Breedan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3873977 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Emaleth said: grave of the fireflies. üstüne tanımıyorum. yasaklanmalı. win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Eternal Sunshine Of The Spotless Mind sevgilimden ayrıldıydım o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Red said: hatırlamıyorum.4 kardeşi içeri atıyolar kucukken buyuolar falan sleepers iyi filmdi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oasis epey zorlamıştı..chang dong lee filmleri gayet iyidir bu konuda. ama izlediğimde beni hüngür hüngür ağlatan tek şey six feet under'ın finali olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hable con ella derim hiç düşünmeden.Pedro Almodovar genç bünyemi çok yıprattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Resimdeki velet öldüğünde ağlamayan insan değildir kardeşim!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 'wrestler' ağlatmadı beni fakat burkuldum içim içimi silkti. senenin en iyi filmi olduğunu düşünüyorum hatta edit: pirates2'yi unutmuşum. ağlatır süründürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben babam ve oğlum da fena olmuştum az kalsın ağlıyodum ama ağlamadım :D sdfşlk ağladığım tek film "120" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 canım kardeşim :'( müziği ayrı ağlatır filmi kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 'Yapay Zeka' diye bi film vardi, onda cok aglamistim ben. Garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Penthesilea said: yenilerden Issiz Adam diyim ben de Ben allaha yan baktim en azindan aglamicam diye Ne var ki Issız Adam'da ağlatacak yahu. yapmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Penthesilea said: yenilerden Issiz Adam diyim ben de Ben allaha yan baktim en azindan aglamicam diye bende baya kasmıştım ağlamamak için eahueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Emaleth said: grave of the fireflies. üstüne tanımıyorum. yasaklanmalı. 7 dakka izledim sonra korktum kapadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 DarKRideR said: ömrümde hiçbir filmde ağlamadım,bir tanesinde çok kötü oldum sadece ağlamamak için kendimi zor tuttum o da; Mar Adentro (2004) Bu filmi yazmaya gelmiştim ki yazılmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Rocky serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Kite Runner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 "7 pounds" geçen gün izledim sümüklerim aktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Emaleth said: grave of the fireflies. üstüne tanımıyorum. yasaklanmalı. Diyecek bir şey bulamadım. Bencede yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yasak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ıssız adam ve babam ve oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 I am sam +1 ve yüzüklerin efendisi kralın dönüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Çılgın sekreter jale :( hatırlamak bile istemiyorum. of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 DarKRideR said: ömrümde hiçbir filmde ağlamadım,bir tanesinde çok kötü oldum sadece ağlamamak için kendimi zor tuttum o da; Mar Adentro (2004) benim fake accountum olma ihtimalin var mi? =( kelimesi kelimesine aynı şeyleri yazacaktım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ice age'de ağlıyan insan gördüm ben o yüzden bi filmin ağlatması için izliyen kişinin duygularına hitap etmeli sonuç olarak istediğin film'i izlerken ağlıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar