reyou Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 secacus ta gittik, tam ortanin ortasi, dasaklari yaya ya desek yeridir :D ehem, nese filme gelirsen 10/10. yalniz ben 1999 yilinda matrix in actigi hem esnaryo hemde gorsel efekt dalindaki cigir acmasi olayini goremedim filmde. senaryo bir cok yerde defalarca kullanilmis bir senaryo senaryo bakmayin sakin gitmediyseniz adam ajan olarak bi yere girer, sonra ordaki kiza asik olur sonra kendi adamlarina karsi savasir hede hodo yalniz gorsel efekt bakimindan cevre dizayni konusunda yaraticiligin sinirlari zorlanmis resmen yani o konuda taktir ettim, 3d gozler fln hic yorumladi, 6 saat olsa yine izlerdim valla. kesinlikle 3d, ortanin ortasinda ve patlamis misir OLMADAN izlenmesi gereken bir film, 1 saniyesi bile kacirirlmamali kola fln icerken yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Altyaziya bakmayanlar icin hangisi iyi? RealD 3D mi yoksa IMAX mi? IMAX'tekinin goruntu daha iyi degil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu avatar nası bi film böyle ya???? bilet bulamıyoruz resmen 10 yıldır başıma gelmedi böylesi :S perdenin çaprazına denk düşen koltuklardan aldık umarım 3 boyutlu olayını kötü etkilemez8-) o değil de netten alıyodum çaprazın sağ köşe koltuklarını tam aldım kart numaranız yanlış dedi dön bi daha al dedi döndüm bi baktım kapmışlar bizim koltukları çok gıcık oldum:o onun yan koltuklarını aldık artık sinemada yapacam ben bişey yanımızdaki çifte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 koltuklar satin alma islemi boyunca x dk kadar rezerve tutuluyor. koltuklari kapmislar dedigin muhtemelen kendi islemin yuzunden rezerve edilen koltuklar. sayfadan cikip tekrar giris yapman yeterli olurdu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 real 3d almışsan baktığın yerin bir önemi yok yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 "altyazıya bakmıyorum ben" hangisi daha iyi diyenler na'vi dili var az da olsa altyazı önemli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 onlar -na'vi dili- heryerde 3d otomatik 3d geliyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yav said: o değil de netten alıyodum çaprazın sağ köşe koltuklarını tam aldım kart numaranız yanlış dedi dön bi daha al dedi döndüm bi baktım kapmışlar bizim koltukları çok gıcık oldum:o onun yan koltuklarını aldık artık sinemada yapacam ben bişey yanımızdaki çifte :P bildiğim kadarıyla netten üyesiz bile alım için tıkladığında koltukları 15dklığına reserv ediyorlar. mybilet vs sitelerinde en azından öyle. :) cepten girdim mybilete üye girişi yapmadan seçtim bilet ala tıkladım üye girişi istedi, kapattım, 10dk sonra evdeydim, hala koltuklar alındı gözüküyordu, 5dk sonra düştü tekrar boş koltuk olarak hemen aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hdcam nete düşmüş hayırlısı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 büyük şehirde oturup bu filmi evde izleyenin aklından şüphe etmek lazım. evinizde real3d, xpand vs ve dev DEV DEEEEEEEV bi perde olmadığı sürece evde izlenmez bu. hani ben bakıyorum, tabandan tavana perde yapsam 2,67m yükseklik olur.. cık gene izlenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi gittik sinemaya, avatar izleyelim madem yaaaaov modunda. göt olduk geldik. saat 2ydi, anonslarda AKŞAM 9 KÜSÜR SEANSINA KADAR OLAN BÜTÜN AVATAR BİLMEMNE BİLETLERİ SATILMIŞTIR. tabi bu anonstan sonra etraftaki kalabalık hayanananssii yaaa modunda dağıldı. hiç izleyesim de yoktu bunu, izleme isteği uyandı içimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 GITTIm dun 00.30da 4 te ciktik deydi yane verdigimiz paraya ki genelde sinemaya gitmeme sebebim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denlair Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 2154 yılında dünyanın inanılmaz boktan bir yer olacağını öngören filmdir, kapitalizmin tüm çıplaklığıyla hissedileceğini sadece 3 bilemedin 4 yerde vurgu yaparak anlatmayı başarmıştır ki buda senaryo işleyişinin sade ve etkili oldugunu gösterir. hatırladığım kadarıyla çok değerli bir adamı olan jake'in kardesinin sokak serserisi tarafından 3-5 kuruş için bıçaklanması, jake'in avatar programına asıl dahil oluş nedeninin sakat ayaklarını geri istemesi,bilmem ne şirketinin 1 kg bilmemne madeninin dünyada 20milyar dolar etiğini sölemesi gibi. ha bu arada pandorada izledigimiz insanlar bir şirketin kiralık askerleri ve bilimadamlarıdırlar yani özel madencilik şirketi baska bir gezene üst kurup trilyar doları yatırıma dönüştürecek kadar sermayeye sahiptir ki buda çoğu devletten ekonomik durumunun daha iyi oldugunu gösterir. guzel bilimkurgudur bu film izlenilmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 in its second week, bringing its total domestic take to $212 million and a worldwide total to a whopping $617 million. Dark Knight ı da geçer herhal bu hızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 cameron kendi rekorunu kırıp titanic i geçebilir mi acaba diyecem ama çok zor bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 LathspeLL said: Altyaziya bakmayanlar icin hangisi iyi? RealD 3D mi yoksa IMAX mi? IMAX'tekinin goruntu daha iyi degil mi ya? IMAX'de gitme, ben de bakmıyorum altyazıya ama yine de şaşı oluyor gözlerin aşşada durdukça altyazılar. RealD de entegre etmişler, ona git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 3d olayında gözlüklüler dert yaşıyor mu bilen var mı ? gözlüklerimle tek 3d maceram harry potter olmuştu, o da 10 dakika filandı, hatırlamıyorum sorun yaşayıp yaşamadığımı. bilen biri bilgi verebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 yok sorun olmuyo, ama artik gozluksuzunu yapsinlar su naletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 3D gözlükleri gözlüğün üstüne takıp seyrediyorsun işte. Seyrettiğim hiç bir 3D filmde o açıdan problem yaşamadım. edit: http://img34.yfrog.com/img34/5533/avatarkarikaur.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 tenks^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Peki Real3D`de en iyi perde Kanyon`da mi? Orda da 2 salon var hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kanyonun salonu iyiydi, ama 2-3 yil once gitmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ulan okuz gibi spoiler yazmayın bee,allahın bulgaristanında sinemada izleme sansımız yok,bari yorumlarla avuniyim diyorum,adam postunun ilk kelimesinden filmi anlatmaya başlamış.Su spo. tusunu kullanmayı bilmeyenler yorum yazmasın bi zahmet.Hdrip i ne zaman cıkar bu arada:P @denlair Azımdan kötü bişeyler cıktı cıkacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 izlenmez öle.. hastayım de izin al, gel 3d izle. hd md bunun yanında tırt şeyler. olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 anadolu yakasında nerde izleyebiliriz bu 3d geyiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar