Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

vimpir, wow ve tüm level bazlı oyunlar böyle biraz adamı zorluyor, yani o yüzden kasmak deyimi oluşmuş zaten. ama daha ilk charında bu düşük levellardan geçmessen karekterini tanıyamassın ve ilerde sağlam raid yapan bir guilde girsen bile başarılı olamassın pek. hele biraz dayan bir 80 ol, çok daha değişecek oyundaki ulaşabileceğin insan ve ortam sayısı. yani bu tarz oyunlara bakış açını değiştirmen gerekli sanırım. kısacası ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen(oyunu bırakman manasında söledim yanlış anlama malum pek alıngansın:D)
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
vimpir, wow ve tüm level bazlı oyunlar böyle biraz adamı zorluyor, yani o yüzden kasmak deyimi oluşmuş zaten. ama daha ilk charında bu düşük levellardan geçmessen karekterini tanıyamassın ve ilerde sağlam raid yapan bir guilde girsen bile başarılı olamassın pek. hele biraz dayan bir 80 ol, çok daha değişecek oyundaki ulaşabileceğin insan ve ortam sayısı. yani bu tarz oyunlara bakış açını değiştirmen gerekli sanırım. kısacası ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen(oyunu bırakman manasında söledim yanlış anlama malum pek alıngansın:D)
Dogru soluyorsun 64 e kadar tek geldim sizden hayir yok ben oyundayim bye(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sadece bunun için addon yüklemek doğru değil. Zaten ekranda petinin altındaki bufflardan heal ettiğin ikonu görüyorsun. Bittiğinde tekrar heallemek çok kolay. Birde artık BM talentlerinde pete heale bile gerek kalmadı. Ben sadece Elite sololarken kullanıyorum. (Halen LvL up aşamasında olduğun için BM gittiğini düşünüyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:
Bence sadece bunun için addon yüklemek doğru değil. Zaten ekranda petinin altındaki bufflardan heal ettiğin ikonu görüyorsun. Bittiğinde tekrar heallemek çok kolay. Birde artık BM talentlerinde pete heale bile gerek kalmadı. Ben sadece Elite sololarken kullanıyorum. (Halen LvL up aşamasında olduğun için BM gittiğini düşünüyorum)
Bittigi zamani anlamiyorum iste bekliyorum hala yapar diye sonra emin olamayip tekrar heal ediyorum

Not: Bartender i yapanin elini opiyim:)
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
Tabiki sorularim devam edicek yok ole kurtulmak:)

Pet i heal ettigim zaman 15 saniyede bir 1825 heal atiyor ama 15 saniye doldumu nekadar kaldi anliyamiyorum her turlu buyunun zamanini gorebilirken bununkini goremiyorum8-)

quartz bu sorunu çözebilir belki, çok ufak bir addon. cast barı göze daha hoş gelen bir şekile sokuyor, lage göre de bir renklendirme yapıyor. sen boşver lag kısmını level atlarken.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
vimpir said:

Pet i heal ettigim zaman 15 saniyede bir 1825 heal atiyor ama 15 saniye doldumu nekadar kaldi anliyamiyorum her turlu buyunun zamanini gorebilirken bununkini goremiyorum8-)

quartz bu sorunu çözebilir belki, çok ufak bir addon. cast barı göze daha hoş gelen bir şekile sokuyor, lage göre de bir renklendirme yapıyor. sen boşver lag kısmını level atlarken.
Tesekkurler indirdim guzelde heal olayini buda gostermiyor:( of pof afra tafra:(
Sosyal ağlarda paylaş

Suan 2 tane sorunum var 1 tanesi addon yuzunden suyun altina girdigim zaman oksijen gostergesi gitti biriside peti heal ettigim zaman 15 saniyeyi gosteren birsey bulamadim neyse bir sekilde idare ediyorum bugunku ozel sorum:)

chatte yazilanlari copy edebiliyormuyuz, paste var ama copy beceremedim:( birde item veya quest e link verebiliyorlar [] isaretleri arasinda onuda beceremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
Aket-Atum said:
vimpir said:

Tesekkurler indirdim guzelde heal olayini buda gostermiyor:( of pof afra tafra:(

dotimer diye bir addon var çok basit.Attığın büyüleri saniye olarak gösteriyor.Diğelim heal atıyorsun yanda ufak bir bar çıkıyor başlıyor 15snden geri saymaya,böylece anlıyabılırsın ne zaman bittiğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
hadi ya? nasıl?

bide auctioneer de eskiden koydugun ürünü belli bi formüle göre koyardı undercut vs, soradan sen "bu fiyat olsun" dediginde de o settingi saklardı şimdi yapmıo hep 6.75 den koyuo nasıl düzelticem?

Bu arada bu güme gitmiş galiba, gitmemişse bile yazayım neyse. Auctioneer artık appraiser addonuyla (ya da modül bilemiyorum artık) beraber geliyo. AH penceresini açınca klasik yoldan değil de, Appraiser sekmesinden yapın satışları. Fiyat hesaplama modelinden tut, kaç stack satılacağını ve kaçar itemın koyulacağını bile belirleyebiliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...