cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sene başında ilk 3 e bile girmeyi hayal gören bjk taraftarı şimdi şampiyonluğu hedefliyor :).bjk olcağına sivas olur umarım td lerini hiç sevmiyorum ama yinede şampiyon olmalarını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sene başında da ilk 3 ü hayal falan görmüyordum. gayet ilk dakikadan beri şampiyonuz dedim. hala da diyorum. isterseniz kendinizi kesin beşiktaşa 5 puandan fazla yaklaşamazsınız. bir de galatasarayla fenerbahçe arasında kutsal ittifak kurulmak üzere sanırım köprüler atılmış. adnan polat yalakalık yapıyor ya da aziz yıldırıma bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bi de bu çıktı başımıza sene başında geçen cart curt. geçen cuma camideki beşiktaş taraftalarını gördüm eee uuu hiç inanmıyolardı ııı ya bi yürüyün gidin lol. kendi kendinize birşeyler sıkıyorsunuz sonra kendiniz de inanıyorsunuz işin kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ahahahaha eminim öyledir.senin yoktur belki ama çok gördüm bu forumda ve çevremde sene başında nasıl olsa ilk 2 ye giremeyiz diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 beşiktaş taraftarı her sezon olduğu gibi bu sezonda takımına güvenerek sezona başladı beşiktaş taraftarı kadarda takımına güvenen bi ikinci taraftarda dünya üzerinde yok. öyle futbolcusuna küfür edip 2 . maçta son dk gol attı diye yalakalık yapan bi taraftarımızda yok . 100 . yılımızdan sonra üzerimize oynanan oyunlar masa başında kazanılan şampiyonluklar çok gördük bu senede aynı oyun sergilencektiki beşiktaş taraftarı bu oyuna dur dedi . bunu aklı başında her insan anlar . ligin ilk yarında elle kolla atılan goller , çizgiyi geçmeden gol sayılan toplar . haksız kartlar vs vs . ilk yarı sonunda beşiktaş bu ligi 6 sırada bitirdi 2 yarıda beşiktaş taraftarının yayıncı kuruluşu protesto amacıyla düzenlediği bu kampanya sayesinde ne olduysa tüm dengeler alt üst oldu . daha önce hatırlarmısnız bilmiyorum ama fenerbahce taraftarı zirve yarışından koptuğu dönemlerde sık sık yayıncı kuruluşu tehdit ederek şampiyonluğa ortak olmuş yada şampiyon olmuştu. fb ve gs taraftarıları hala şerefli şampiyonlular kazandığına inanıyorsa inanmaya devam etsin ama unutmasın BU TAKIM BU SENE SEVE SEVE ŞAMPİYON !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yazık :) biri bana beşiktaşın son 15 senedeki şampiyonluklarını saysın.o formanıza taktıgınız yıldız bile ağlamayla geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mumu said: sene başında da ilk 3 ü hayal falan görmüyordum. gayet ilk dakikadan beri şampiyonuz dedim. Tek kötü tarafı bunu her sene söylüyosun mumu :P tutturma oranın 1/6 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 evet herşeyin başı lig tv lig tv yüzünden beşiktaş bilmem kaç yıldır şampiyon olamıyor.yaa bırakın şu ayakları.şurda güzel top oynuyor beşiktaş belkide şampiyon olcak onuda saçma sapan şeylerle gölgelendirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 beşiktaşı, Fenerbahçe ve galatasaray boş geçmezse bir ihtimal şampiyonluk yarışı farklı boyutlara taşınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 gs yi bilmiyorum ama fb den 3 puan alması bence çok zor.ha yine belli olmaz fb,gs maçındaki oynarsa tarihi farkta yiyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 pzero seni okulda sürekli eziyolar mı bjklisin diye? ne bu şiddet bu celal? yok 2. yarı 6. sıradaydı falan unutma 11 puan önden gelip şampiyon olmuşluğumuzda var bizim beşiktaş herzaman çirfek taraftarı ve çapulcu futbolcuları ile anılır bunuda unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ahah iyiymiş ya o kampanya sayesinde şu an zirve yarışındasınız he (tu) zaten bundan önce de cine5in teleon un sevdiği takımlar şampiyon oluyodu hep. hatta cine5in sahibi gsli olduğu için haaaaaa ulan şimdi anladım olayı vay anasını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Komplo teorilerinde üstümüze yok yanlız, milletçe paranoyağız vallahi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Tek dileğim Sivasspor şampiyon olsun çarşaf çarşaf fotoğraf koyucam her bjk yazısının altına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cado said: ahahahaha eminim öyledir.senin yoktur belki ama çok gördüm bu forumda ve çevremde sene başında nasıl olsa ilk 2 ye giremeyiz diyen.öyle zaten tartışacak birşey yok ki. beşiktaş taraftarı diyorsun genelleme yapıyosun senin tanıdğın 2-3 tane tatlı su beşiktaşlısı değiştirmez genellemeyi. çoğunluğa bakmak istiyorsan en basiti gir beşiktaş forumlarına sene başındaki başlıklara bak. niye inanmasın bi taraftar sene başında ya? daha da komiği demin ilk 3e gireceğine inanmıyorlardı demiştin şimdi ilk 2ye giremeyiz diyen arkadaşlarım var diyosun. bu posta da cevabında ama benim arkadaşlarım şampiyon olamayız diyordu!! dersin tamam laf sokulur vs bir lafım yok da bari mantıklı sokun yahu. şu sene başında kimse ilk 3e gireceğine inanmıyordu vs lafıyla arkasokaktan daha kalitesiz bir laf sokma çabasına girdin yani tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 İyide yani çok mantıksız bi argüman seninki. Tam tersine onun arkadaşları makul düşünen insanlar tatlısu beşiktaşlısı değil. Atıyorum takımım kötü durumdayken ben derim şampiyon falan olamayız bu kadroyla diye. Sana Mumu'ya sorsan 0 transfer paf takımla başlasa Beşiktaş lige sezon başında şampiyonuz dersin. O yüzden fikri değişen duruma göre yorum yapan insanlara dikkat etmek lazım =) Ha makul düşünen derken şampiyon olamayız dedi diye değil ortaya kendine ait bi fikir attı diye.10 puan farkla şampiyonuz deseydi de aynı şey geçerliydi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yemişim süper ligi. bu gece chelsea liverpool maçından sonra dövseler maç beğenmem bu ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 haha biliyordum o 2 ye takıcağına ha ilk 3 ha ilk 2 ne fark ediyor ki? genellememi etrafımdaki arkadaşlarımdan yapmam felan oldukça doğal sonuçta hergün bjk forumlarını dolaşmıyorum.ordada laf sokma amacındada değildim sen yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mumu said: baggio bu mesajımı da al imzan yap istersen İnsan her anını birşeyler atarak yaşarsa elbet arada tutar, bozuk saat bile günde 2 kez hesabı :p Sana laflarını habire imza yapacak kadar değer vermediğim gibi, uğraşamam da, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 DeathLord said: İyide yani çok mantıksız bi argüman seninki. Tam tersine onun arkadaşları makul düşünen insanlar tatlısu beşiktaşlısı değil. Atıyorum takımım kötü durumdayken ben derim şampiyon falan olamayız bu kadroyla diye. Sana Mumu'ya sorsan 0 transfer paf takımla başlasa Beşiktaş lige sezon başında şampiyonuz dersin. O yüzden fikri değişen duruma göre yorum yapan insanlara dikkat etmek lazım =) Ha makul düşünen derken şampiyon olamayız dedi diye değil ortaya kendine ait bi fikir attı diye.10 puan farkla şampiyonuz deseydi de aynı şey geçerliydi benim için. allah aşkına sezon başında beşiktaş bu kadroyla ilk 3e giremez diyenin aklından şüphe ederim. trabzonun kadrosunun filan daha mı iyi olduğunu düşünüyorsunuz beşiktaştan? ernsti filan saymıyorum hani sezon başındaki duruma göre konusuyorum. makul düşünenmiş lol evet makul düşünüp sezon başında demişlerdir sivas veya trabzon ezer bizi diye şampiyon olamayız demek bambaşka birşey. ilk 3e girmekle şampiyonluk arasında dağlar kadar fark var tabi ki o kadronun şampiyon olacağını düşünmeyenler olabilir ama ilk 3e giremiyorum demek bu takımdan bir bok olmaz lanet olsun demek gibi birşey ki sene başında böyle birşey diyeni ben görmedim hayır bi de bukadar mantıksız bir argümanı uzatıyorsunuz laf sokmak da yokmuş hani maksat içinde o zaman durum daha da vahim cado said: haha biliyordum o 2 ye takıcağına ha ilk 3 ha ilk 2 ne fark ediyor ki? genellememi etrafımdaki arkadaşlarımdan yapmam felan oldukça doğal sonuçta hergün bjk forumlarını dolaşmıyorum.ordada laf sokma amacındada değildim sen yanlış anlamışsın. 2yle 3 arasındaki fark fb-gs ve sivas-trabzon arasındaki fark hani? daha detaylı açıklamaya ihtiyaç var mı? tabi ki takılırım aradaki farka. basbaya ne dediğini farkedip 2ye düşüriim demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 evet 2 ye düşüriyim dedim.töbe ya herifin taktığı şeye bak.tamam şampiyonsunuz,siz büyüksünüz kralsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 şampiyonuz zaten de o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Cemad benim yazdığım yazıyı okuyup anlayıp ona göre mi cevap verdin çok bi alaka göremedim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 okudum okumasına da makulun ne demek olduğunu bilmediğine kanaat getirdiğim için genel bir cevap yazdım. neyse konu fazla uzadı. ama şu bir gerçek beşiktaşın formasını koysan ilk 3e oynar. sezon başında da biri tutup beşiktaş ilk 3e giremez derse (yani makul düşünmezse, aynı şekilde sezon başında 10 puan farkla şampiyon oluruz demek de kişinin fikridir tabi ama makul değildir. makul demek akla uygun, mantıklı demektir) ben onu beşiktaşlılığa yakıştırmam. zira kötü gidişte gemiyi ilk terkedenler de bunlar olur o yüzden tatlı su beşiktaşlıları dedim. adamın biri de gelip ahaha beşiktaşlılar sezon başında ilk 3 hayal diyordu şimdi şampiyonluğa inanmışlar derse cevap veririm zira yaptığı bir genellemedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu hafta bjk lider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar