Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

secacus ta gittik,
tam ortanin ortasi, dasaklari yaya ya desek yeridir :D

ehem, nese filme gelirsen 10/10.

yalniz ben 1999 yilinda matrix in actigi
hem esnaryo hemde gorsel efekt dalindaki cigir acmasi olayini goremedim filmde.
senaryo bir cok yerde defalarca kullanilmis bir senaryo

senaryo bakmayin sakin gitmediyseniz

adam ajan olarak bi yere girer, sonra ordaki kiza asik olur sonra
kendi adamlarina karsi savasir hede hodo

yalniz gorsel efekt bakimindan cevre dizayni konusunda yaraticiligin sinirlari zorlanmis resmen yani o konuda taktir ettim, 3d gozler fln hic yorumladi, 6 saat olsa yine izlerdim valla.

kesinlikle 3d, ortanin ortasinda ve patlamis misir OLMADAN izlenmesi gereken bir film, 1 saniyesi bile kacirirlmamali kola fln icerken yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu avatar nası bi film böyle ya????

bilet bulamıyoruz resmen 10 yıldır başıma gelmedi böylesi :S

perdenin çaprazına denk düşen koltuklardan aldık umarım 3 boyutlu olayını kötü etkilemez8-)

o değil de netten alıyodum çaprazın sağ köşe koltuklarını tam aldım kart numaranız yanlış dedi dön bi daha al dedi döndüm bi baktım kapmışlar bizim koltukları çok gıcık oldum:o onun yan koltuklarını aldık artık sinemada yapacam ben bişey yanımızdaki çifte :P
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

o değil de netten alıyodum çaprazın sağ köşe koltuklarını tam aldım kart numaranız yanlış dedi dön bi daha al dedi döndüm bi baktım kapmışlar bizim koltukları çok gıcık oldum:o onun yan koltuklarını aldık artık sinemada yapacam ben bişey yanımızdaki çifte :P

bildiğim kadarıyla netten üyesiz bile alım için tıkladığında koltukları 15dklığına reserv ediyorlar. mybilet vs sitelerinde en azından öyle. :)

cepten girdim mybilete üye girişi yapmadan seçtim bilet ala tıkladım üye girişi istedi, kapattım, 10dk sonra evdeydim, hala koltuklar alındı gözüküyordu, 5dk sonra düştü tekrar boş koltuk olarak hemen aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gittik sinemaya, avatar izleyelim madem yaaaaov modunda.
göt olduk geldik. saat 2ydi, anonslarda AKŞAM 9 KÜSÜR SEANSINA KADAR OLAN BÜTÜN AVATAR BİLMEMNE BİLETLERİ SATILMIŞTIR. tabi bu anonstan sonra etraftaki kalabalık hayanananssii yaaa modunda dağıldı.
hiç izleyesim de yoktu bunu, izleme isteği uyandı içimde :(
Sosyal ağlarda paylaş

2154 yılında dünyanın inanılmaz boktan bir yer olacağını öngören filmdir, kapitalizmin tüm çıplaklığıyla hissedileceğini sadece 3 bilemedin 4 yerde vurgu yaparak anlatmayı başarmıştır ki buda senaryo işleyişinin sade ve etkili oldugunu gösterir. hatırladığım kadarıyla çok değerli bir adamı olan jake'in kardesinin sokak serserisi tarafından 3-5 kuruş için bıçaklanması, jake'in avatar programına asıl dahil oluş nedeninin sakat ayaklarını geri istemesi,bilmem ne şirketinin 1 kg bilmemne madeninin dünyada 20milyar dolar etiğini sölemesi gibi. ha bu arada pandorada izledigimiz insanlar bir şirketin kiralık askerleri ve bilimadamlarıdırlar yani özel madencilik şirketi baska bir gezene üst kurup trilyar doları yatırıma dönüştürecek kadar sermayeye sahiptir ki buda çoğu devletten ekonomik durumunun daha iyi oldugunu gösterir. guzel bilimkurgudur bu film izlenilmesi gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan okuz gibi spoiler yazmayın bee,allahın bulgaristanında sinemada izleme sansımız yok,bari yorumlarla avuniyim diyorum,adam postunun ilk kelimesinden filmi anlatmaya başlamış.Su spo. tusunu kullanmayı bilmeyenler yorum yazmasın bi zahmet.Hdrip i ne zaman cıkar bu arada:P

@denlair
Azımdan kötü bişeyler cıktı cıkacak....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...