Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarınki süper loto.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

CusTodeM said:
30 trilyon bee dile kolay !!

Ben olsam insant Q7 bi villa bana bi villa aileme hepinizi çağrıp parti haftada 1 geri kalanıda yolla bankaya

ahahaha aynen. q5 bana q7 babama ve ailedeki bütün büyüklere birer tane sdfsdfsdfsdfsdfsd. onun dışında 5-10 trilyonu bağışlarım bir bankaya, alın kardeşim kara listedeki bütün kişilerin kredi kartı borçlarını ödüyorum. hepsine de birer milyar puan verin harcasınlar. süper lan.
Sosyal ağlarda paylaş

ford mustang, q5, q7, bu mudur 30 trilyonunuz olunca alacağınız araba, 30 trilyonunuz olmadan da alabilmen mümkünatınız olan araçlar bunlar. en azından 1 bentley gt cont ya da lambo reventon vs., ne bileyim süper araba alın, en olmadı veyron alın. 30 trilyon ile ne yapılır muhabbeti de kafayı yedirtir o yüzden düşünmüyorum bile =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu paranın hayatıma katacağı en büyük lüks, yapmak istemediğim ama yapmak zorunda olduğum şeyleri hayatımdan tamamen çıkabilme olanağıdır, huzur satın alıyorum yani. Gerisi yalan açıkcası. Sevdiklerimide alır ve başka hiçbir insanı görmek sorunda kalmayacağım bir yere yerleşirim yani kendi cennetime.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...