Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarınki süper loto.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

1 trilyon gibi bir miktar çeşitli kurumlara bagışlarım ve ismimi verdirtirim.

şunu
1 trilyon gibi bir miktar çeşitli kumarlara bagışlarım ve ismimi verdirtirim.

diye anlayan bir ben mi varım :D
Mesaj tarihi:
CusTodeM said:
30 trilyon bee dile kolay !!

Ben olsam insant Q7 bi villa bana bi villa aileme hepinizi çağrıp parti haftada 1 geri kalanıda yolla bankaya

ahahaha aynen. q5 bana q7 babama ve ailedeki bütün büyüklere birer tane sdfsdfsdfsdfsdfsd. onun dışında 5-10 trilyonu bağışlarım bir bankaya, alın kardeşim kara listedeki bütün kişilerin kredi kartı borçlarını ödüyorum. hepsine de birer milyar puan verin harcasınlar. süper lan.
Mesaj tarihi:
ah ah ne hayallerim var şu parayla

denize 0 bir villa, 3-5 tane hayvan gibi bilgisayar. 3-5 bankayadağıtırım parayı faize koyarım. 7-24 wow oynarım, bi de hatun satın alırım maksat sürekli wow oynamayalım, göbek oluşmasın.
Mesaj tarihi:
başka napim, görmek istediğim tek ülke var cuba. gitsem gelsem 1 hafta işte. pahalı araba, mücevher nebileyim fantastik şeyleri seven biri de değilim. oturayım evimde köpeğimle yeter bana.
Mesaj tarihi:
ford mustang, q5, q7, bu mudur 30 trilyonunuz olunca alacağınız araba, 30 trilyonunuz olmadan da alabilmen mümkünatınız olan araçlar bunlar. en azından 1 bentley gt cont ya da lambo reventon vs., ne bileyim süper araba alın, en olmadı veyron alın. 30 trilyon ile ne yapılır muhabbeti de kafayı yedirtir o yüzden düşünmüyorum bile =)
Mesaj tarihi:
Bu paranın hayatıma katacağı en büyük lüks, yapmak istemediğim ama yapmak zorunda olduğum şeyleri hayatımdan tamamen çıkabilme olanağıdır, huzur satın alıyorum yani. Gerisi yalan açıkcası. Sevdiklerimide alır ve başka hiçbir insanı görmek sorunda kalmayacağım bir yere yerleşirim yani kendi cennetime.
Mesaj tarihi:
İlk iş hemen bi notere gidip bileti adına tasdik ettirmek olmalı zaten kazanınca. Ondan sonra adımı gizli tutmak istiyorum zart zurt gerisi gelir yani açıklamak zorunda değiller adını.
  • Yeni Oluştur...