Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolu dolu yaşamak lazım

dunno

Öne çıkan mesajlar

kimse açılmıştı demedi hala. çok şaşırdım bu duruma. bekliyorum ısrarla.

yorumuma gelince
ben yaşadığımı bazen hiçbişey yapmayınca hissediyorum yaw. ama hiçbişey yapmama ne oluyor ki tam olarak. mesela ben böyle miskin bi insanımdır, pazar günü sabahtan akşama uyuyayım mesela. akşamları bira açıp bi tane mal gibi serileyim koltuğa mesela. hiçbişey yapmama mı bu? bişey yapmak illa dışarı çıkıp gezmek mi oluyor mesela?
bunları yapınca yaşadığımı anlıyorum ben.

hergün bişey yapmalının sınırı nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

yorumuma gelince
ben yaşadığımı bazen hiçbişey yapmayınca hissediyorum yaw. ama hiçbişey yapmama ne oluyor ki tam olarak. mesela ben böyle miskin bi insanımdır, pazar günü sabahtan akşama uyuyayım mesela. akşamları bira açıp bi tane mal gibi serileyim koltuğa mesela. hiçbişey yapmama mı bu? bişey yapmak illa dışarı çıkıp gezmek mi oluyor mesela?
bunları yapınca yaşadığımı anlıyorum ben.
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

evet bence de ilerde mal mal "ben ne oldum lan bu yaşıma geldim de" dememek için dolu dolu yaşamak lazım ben mesela 31 kredi ile doldurdum hayatımı dolu dolu yaşıyorum. Yaşlandıkça hayatımın kısıtlanmasını değil tam tersine genişlemesini istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

spongebob hayatımda 2-3 defa falan izledim.denk gelsem izlerim.bence gayet geyik ve güzel :)

ayrıca konu çok gereksiz kaçmış.hani su içmeliyiz nefes almalıyız gibi birşey :)

tabiki dolu dolu yaşamak lzm.herkes öyle yapmak ister :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...