Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online Bilgilendirme ve Gelişmeleri


D@rkwish

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biliyorum çoğunuz oyun fail gibi bir fikire sahipsiniz ben genede preorder ettim ilk gün sorun da çeksem ya patch sayesinde yada değiştirdiğim bir takım ayarlar sayesinde oyuna girebildim.

Henüz pek oynayamadım ayar vs yapıyordum ama gördüğüm kadarıyla Daha grafikleri ayarlamamış olmama rağmen 1280x1024 (17" ekranım var :( ) de grafikler çok hoşuma gitti ancak dediğim gibi henüz pek birşey göremedim bile :) Server açıldığında oynamaya başlayacağım oyunu ve zamanla sürekli bu başlıkta oyunla ilgili gelişmeleri olumlu yada olumsuz belirteceğim kendim gördükçe, yaşadıkça.

SS istekleriniz olursa onlarıda eklemeye çalışırım. Daha önce fraps vs kullanmamıştım başka oyunlarda hiç gerekmemişti ama yükledim zamanla DF de kullanıp bir kaç video yayınlamayı düşünüyorum sizlere.

Başlığı takip edicek arkadaşlara teşekkür ederim ve lütfen başlığı lol DF fail gibisinden "cıvıtmayalım". Amacım sorularınıza cevap verip ss vs sağlamak ve yeni gelişmeleri sizlere bildirmektir.

Edit: Olası SS ve Videolarda kullanılacak makinanın speclerini veriyim:

AMD Phenom 9550 QuadCore 2.21 GHz
2 x 2 OCZ DDR2 1066 MHz RAM
ATI Radeon HD 4850
17" Monitor(1280 x 1024 çözünürlük)
Windows XP SP3

System requirements
Operating System: Windows XP, Vista
Processor: 2.5GHz Pentium 4, or equivalent
RAM: 1GB for Windows XP, 2GB for Windows Vista
Graphics Card: 128MB PixelShader 2.0 support
Hard Drive Space: 12 GB Free Space Minimum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet planlıyordum zaten şu anda malum 1-2dk oyunda kalabildiğim için sadece şunu söyleyebilirim.

Sağ click yaptığınızda ekran UI moduna dönüyor ve options clan vs vs gibi menulere erişiminiz açılıyor tekrar sağ click yaptığınızda normal oyuna geri dönüyorsunuz ve her sağ click de tüm menuleriniz vs tekrar açılıyor ve aynen olduğu gibi yani hafızası var gibi düşünün :)

Clan menusunu ve video options u kullandım sadece şu ana kadar. Clan menusu web browserdı sanırım o yüzden yavaşdı biraz rahatsız etti açıkçası ama sanırım bir daha oraya girme ihtiyacım olmadığından pek önemsemedim :) Video options kısmında birçok opsiyon var ayarlayabileceğiniz ve cidden baya detaylı ayar yapılabiliyor ancak yaptığınız ayarın ne olduğu ile ilgili detay tooltip i yok yani Vegetation diye bir olayın 3 farklı ayarı var ama nedir bilmiyorum mesela şimdi bakıcam sözlükten :P

Betada kapalı olan Alfarların ten rengi vs gibi ayarlarıda açılmış. Karakter yaratma ekranı hiç fena değil ama bence daha çok earring vs ekleyebilirlermiş.Alnınızda ne var kulakda ne tarz bir küpe olsun yoksa olmasınmı vs baya detaylı ayarlıyorsunuz.İsim ve soy isimden oluşan unique bir isminiz olması lazım ayrıca kısaca soyadsız olmuyor :P

Şu an için ilk bir kaç dakikam karakter yaratmak ve menulere hafifden bir bakarak geçtiğinden bu kadar bilgi verebiliyorum; fakat oynadıkça daha çok bilgi SS ve mümkün olursa Video görüceksiniz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır class seçmiyorsun karakterin tipini yaratıp isim verip başlangıç yerini seçiyorsun 3 tane town var başlamak için sanırım Alfar'da benimki clan tarafından seçişmişti ondan bakmadım bile :P Skillerim neler diye bakmadım oyuna girdiğim kısa sürede fakat bildiğim kadarıyla nerdeyse her skill 1.0 olarak başlıyor. Kullandıkça artıyor. Yüzünce yüzme skill i artıyor vs. Oyuna sadece bir kılıçla başlıyorsunuz 1 hand bir kaç kere salladım ortaya öyle :) FPS den nefret ederim diyordum nedense third person yerine fps yi tercih edicem gibi bir his verdi daha bir hoştu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
D@rkwish said:
şu anda ırklar arasındaki tek fark başlangıç statları.



gerçekten böle mi? koşma hızı ıvır zıvır falan boy pos bunlar önemli deil mi


Hitbox da fark var birde Orc Mahirim felan bunların biraz fazla Alfar a göre mesela öyle game breaker bir fark yok ama fark ediyor yani. Ama öyle hani Alfar açtım allah karakter baştan gimp gibi bir olay yok ama misal Alfar sanırım en ufak hitbox a sahip ırk.Statlar fark ediyor ve her ırkın ırka özel silah ve spelleri vs var ama oyuna girdiğin ilk saniye bunlara erişemiyorsun tabiki :) Misal Alfarın racial silahı Polearm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası forumlarda herkes artık preorder deil malum "subscription" ları açın diyor ama bence adam gibi stable etsinler bir noktaya kadar şu clientı sonra açsınlar ve 2. bir server ile birlikte açsınlar yoksa millet ağlar forumlarda kaç saatir sıradayım niye gelmiyor diye :) stable olunca client oyuna giren çıkmaz daha öyle diyim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:
Henüz pek oynayamadım ayar vs yapıyordum ama gördüğüm kadarıyla Daha grafikleri ayarlamamış olmama rağmen 1280x1024 (17" ekranım var :( )

GZ dark, sonunda kavuştun yani haha
ya bide 17'' ekran?? gözüne yazık abi bu oyuna 40-50euro vereceğine keşke bir 19'' ekrana katkı olarak para ayırsaydın. yani ekran cok önemli bir parça biliyosun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
D@rkwish said:
Henüz pek oynayamadım ayar vs yapıyordum ama gördüğüm kadarıyla Daha grafikleri ayarlamamış olmama rağmen 1280x1024 (17" ekranım var :( )

GZ dark, sonunda kavuştun yani haha
ya bide 17'' ekran?? gözüne yazık abi bu oyuna 40-50euro vereceğine keşke bir 19'' ekrana katkı olarak para ayırsaydın. yani ekran cok önemli bir parça biliyosun

Bu yaz yeni makinamı toplarken alsammı diye düşündüm ama 22" ler pahalıydı onun yerine çok gerekli olan external HDD mi aldım 1 TB'lık :) Hyundai L72S imagequest bir 17" ekranım var vallahi beni yüzüstü bırakmadı ben çok alışığım açıkçası ne zaman bir 22" görsem ağlayasım geliyor bir garip hissediyorum ekrana bakınca felan :P Arkadaşlar WoW felan oynuyorlar çok garip geliyor mesela alışma süresi vs de var ondan almadım henüz ama heran alabilirim bakınıyorum öyle 1-2 monitor var aklımda Türkiyeye gelseler alırım ama getirmiyor distributorler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...