamların inceci adamların ileriye dönük adamların yanına kıçı kurtarıcak adam koyarsın.

adam gitmiş sivasa güzel bi gol atmış.gs liyim ama fenerli topcuyu savunuyorum suan.haksızlık edilio bence.

yani emre varken alex varken deivid varken denizden ileriye dönük muthiş paslar, verkaçlar beklenmesi saçmalık.

yanında oynayan emre bu işler için var.deniz onların kıçını toparlicak.top kapıcak atak kesicek.defansa yardım edicek.

ha bunların dışında adam ztn elinden geleni yapıo.ben fenerbahçede alexten falandan çok deniz selcuk gibi adamlardan korkuyorum.bunlar dengesiz adamlar.ne yapıcakları belli olmaz.mesela appiah bu adamların bikaç üst versiyonu idi.onuda çok beğenirdim.

denizin son oynadıgı maçlarıda izledim.sivasa kaçırdıgı bi gol vardı.onun haricide tabiki pas hataları oldu.öle çok sırıtmadı.ki aksine bence feneri kurtaran adamdır deniz.

deniz topu alacak hemen yanındaki emreye yda onundeki alexe vericek.denizin olayı bu.adamın olayı bu.ve bu sebebten oynuo.yapması istenen bu.

göbeğe 3 tane ronaldinho koysak bi tanesi sırıtıcaktır yuhlanıcaktır.o yuzden deniz gibi adamlar var defansif ortasaha :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi olur futbol bu. adam kasti bir tekme fırlatmıyor ki kaleciye? gayet atılan topa hamle yapıyor volkanla, volkan kaleci olmanın avantajı ve timingi ile topa müdahele ediyor. adamın ayağı da havada kalacak değil yani tutup volkanın omzuna giriyor. bariz bir faul ama kasten yapılan birşey değil. futbolun doğasında gelişen zincirleme bir reaksiyon. geçen sene, batistanın basit bir müdahelesi ile yerde kalıp dizine buz saplanıp 3 yerden parçalanan ugur uçar gibi. aynı mantıkla batistayı futboldan men etmek lazım. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

futbolda cech gibi adam kafasını patlatıyorsa, futbol oynarken insanlar kalp krizi geçirip ölüyorsa, istemeden millet birbirinin ayağını kırabiliyorsa (fazla sert olur faul istemez aslında öyle birşey fln) eren in kramponu da volkana istemeden gelmiş olabilir. ha illa art niyet arayacaksanız bilemeyiz tabi. emre yi çıkarmasaydı aragones emre delikanlı çocuk volkanın kanı yerde kalmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Zegna said:
erenin hareketi birak carpma filan, cinayete tesebbus zaten.

yok artık. adam ortaya atılan topa hamle yapmak istiyor, istemeden ayağı omzuna çarpıyor ki defalarca da özür dilemiş çocuk, başkaları kelle keserken.
Hareketi yaptığı anda ne bok yediğini anlamamış mı ki götünü dönüp kalkıp gidiyo.

Savunmayın şu acizleri ya. Sivas 1 Kayseri 2. Hepsi aynı bok değişen bişey yok. Tolunay'ın da ne kadarlık adam olduğunu gördük. Ertuğrul kayseriyi bıraktığından beri bu takım böyle çirkef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...