dunno Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dolu dolu yaşamak lazım. her gun biseyler yapmak gerek. yasadıgını hissetmeli insan kısa ve spesifik olmayan bi yazı oldugu icin kızabilirsiniz belki ama cok onemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kendimi ölü hissediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 görürsem söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hiç bişi yapmama bile bi eğlemdir...aslında hiç bişi yapmazken bişiler yapıosundur... o zaman yaşıosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bLackcha0s said: kendimi ölü hissediyorum! Dotada o kadar gebermeyle hissedersin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 trolcü arkadaşlara mesaj: malzeme yok burda bu sefer. lütfen ban yemeyelim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oblomov ftw. 70 yıl yaşıyosun en fazla nedir yani. dolu dolu yaşadın öldün noldu? öldün. öleceksiniz arkadaşlar hepiniz. gübre falan olacaksınız kandırmayın kendinizi. egonuz yüzünden kaçmaya çabalayabilirsiniz dolu yaşamak vs ile amma velakin ııh. eninde sonunda ÖLECEKSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oblomov farklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Dunno pek yazmam foruma genelde fakat ilk defa duygulardan arındırılmış ve mantıklı en önemlisi kısa bir yazını görünce mesaj atayım dedim.Doğru demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ben nasıl yazıyorum defensive : )))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dunno gel benim hayatımı yaşa hergün farklı bi heyecan çok eğleniyoruz biz^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sabah spongebob'da vardı bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ben 14 yaşındayken spongebob izlemiyodum bayıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kimse açılmıştı demedi hala. çok şaşırdım bu duruma. bekliyorum ısrarla. yorumuma gelince ben yaşadığımı bazen hiçbişey yapmayınca hissediyorum yaw. ama hiçbişey yapmama ne oluyor ki tam olarak. mesela ben böyle miskin bi insanımdır, pazar günü sabahtan akşama uyuyayım mesela. akşamları bira açıp bi tane mal gibi serileyim koltuğa mesela. hiçbişey yapmama mı bu? bişey yapmak illa dışarı çıkıp gezmek mi oluyor mesela? bunları yapınca yaşadığımı anlıyorum ben. hergün bişey yapmalının sınırı nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Sly-One said: ben 14 yaşındayken spongebob izlemiyodum bayıyodu çok salak abi çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ya bu hayatın en büyük ikilemlerinden biri zaten. hemster gibi o tekerleğin içinde deli gibi koşmakmı lazım yoksa dışardan bakıp o hemsterlarla eğlenmek mi... işte mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 daha çok şeyler görüceksin biliyo musun dunno ,çok acayip şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Black-ice said: yorumuma gelince ben yaşadığımı bazen hiçbişey yapmayınca hissediyorum yaw. ama hiçbişey yapmama ne oluyor ki tam olarak. mesela ben böyle miskin bi insanımdır, pazar günü sabahtan akşama uyuyayım mesela. akşamları bira açıp bi tane mal gibi serileyim koltuğa mesela. hiçbişey yapmama mı bu? bişey yapmak illa dışarı çıkıp gezmek mi oluyor mesela? bunları yapınca yaşadığımı anlıyorum ben. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 herşeyi zamanı gelince yapmak lazım eve kapanmakla filan bişey çözülmez tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 evet bence de ilerde mal mal "ben ne oldum lan bu yaşıma geldim de" dememek için dolu dolu yaşamak lazım ben mesela 31 kredi ile doldurdum hayatımı dolu dolu yaşıyorum. Yaşlandıkça hayatımın kısıtlanmasını değil tam tersine genişlemesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 spongeboba uzanan diller kopsun ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 spongebob hayatımda 2-3 defa falan izledim.denk gelsem izlerim.bence gayet geyik ve güzel :) ayrıca konu çok gereksiz kaçmış.hani su içmeliyiz nefes almalıyız gibi birşey :) tabiki dolu dolu yaşamak lzm.herkes öyle yapmak ister :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben bişi yapmayınca rahatsız oluyorum şahsen. boş yaşamak benim sinirimi bozuyor, illa ki bişilerle uğraşmam lazım. öyle hiç bir şeyim yokken, rahatsızlığım, yorgunluğum vs. uzanıp bütün gün uyuyamam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar