superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi zaten beni soracak olursan,artık kimseye yardım etmiyorum,3*4 kere reroll yaptım biliyorsun,ve herkeste oyunu bıraktı gitti,millet şeyinin keyfine takılacak diye (seni kastetmiyorum) ben oyunda baya gerilere düştüm,hepte tanıdığım kişilerdi,burdan sonra 1 arkadaşla beraber takılıyoruz,başka da kimse aramasın sormasın bizi yazıyorum forumda da gören olursa,yeter artık,saatte 1 k kasacak zemine geliyorum,1-2 kişinin hatırına siliyorum karakteri,sonra ben ortada kalıyorum anasını satiim,artık umrumda değil kimse,kimse de kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Karakter silmenin mantigi nedir ki? Birbirine dusman olan irklar olsa anliycaktim ki, zaten human'din sildin dwarf actin.. Bosu bosuna gitti kastigin skiller. Forumlarda 1280312 kere adimi verdim. Mesaj atan herkese, her konuda yardim ettim. Ama bunun bir siniri vardir. Ben insanlara yabanci dil ogretip, ellerinden tutup clanlara sokamam. Girisken ve sosyal olmayan insanlar icin bir oyun degil. Kimseyi sosyallestiremem, zorla bir seyler yaptiramam. Clanlarin belli gereksinimleri var, bunlara uyan ve katilmak isteyen kisileri kendi clanima aldirdim. Bunun disinda isteyenlere clanlar konusunda yol gosterdim. Kim nedir, nasildir, hangi alliance iyidir anlattim. Nerden bulabilceklerini application yapabilceklerini soyledim.. Tum bunlardan sonra "kimse ellerinden tutmadi insanlar oyunu birakti" diyorsaniz, bu insanlarin becereksizligi veya oyunu begenmemelerinden kaynaklaniyordur. Oyun ortada, yardim ortada kisi yararlanmiyorsa onun problemidir, kimseye zorla oyun begendiricek, zorla oynaticak halimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 karakter silmenin mantığını anlattım,zatende ,gelen adamların hepsi birebir tanıdığım insanlar,ve bunlara yardım edeyim diye 1 haftalık,2haftalık emeklerimi sildim bir anda,çünkü para veriyorlar bir oyuna en azından 2*3 ay oynarlar diye düşündüm,demekki,ben yanlış düşünmüşüm,açıkladımda zaten yanlış yapmışım,daha vurupta küçük emrah konumuna düşürmeyin adamı,:p editlemek zorunda kaldımda,abi kime zorla oyun beğendirecek olayı yok,ben para veripte aldığım bir oyunu,bitmişte olsa en az 2 ay oynarım,çünkü ko dan sro dan dünya kadar farkı var ne bileyim,oyuncu kalitesi,item gear dengesi v.s içerik tabii,şu oyunda bunlardan hangisi eksik,veya benmi yanılıyorum,2 gankleniyorsun diye gidip aoc da keshetta da ömür tüketmek kadar dangalakça birşey varmı arkadaş:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ne oldu bıraktı mı gelen arkadaşların hep beğenmeyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 1 tanesi bıraktı,gerisi bırakmadı mortis, başka clanla ve başka bir güçle devam ediyoruz çok şükür yerimizde çok sağlam,zaten bi kaç kişi daha gelmek üzere onlarda gelince bomba gibi devam edicez,artık kimseye devam et yada etme demiyorum,herkesi kendi başına bıraktım,herkes solo takılıyor,belli bir skill seviyesine kadar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oyuna devam edenlerden biri benim..ben eski eve oyuncusuyum,inatçıyım,bankacıyım...df da bende varım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Hehe, herhalde 20 kisiye yaklastik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bende yeni aldım oyunu alıp almama konusunu baya düşündüm ama en sonunda kendim denemeden rahat edemiceğimi düşünüp aldım download ediorum daha clienti. 9.6gb sanırım indir indir koaly bitmicek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Dun gece macro'da uyari alanlar buraya yazabilir mi? Merak ettim acaba her yer dolasip macrocu mu avliyorlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 NA serverda biri almış bizden başka alan boldur çünki akşam Erintheli ziyaret etti GM ve herkesi kickledi(afk macroda olan). Ben macroya takıcaktım ama afghanlar basınca log out oldum yattım kurtardım sanırım 1 uyarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Benim kuzenimde geldi gibisinden bir seyler yazmis msn'de. Demek ki ciddi ciddi herifler sehir sehir gezip insanlara uyari falan veriyolar.. Cok ilginc ya, peki bir sey sorucam macrolamadan nasil magic skilleri kasmamiz bekleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Oyunu oynayarak kasmanı bekliyorlarda rüya görüyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Gunde 5-6 saat kasiyorum. Hatta macro yaptigimiz geceler 10 saat'e yakin. 10k'dan fazla reg gidiyor. 2-3 skill ya aliyorum ya almiyorum.. Simdi bunu normal oynayisa yayarsak, benim 50'den 75'e spell chanting getirmem icin 1-1.5 yil falan gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ben 10k mandrake ile 85 earth te bi 6-7 skill alırım :P sen mandrake kullanamıyorsun ve tahminen 2 reg kullanıyosun eh ratio aynı gibi :) Zamanında bu civarlarda reglerle 2-3 skill zor alıyodun bunada şükür :) İnsanlar çokdan kasıp elementalları 100lemeseydi bu macro olayı dert olmazdı ama etrafta millet nukeler saçarak oynarken sana macro yaparsan banlarız demeleri çok saçma birşey, umarım bir şekilde fixlerler bu durumu. Ya skillgaini arttırın herkes 100lesin rahat yada parayla/regle skill felan almamıza izin verin ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Skill cap. Kesin cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Aynen sabah kalktım ve skill artışıma bakayım diye ekranı açtım karşımda uyarı mesajı var "Makro yapmak yasaktır bu kez affediyoruz bi dahaki sefere dındırı dındın" gibi bi mesaj vardı.Bende haliyle uykulu uykulu küfredip işime gittim :D anlam veremediğim skill kasmak "archery ve koşmak,yüzmek zıplamak gibi zottirik skiller hariç" makrosuz imkansız gibi.Bunun yanında bu bir pvp oyunu ve önceki playerlarla aramda dağlar kadar fark var, bu dengesizliği kapatmak yerine zorlaştırmak hangi üstün zihniyetin işidir( yunan tabiki :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ben bu gece yine macroyum.. Eger banlarlarsa uzulmem gercekten, cunku biliyorum ki macro yapmadan asla pvp'deki adamlari yakalama imkanim yok. Ezik gibi aylarca macro yapmis adamlar gunde 12 saat aktif olarak kasarak yakalamaya calismaktansa banlanmayi yeglerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hic alakasiz bir yerde wilderness'da launchla falan cikarak bir yerlere koydum. Tek edirmis bir bina -etrafta hic mob yok veya spawn yok- bildigin 1 saat ugrastim cikmak icin. Orda macroya koydum, macroya koyduktan 2 dakika sonra biri kesmis, nasil oldugunu anlamis degilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ahaha banada olmuştu zamanında ama 2 dk değil tabi 1-2 saat sonra kesmişlerdi :P Bende çok kestim, tamamen şans :( Ben dün gece 1200 mandrake kullandım ölmedimde :P Sabahda ayarladım 1.6k bıraktım hayırlısı bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yok ama istersen biraktigim yeri gosteririm, launchla falan cikamiyorsun. Dagdan bunny yapicaksin tam tutturup, sonra biri seni launchliycak falan. Imkansiz birinin oraya tek basina cikmasi.. Neyse canlari sagolsun.. ps. 15k mandrake, 20k bone gitti toplamda - ama bugun 70 olcak gibi SC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 artık macro yapmak guard zone harici yerlerde de mi yasak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bingildak naptın hacım valla senin zenginlik çabuk kurur okadar regle atarsan macroya :S Yahu okadar reg bi 3 gün boyunca yeter farkındamısın? :D Ayrıca afk macro bir süredir komple yasak guardzone olsun olmasın :( Edit: Bingildak skiller arttıkça yaz applicationa bu arada 50 di 70 oldum diosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yahu dunku macroda kaybettigim reg sayisi degil o, 30'dan 66'a kadar kullandigim reg sayisi. Evlat acisi gibi artmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bizden birkaç kişi dün akşam 1 saatliğine banlanmış macrodan dolayı. Benim macroladığım şehrede GM gelmiş ve bizim arkadaşlar sanisesinde bizim macroları kesmişler, kicklenmemişim saolsunlar :) Edit: Alliancedaki clanlardan birine yeni girmiş bir eleman bizi gm e söylemiş sanırım ,halledilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar