Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Gereksiz olan sensin abi. Ne hayaleti, ruhu, yok öyle şeyler, gerçek değil. Yüzlerce yıl öncesinden kalan cahillikler. Bak şuraya yönlendireyim seni: http://www.frmtr.com/ Eğer reklam dolu ilginç tasarımdan çıkabilirsen sana inananı da çıkar, hoca'ya danıştım diyip yol göstereni de. Gelip bize laf atma kocakarı masallarına inanmıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 tugay kerimoğlu var bunun altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bunu koymadan da duramadım. http://www.youtube.com/watch?v=2xfwz2TRGss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 samanyolunda bide "my name is earl" ün çakması olan "hakkını helal et" var ki en manyak dizisi odur bu samantvnin:D adamın tip bile earl'e benziyor ya, öyle de sinematograflar yane löl ---- 2 resim arasındaki 7 farkı bulun>:D< http://www.diziler.com/gallery/47510dfda4671ac5e75731747ce128cbb78a12e7m.jpg http://images.starpulse.com/Photos/Previews/My-Name-Is-Earl-bf05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 GERGE said: Gereksiz olan sensin abi. Ne hayaleti, ruhu, yok öyle şeyler, gerçek değil. Yüzlerce yıl öncesinden kalan cahillikler. Bak şuraya yönlendireyim seni: http://www.frmtr.com/ Eğer reklam dolu ilginç tasarımdan çıkabilirsen sana inananı da çıkar, hoca'ya danıştım diyip yol göstereni de. Gelip bize laf atma kocakarı masallarına inanmıyoruz diye. off abi yaşamış adam var diyorum ne konuşuyosun hala bi git allsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hala hayalet ruh falan. Sadece böyle şeylere inananlara görünüyorlar nedense. Elin hayaletinin işi gücü yok çünkü piskopatlık yapmaktan başka. Sly-One said: Anzak 42. Kedidirkedi birligi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Merciles said: GERGE said: Gereksiz olan sensin abi. Ne hayaleti, ruhu, yok öyle şeyler, gerçek değil. Yüzlerce yıl öncesinden kalan cahillikler. Bak şuraya yönlendireyim seni: http://www.frmtr.com/ Eğer reklam dolu ilginç tasarımdan çıkabilirsen sana inananı da çıkar, hoca'ya danıştım diyip yol göstereni de. Gelip bize laf atma kocakarı masallarına inanmıyoruz diye. off abi yaşamış adam var diyorum ne konuşuyosun hala bi git allsen ben allahım hala ne konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cons said: kesin doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 consa inanmıyorsanızda saygı duyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 olmuş adam var cons hala konuşuyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bana inanmayan hıyardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 biri düşse ezineye askerlik için.. ne sevinicem var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 merçiles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Niye? yoksa o hayalet sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 benim lan ! gircem içinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 GERGE said: Gereksiz olan sensin abi. Ne hayaleti, ruhu, yok öyle şeyler, gerçek değil. Yüzlerce yıl öncesinden kalan cahillikler. Bak şuraya yönlendireyim seni: http://www.frmtr.com/ Eğer reklam dolu ilginç tasarımdan çıkabilirsen sana inananı da çıkar, hoca'ya danıştım diyip yol göstereni de. Gelip bize laf atma kocakarı masallarına inanmıyoruz diye. hayalet ruh felan olduğunu varsayalım, bu durumda bile mantıksız bir hadise bu. Merciles said: off abi yaşamış adam var diyorum ne konuşuyosun hala bi git allsen nerde kim yaşamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sıyıran askerlerden birinin akrabası.. 1. ağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 benim amcamın oğlu İstanbul da Dolmabahçe de yapıyordu askerliğini.Delirdi.Dolmalar kovalıyormuş.Bu lavuk gibi daha deliren onun saydığı 2 toplamda 322 asker varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Merciles said: biri düşse ezineye askerlik için.. ne sevinicem var ya.. düşüyüm, nasıl düşüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 2. göt filan yapıyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ve ezine peynirinin süper olmasını sağlayan gece gece inekleri korkutan bu anzaklardır.. korkan inekler o korkuyla altlarına süterler.. bu süt normal sütten daha kıvamlı ve elbette laktoz oranı düşüktür. bu sütlerden yapılan peynirler pek bi harika olur. bu korkutma olayını veteriner bi arkadaşım görmüş ve peynirci bi dostum da onayladı.. evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Merciles said: sıyıran askerlerden birinin akrabası.. 1. ağız... o "1. ağız" dediğin yazıyı nerden aldın bir de onu söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu olayı görüpte saklayan yengeme microsofttan 455.174$ lık çek geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bone said: Merciles said: sıyıran askerlerden birinin akrabası.. 1. ağız... o "1. ağız" dediğin yazıyı nerden aldın bir de onu söyler misin? yazıdan bahsetmiyorum... yazıyı okuduktan sonra soruşturdum ve konuştum kendisiyle.. hala hokkabazlık yapın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar