Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 benim bildiğim bi tane glass harmonica vardır o da the glass harmonica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 İyi geyik dönmüş :D Ama söylemeden edemicem Diyelim ki gerçekten bir müzik aleti bulundu alet alt ve üst frekans seslerle insanın kafasını karıştırıyor insanı delirtiyor Böyle bir müzik aletinin sesini youtube'dan dinleyerek kimse delirmez Ne youtube ne mp3 ne de dinlediğin hoparlör ve kulaklıklar 20hz-20khz. altı ve üstü sesleri verebilecek şekilde dizayn edilmemiş zaten. Eğer youtube'da dinleyip deliren varsa bence sorumluyu armonicada değil başka şeylerde arasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 heh evet ben de onu dicektim unutuyorum hep mp3 olarak dinleyip delirmek kolay mı yaw:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Başlık dünyanın en süper enstrümanı olsaydı kimse korkmazdı. Sırf bu konudan bile algıda seçicilik teorisinin pratikte karşılığı olduğunu görüyoruz. Alet iyimiş bu arada, feci kız tavlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 irite edici ses, direk korku filmi müziği yapılacak cinsten, *geril* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 beyler bunud inlerken odaya kardeşim girdi bokunu yiyor yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sağlıklı beslenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Cons said: beyler bunud inlerken odaya kardeşim girdi bokunu yiyor yardım edin deliren sensin onun yaptığı gayet normal bir davranış. git sende ye yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Demin aletin simulasyonunu çalıp deniyordum. Bitirdikten sonra çınlama gibi bir ses oldu. Dedim ne oluyor? Koridora çıktım ses dahada yükseldi. Tırstım evdekileri çağırdım. Neyseki onlarda duydular. Üst kattan falan geliyormuş galiba. Ama ton çok benziyordu ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 gerizekalı angut senin yüzünden 6 yaşındaki kuzenim masadan delirdi hey allahım ne hanzo adamlar var ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aha buyur şizoya bağladım nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 çok tatlı sesi yau bunu canlı dinlemek isterdim pek kullanışlı bi alete benzemiyo ama /harbi delirtiyo lan yalnız bu alet galiba theremin diye bi enstrüman varmış bide bu da çok acayip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ilk elektronik enstrümanlardan biriymiş theremin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ne saçma bişi la o:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu arada başta hoş gelsede sonradan beyini ... .Neyse anlaşıldı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben sadece beğendim. bu tür enstrumanları sevdiğim içindir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 baydı beni mıy mıy mıy. uyurken iyi gider belki. bu arada black-ice'nin gönderdiği vidyoyu mor ve ötesinden çalmışlar saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hala bakmadım ben fsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 theremin çok değişik ama çıkardığ ses pek beğenilcek birşey değil, 50'lı 60'lı yılların uzaylı film theme'lerini yapmışlar mesela The Day the Earth Stood Still yada Star Trek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bunu kaç kere dinlersek deliririz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 osbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yüksek sesle dinlemeyin hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ilk videoyu dınlerken kulaklarım acaip çirkin oldu zöng zöng edıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Black-ice said: benim bildiğim bi tane glass harmonica vardır o da the glass harmonica bu videoyu izle delirirsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar