Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online Bilgilendirme ve Gelişmeleri

D@rkwish

Öne çıkan mesajlar

abi zaten beni soracak olursan,artık kimseye yardım etmiyorum,3*4 kere reroll yaptım biliyorsun,ve herkeste oyunu bıraktı gitti,millet şeyinin keyfine takılacak diye (seni kastetmiyorum) ben oyunda baya gerilere düştüm,hepte tanıdığım kişilerdi,burdan sonra 1 arkadaşla beraber takılıyoruz,başka da kimse aramasın sormasın bizi yazıyorum forumda da gören olursa,yeter artık,saatte 1 k kasacak zemine geliyorum,1-2 kişinin hatırına siliyorum karakteri,sonra ben ortada kalıyorum anasını satiim,artık umrumda değil kimse,kimse de kusura bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter silmenin mantigi nedir ki? Birbirine dusman olan irklar olsa anliycaktim ki, zaten human'din sildin dwarf actin.. Bosu bosuna gitti kastigin skiller.

Forumlarda 1280312 kere adimi verdim. Mesaj atan herkese, her konuda yardim ettim. Ama bunun bir siniri vardir. Ben insanlara yabanci dil ogretip, ellerinden tutup clanlara sokamam. Girisken ve sosyal olmayan insanlar icin bir oyun degil. Kimseyi sosyallestiremem, zorla bir seyler yaptiramam.

Clanlarin belli gereksinimleri var, bunlara uyan ve katilmak isteyen kisileri kendi clanima aldirdim. Bunun disinda isteyenlere clanlar konusunda yol gosterdim. Kim nedir, nasildir, hangi alliance iyidir anlattim. Nerden bulabilceklerini application yapabilceklerini soyledim..

Tum bunlardan sonra "kimse ellerinden tutmadi insanlar oyunu birakti" diyorsaniz, bu insanlarin becereksizligi veya oyunu begenmemelerinden kaynaklaniyordur. Oyun ortada, yardim ortada kisi yararlanmiyorsa onun problemidir, kimseye zorla oyun begendiricek, zorla oynaticak halimiz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

karakter silmenin mantığını anlattım,zatende ,gelen adamların hepsi birebir tanıdığım insanlar,ve bunlara yardım edeyim diye 1 haftalık,2haftalık emeklerimi sildim bir anda,çünkü para veriyorlar bir oyuna en azından 2*3 ay oynarlar diye düşündüm,demekki,ben yanlış düşünmüşüm,açıkladımda zaten yanlış yapmışım,daha vurupta küçük emrah konumuna düşürmeyin adamı,:p

editlemek zorunda kaldımda,abi kime zorla oyun beğendirecek olayı yok,ben para veripte aldığım bir oyunu,bitmişte olsa en az 2 ay oynarım,çünkü ko dan sro dan dünya kadar farkı var ne bileyim,oyuncu kalitesi,item gear dengesi v.s içerik tabii,şu oyunda bunlardan hangisi eksik,veya benmi yanılıyorum,2 gankleniyorsun diye gidip aoc da keshetta da ömür tüketmek kadar dangalakça birşey varmı arkadaş:s
Sosyal ağlarda paylaş

1 tanesi bıraktı,gerisi bırakmadı mortis, başka clanla ve başka bir güçle devam ediyoruz çok şükür yerimizde çok sağlam,zaten bi kaç kişi daha gelmek üzere onlarda gelince bomba gibi devam edicez,artık kimseye devam et yada etme demiyorum,herkesi kendi başına bıraktım,herkes solo takılıyor,belli bir skill seviyesine kadar,
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 10k mandrake ile 85 earth te bi 6-7 skill alırım :P sen mandrake kullanamıyorsun ve tahminen 2 reg kullanıyosun eh ratio aynı gibi :)

Zamanında bu civarlarda reglerle 2-3 skill zor alıyodun bunada şükür :)

İnsanlar çokdan kasıp elementalları 100lemeseydi bu macro olayı dert olmazdı ama etrafta millet nukeler saçarak oynarken sana macro yaparsan banlarız demeleri çok saçma birşey, umarım bir şekilde fixlerler bu durumu. Ya skillgaini arttırın herkes 100lesin rahat yada parayla/regle skill felan almamıza izin verin ozaman :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen sabah kalktım ve skill artışıma bakayım diye ekranı açtım karşımda uyarı mesajı var "Makro yapmak yasaktır bu kez affediyoruz bi dahaki sefere dındırı dındın" gibi bi mesaj vardı.Bende haliyle uykulu uykulu küfredip işime gittim :D anlam veremediğim skill kasmak "archery ve koşmak,yüzmek zıplamak gibi zottirik skiller hariç" makrosuz imkansız gibi.Bunun yanında bu bir pvp oyunu ve önceki playerlarla aramda dağlar kadar fark var, bu dengesizliği kapatmak yerine zorlaştırmak hangi üstün zihniyetin işidir( yunan tabiki :D )
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak naptın hacım valla senin zenginlik çabuk kurur okadar regle atarsan macroya :S Yahu okadar reg bi 3 gün boyunca yeter farkındamısın? :D

Ayrıca afk macro bir süredir komple yasak guardzone olsun olmasın :(

Edit: Bingildak skiller arttıkça yaz applicationa bu arada 50 di 70 oldum diosun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden birkaç kişi dün akşam 1 saatliğine banlanmış macrodan dolayı. Benim macroladığım şehrede GM gelmiş ve bizim arkadaşlar sanisesinde bizim macroları kesmişler, kicklenmemişim saolsunlar :)

Edit: Alliancedaki clanlardan birine yeni girmiş bir eleman bizi gm e söylemiş sanırım ,halledilir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...