Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolu dolu yaşamak lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dolu dolu yaşamak lazım.
her gun biseyler yapmak gerek.
yasadıgını hissetmeli insan

kısa ve spesifik olmayan bi yazı oldugu icin kızabilirsiniz belki ama cok onemli bence
Mesaj tarihi:
oblomov ftw. 70 yıl yaşıyosun en fazla nedir yani. dolu dolu yaşadın öldün noldu? öldün. öleceksiniz arkadaşlar hepiniz. gübre falan olacaksınız kandırmayın kendinizi. egonuz yüzünden kaçmaya çabalayabilirsiniz dolu yaşamak vs ile amma velakin ııh. eninde sonunda ÖLECEKSİN!
Mesaj tarihi:
kimse açılmıştı demedi hala. çok şaşırdım bu duruma. bekliyorum ısrarla.

yorumuma gelince
ben yaşadığımı bazen hiçbişey yapmayınca hissediyorum yaw. ama hiçbişey yapmama ne oluyor ki tam olarak. mesela ben böyle miskin bi insanımdır, pazar günü sabahtan akşama uyuyayım mesela. akşamları bira açıp bi tane mal gibi serileyim koltuğa mesela. hiçbişey yapmama mı bu? bişey yapmak illa dışarı çıkıp gezmek mi oluyor mesela?
bunları yapınca yaşadığımı anlıyorum ben.

hergün bişey yapmalının sınırı nedir ki?
Mesaj tarihi:
ya bu hayatın en büyük ikilemlerinden biri zaten.
hemster gibi o tekerleğin içinde deli gibi koşmakmı lazım
yoksa dışardan bakıp o hemsterlarla eğlenmek mi...
işte mesele bu.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

yorumuma gelince
ben yaşadığımı bazen hiçbişey yapmayınca hissediyorum yaw. ama hiçbişey yapmama ne oluyor ki tam olarak. mesela ben böyle miskin bi insanımdır, pazar günü sabahtan akşama uyuyayım mesela. akşamları bira açıp bi tane mal gibi serileyim koltuğa mesela. hiçbişey yapmama mı bu? bişey yapmak illa dışarı çıkıp gezmek mi oluyor mesela?
bunları yapınca yaşadığımı anlıyorum ben.
(tu)
Mesaj tarihi:
evet bence de ilerde mal mal "ben ne oldum lan bu yaşıma geldim de" dememek için dolu dolu yaşamak lazım ben mesela 31 kredi ile doldurdum hayatımı dolu dolu yaşıyorum. Yaşlandıkça hayatımın kısıtlanmasını değil tam tersine genişlemesini istiyorum.
Mesaj tarihi:
spongebob hayatımda 2-3 defa falan izledim.denk gelsem izlerim.bence gayet geyik ve güzel :)

ayrıca konu çok gereksiz kaçmış.hani su içmeliyiz nefes almalıyız gibi birşey :)

tabiki dolu dolu yaşamak lzm.herkes öyle yapmak ister :)
Mesaj tarihi:
ben bişi yapmayınca rahatsız oluyorum şahsen. boş yaşamak benim sinirimi bozuyor, illa ki bişilerle uğraşmam lazım. öyle hiç bir şeyim yokken, rahatsızlığım, yorgunluğum vs. uzanıp bütün gün uyuyamam mesela.
  • Yeni Oluştur...