adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 BAYILDIM SİTEYE MÜKEMMELMİŞ KANDAŞLARIM OĞUZ KAANIN 50. GÖBEKTEN TORUNU VARSA GELSİN BENİ BULSUN VERİCEM. ayrıca biri siteye ben kürtüm yazsın bizde okuyalım burdan aefhueafhau:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 said: Bu iletiyi yazan kişi kesinlikle ekşi sözlük ya da benzeri bir siteye üyedir, ve ordan gelmiştir. Genelde otağımızda açılan bu tarz aptalca konular ne hikmetse anında malum sitelerde afişe edilmektedir. Amaçları, açılan bu tarz saçma konulara verilebilecek Türkçü tepkisini ölçerek, kendi bataklıklarında geyik malzemesi yapmaktır. Daha sonra da ''- yahu şunların tartıştıkları konulara bak!'' gibisinden aşağılayıcı iletiler ekleyerek bizlere saldırmaktadırlar.Fikir güzel, uygulama güzel, mekan güzel ama yemezler!... Fındık kadar beyinleri ile kurdudıkları tuzakları bizleri inandırabileceklerini düşünmeleri bile onların ne derece beyinden mahrum olduklarını ortaya koymaktadır. Kişi kendinden bilirmiş işi misali kendileri aptal ve etnik olduklarından dolayı bizleri de anlaşılan aynı şekilde düşünmekteler. Neticede annelerinin örekelerini geçte olsa görüyorlar. Şahsımca bu tarz iletileri ekleyen kişilere sadece ''aptal olduğu için atılmıştır'' etiketi vurulmamalıdır. Bunun yanında ''çaşıt ve adi bir devşirme olduğu için atılmıştır'' etiketide vurulmalıdır. ama inanmışsınız ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu konu cinli minli korku hikayelidir diye tırsıp kaçıyordum, girmeye korkuyordum, gözmezden geliyorudm üç harfli değilmiş halbu ki meğer olay bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 öfff nasıl bir siteymiş o ya!!? insanı milletinden soğuturlar valla. orta asyada bile yok bunlardan löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 lol, gmail yasak: Yabancı dilde e-posta adresi kullananlar, o adreslerini Türkçe bir e-posta adresiyle değiştirsinler. Değiştirmeyenlerin üyelikleri iptal edilecektir. Yabancı dilde e-posta adresi ile yeni üye olanların üyelikleri de silinecektir. http://www.atsizcilar.com/forum/yabanci-dilde-e-posta-adresi-kullanan-turkculer-t10230.html Bildiğiniz iyi türkçe email adresi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Üye olup romalar türkmüş diye bir konu açacağım, n'olcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Olamadım lan, bu ne? You have been denied access to this forum. The reason is that you are visiting us from a place that has been blacklisted as an Open Proxy. You have to fix this, and return. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://webposta.turk.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Off koptum :D said: said: Tugay adlı üyeden Alıntı Bende Metallica şarkılarında kafa sallarım.Ama bu nedir ? Benim içimdeki duyguların dışavurum şeklidir. Sen hiç harmandalı oynayarak duygularını dışa vuran amerikalı gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahahhahahaah cevap çok iyiymiş. gerçekten çok başarılı bu arada bunlar ülkücü de değil gördüğüm kadarıyla. ondan da öte bir düşünce biçimi. türkeşe de bayağı sayıyorlar yani. "Sen hiç harmandalı oynayarak duygularını dışa vuran amerikalı gördün mü ?" ahahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 çaşıt ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ajan, fitneci, fesatçı, provokatör, çıfıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 roket adam said: ahahhahahaah cevap çok iyiymiş. gerçekten çok başarılı bu arada bunlar ülkücü de değil gördüğüm kadarıyla. ondan da öte bir düşünce biçimi. türkeşe de bayağı sayıyorlar yani. "Sen hiç harmandalı oynayarak duygularını dışa vuran amerikalı gördün mü ?" ahahahhahha radyoaktif ülkücüler ısırmış bunları zamanında, ondan böyleler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Zaten Nihal Atsız yanlısı türkçülerle diğerleri ayrı. Nihal Atsız tarafı bunlar gibi at avrat silah üçgeninde tengriye tapan orta asyada kalmış, deyim yerindeyse pagan türkçüler. Diğerleri de daha yumuşak, islam yanlısı, Osmanlı'yı falan yücelten türkçüler. Ama iki taraf da ırkçıdır sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar