nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Duymak istediklerini duyuyorlar ^^ o değil de rüya sequence'larında topaçlar hiç sallanmıyordu bile, burada çılgınlar gibi sallanmaya başladı ve sesten de anlaşılan öyle sallanan bir topacın mike mike düşeceğidir arkadaşlar. Hala belli değil demenin lüzumu yok, gerçek işte kurtuldu kavuştu çocuklarına leo reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 son saniye topaç bi yalpalıyo orda kararıyo zaten ekran, ordan barizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 su filmin deringili tarsitilmazda. kac sayfa topac tartisilir. ülke neden kaybediyor elli. hepiniz zaten no-lifer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Yeni izledim, Ucakta uyaninca ne oldu bunlara ? Yani neyi cozduler ruyada. Babasinin odasina gitti kendi hakkinda dusuncelerinin farkli oldugunu anladi. Ekibi tutan uzakdogulu adamin cikari ne oldu bu isten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bingildak said: abov harbi! bidaha izle sen bence bütün önemli noktaları kaçırmışsın. spoiler the oscar goes to... no nope not leo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Abi netflix'i aciyorum yatarken, izliyorum o ara uykuya daliyorum.Kendim inception oldum. 3 gecede bitirdim filmi. :D . Ing. zaten + arada kacirdigim kelimeler oluyor bazen alt yazi 0.1 saniye gosteriyo fln.. Bir daha izlemem o yuzden soruyorum,soyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Yeni izlemen ayıp olmuş. Ama filmin esas konusunu anlamamışsın abi. Yani bu kadar rüya filanın amacı oydu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 abi filmi sen izlediğine emin misin? bence açıp uyumuşsun, sonunda uçak sahnesinde uyanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 filmi tekrar izle. 2. izlediğinde daha güzel oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Babasının aslında kendisini sevdiğini değer verdiğini ve kendi yolunu çizmesini istediğini zannetti. Halbüse hepsi bi rüyaymış kandırıkçılık yapmışlar. Japon da işte bunun rakibi, şirketler satılınca dünyanın reyizi oluyor güç ona geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 güç ona geçmiyor ya bunlar domine olmamak için hep tekel olmasın diye. yoksa batarız bizi siler süpürürler korkusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ya bırak o anlattığı motive, asıl isteği benim yazdığım işte kendini zavallı falan göstermeye çalışıyor ama amacı rakibinin yapmak üzere olduğu şeyi yapabilmek. Inception 2 çekilse görürüz direk kurduğu imparatorluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Masticore said: Abi netflix'i aciyorum yatarken, izliyorum o ara uykuya daliyorum.Kendim inception oldum. 3 gecede bitirdim filmi. :D . Ing. zaten + arada kacirdigim kelimeler oluyor bazen alt yazi 0.1 saniye gosteriyo fln.. Bir daha izlemem o yuzden soruyorum,soyleyin :) :( böyle bir film yapacam, dünyanın öbür ucunda biri uyuklayarak 3 günde izleyecek filmimi. hayata küserim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ben sinemada uyuyakalmıştım. sdf Arkadaşa hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 dünyanın en güzel filmlerinden birini mundar etmişler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Oh be... Bu kadar basit sgl baltazar inception'i niye yaptiklarini anladim 3. Katman ruyada oldugunun farkedilmesi daha zor. Bilgi ekmenin,calmaktan daha zor oldugunu anladim. Ama var da ben mi kacirdim. Cocuk herhangi birsey yapmiyor hayallerini gerceklestirmekle ilgili fln... Cocuk zaten vur eline, al ekmegini bir tip . Inception'a ne gerek vardi :D . Amcasini gerçek hayatta öldür yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aslında filmin başından beri rüyadalar işte 5. katmandalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yuh lan film çıkalı 6 sene olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Çocuk ezik biraz, babasına kendini ispatlamak için yırtıyor. O yüzden asla japonun istediğini yapmaz hatta tersini yapardı öyle bi tip. Bunlar da çocuğun baba onayı sendromundan faydalanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rc7-HbYvD9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Peki filmin sonunda leo nun cevirdigi sey donmeye devam edıyodu daha sonra yonetmen acıklaması falan var mı asıl sonla alakalı.Bazıları hala ruyada olduklarını soyluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yönetmen neyi açıklayacak abi işte, açık bırakıyorlar ucunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Yönetmen de merak ediyodur sonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 O kısım kaldı. Dönüyordu ama düşedebilirdi hafif bi sendeledi mesela ama işte kesip attı. Artık o kısmı herkes kendi doldursun diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar