Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Singularity

moriQ

Öne çıkan mesajlar

oynadım biraz gayet güzel oyun. bi yerde takıldım sonra kapattım. böle bahçe gibi bi yere çıkıyoruz lab in içine girmek için. yaratıklar geliyor işte başka bi giriş bul diyo ama yaratıkların gelişi bitmiyo ki. mermim bitiyo falan filan derken öldüm sonunda. napıcaz öldürmeyip bi yere falan mı girmek gerekiyo?
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

oynadım biraz gayet güzel oyun. bi yerde takıldım sonra kapattım. böle bahçe gibi bi yere çıkıyoruz lab in içine girmek için. yaratıklar geliyor işte başka bi giriş bul diyo ama yaratıkların gelişi bitmiyo ki. mermim bitiyo falan filan derken öldüm sonunda. napıcaz öldürmeyip bi yere falan mı girmek gerekiyo?

ben hard'da oynuyodum aynı buna benzer bi his yaşadım ama 3. deneyişimde öldürdüm hepsini. tam kapıyı açıyosun içerden yaratık seni tutuyo orayı diyosun heralde. devamlı gelmiyo yaratıklar bi 9-10 tane falan öldürmen gerekiyo heralde yaklaşık.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

offfff bi yere düştüm böcekler geliyor. hard'da ebemi şeediyolar. 5 kere öldüm alt+tab yaptım bunu yazmaya geldim. feci valla

abi naptın, ya q ya basıp aralarından bitanesini büyüt o hepsini yiyor yada çok yaklaştılar diyelim mouseun orta tuşuna basıp o zımbırtı eneji dalgası gibi seyden at. 5 kere nası öldün ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

Singularity dedik ama oyun Bioshock çıktı...

Ama oyun süper.

Başları baya tırstırıp zorlasada, TMD'yi kolumuza taktığımız anda oyun inanılmaz kolaylaşıyor. Oyunun özellikle son yarısını bir elimde TMD, bir elimde gatling güle oynaya bitirdim Normal zorlukta. Zaten oyunda yarıya gelince karakter inanılmaz güçlenmiş oluyor, Armor upgradelerini de yapınca adeta God Mod takılıyorsun meydanda.

Ama oyun yine de süper. Soluksuz bitirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...