Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bLackcha0s said: Bunlar yurtkur da çok komikler. Kurtlar vadisini takım elbiseyle izliyorlar.Yurt içindede takım elbiseyle geziyorlar zaten.Odaları ziyaret ediyorlar kardeş var mı bi isteğin diyolar. ciddi olamazsın ya ahahah, bu insanlarla aynı gezegende yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bizim kampüsün reisi de besyo olamsına rağmen takım elbiseyle geziyo sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 insanlar neden uyku dışında penguen gibi gezerler kampüslere yurtların arasında merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Her bulunduğu toplumu ve aldığı sıfatı kötü kullanan insanlar olduğu gibi , bunda da aynı şeyi görüyoruz. Ülkücüleri bu insanlara bakarak genellemek yanlış , bu insanlar ne ülkücüdür ne başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Kendine Ülkücü diyenlerin çoğunluğu böyleyse ülkücüler böyledir. Bizim okulda da bir alay aklı kıt bu tip eleman var. Küçük çapta mafyacılık oynuyorlar. Böyle dergi mergi satmaya kasıorlar, alacaksın birader modunda. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Valla şu ülkü ocakları denen yerleri kapatmadıkça, kendilerinin böyle genellenmesine izin verecekler kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 iyide adamların %90ı böyle istisna değilki bu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ülkücü gençler yargılamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bizim okulda herkes top gibi. sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bizim okulda da tam tersine komunistler böyle öbeklenmiş durumda. Teoride öyle zıtız birbirimize böyle karşıyız deseler de pratikte ülkücüsüymüş komunistiymiş zerre farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kesinlikle. hangi okul bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 "hayatta hiçbir şeyim yok, bari arkam olsun" mantığıyla ülkü kavramının ve ülkü ocaklarının içine eden gençlere selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Rewendor said: Bizim okulda da tam tersine komunistler böyle öbeklenmiş durumda. Teoride öyle zıtız birbirimize böyle karşıyız deseler de pratikte ülkücüsüymüş komunistiymiş zerre farkı yok. +123123123123 istanbul üni. aynı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 PATLASIN SILAHLARIMIZ, PARLASIN DONER BICAKLARIMIZ KELEPCELER OYUNCAGIMIZ, MAHPUSHANE CAY OCAGIMIZ http://forum.paticik.com/thumbnails/e2a/6b9/cea/aaa/4e6/e7c/7bc/75e/737/60f/aa_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 reyisler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 MADBOY said: PATLASIN SILAHLARIMIZ, PARLASIN DONER BICAKLARIMIZ KELEPCELER OYUNCAGIMIZ, MAHPUSHANE CAY OCAGIMIZ http://forum.paticik.com/thumbnails/e2a/6b9/cea/aaa/4e6/e7c/7bc/75e/737/60f/aa_450xNULL.jpg cok gralmış +rep:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 2ND TURAN SQUAD, FORM STAGGERED HILAL FORMATION! LETS MOVE OUT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 roget that boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 affirmative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ulkucu dedigin adamin tekbasinayken size yapabilecegi en cesur olay pis pis bakmaktir, ama arkadaslariyla beraberken bir anda aslan kesilirler,it surusunden kuvvet alip sasldirirlar saga sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 NoTwisT said: Ulkucu dedigin adamin tekbasinayken size yapabilecegi en cesur olay pis pis bakmaktir, ama arkadaslariyla beraberken bir anda aslan kesilirler,it surusunden kuvvet alip sasldirirlar saga sola Tecrübeyle sabittir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Flameoffear said: Bu ülkücüler kadar gereksiz bi topluluk yok. Küllüyen zarar adamlar. off aynen abicim aynen. ciddi ciddi araştırdım, gittim, bizzat gördüm, katılıyorum bu olaya. şu ülkeye gram katkısı olan bir topluluk değil. yüzde 99.9 u arka olsun kavga edek, ilerleriz hizmetçilerimiz olur diye falan düşünen okumamış adamlar. eğitim seviyesi yükseldikçe ülkücü oranı azalıyor. düz ve meslek liselerinde ülkücü konsantrasyonu çok daha yüksekken, anadolu liseleri ve bilhassa özel liselerde oldukça az. yine de saint joseph e gidip te ülkücü olan bir arkadaşımı unutmadım hala sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi liselerdeki ülkücülük olayı liseli gençlerin arka edinmek için kullandığı bi olay. Ocaklara gidenlerin %10 u anca siyasi düşüncesi yüzünden gidiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben de onu dicektim bizim lisede vardı bunlardan. ülkülerine yandıklarım, kavga çıksın adam dövelim diye ülkücü olanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bizdeki dengesizlerin hepsi kavga çıkartıp kovulmuştu lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar