Luriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ismini verdirtirsen bence ailenden kaçırılmadık adam kalmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bende 4 kolon oynadım, en fazla 2 var,neyse haftaya devam etti, 1 hafta daha hayal kurarız işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Luriel said: ismini verdirtirsen bence ailenden kaçırılmadık adam kalmaz :P kim nerden bilicek süper loto oldugunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 o para bana çıksın, yarısını yakarım. yeterki çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Red said: 1 trilyon gibi bir miktar çeşitli kurumlara bagışlarım ve ismimi verdirtirim. şunu 1 trilyon gibi bir miktar çeşitli kumarlara bagışlarım ve ismimi verdirtirim. diye anlayan bir ben mi varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 CusTodeM said: 30 trilyon bee dile kolay !! Ben olsam insant Q7 bi villa bana bi villa aileme hepinizi çağrıp parti haftada 1 geri kalanıda yolla bankaya ahahaha aynen. q5 bana q7 babama ve ailedeki bütün büyüklere birer tane sdfsdfsdfsdfsdfsd. onun dışında 5-10 trilyonu bağışlarım bir bankaya, alın kardeşim kara listedeki bütün kişilerin kredi kartı borçlarını ödüyorum. hepsine de birer milyar puan verin harcasınlar. süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ah ah ne hayallerim var şu parayla denize 0 bir villa, 3-5 tane hayvan gibi bilgisayar. 3-5 bankayadağıtırım parayı faize koyarım. 7-24 wow oynarım, bi de hatun satın alırım maksat sürekli wow oynamayalım, göbek oluşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 30 trilyona sahip olup hala wow oynayacaksın, oda ayrı bi fantaziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 başka napim, görmek istediğim tek ülke var cuba. gitsem gelsem 1 hafta işte. pahalı araba, mücevher nebileyim fantastik şeyleri seven biri de değilim. oturayım evimde köpeğimle yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bide bu var auhuahah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bundan sonra herkes gazete,sozluk,forum hangi ortamda olursa olsun 6 sayi gordumu oynar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ford mustang, q5, q7, bu mudur 30 trilyonunuz olunca alacağınız araba, 30 trilyonunuz olmadan da alabilmen mümkünatınız olan araçlar bunlar. en azından 1 bentley gt cont ya da lambo reventon vs., ne bileyim süper araba alın, en olmadı veyron alın. 30 trilyon ile ne yapılır muhabbeti de kafayı yedirtir o yüzden düşünmüyorum bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Devrettiyse ben de oynayacam.O parayı kazanmanın hayali bile güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bu paranın hayatıma katacağı en büyük lüks, yapmak istemediğim ama yapmak zorunda olduğum şeyleri hayatımdan tamamen çıkabilme olanağıdır, huzur satın alıyorum yani. Gerisi yalan açıkcası. Sevdiklerimide alır ve başka hiçbir insanı görmek sorunda kalmayacağım bir yere yerleşirim yani kendi cennetime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 55 milyon olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Geçen hafta 5 tutturmuş arkdaşım. Resmen hayattan soğudum artık diyo. 5000YTL almış yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 buralara numara yazmayın sonra oynamıyorsnuz o numaralara isabet ediyo =) boşuna maceraya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Abi kazanmak daha zor ya. Kimliğini falan açık etmemek lazım her türlü pis adam dadanır kapıya. Hırsızlar mırsızlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İlk iş hemen bi notere gidip bileti adına tasdik ettirmek olmalı zaten kazanınca. Ondan sonra adımı gizli tutmak istiyorum zart zurt gerisi gelir yani açıklamak zorunda değiller adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bugün mü çekiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: bugün mü çekiliyor? perşembe günleri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ahahah hiç takip etmiomuşum ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yarın oynim unutmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Red said: yarın oynim unutmuştum son güne bırakmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar