Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 30 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 oo az kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Amerikada bu hafta sonu çıktı. 60 milyon dolar yapmış 3 günde film. Bi Avatar kadar olamaz büyük ihtimalle de Dark Knight'a yetişir belki. 30 Temmuz gelsede gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 loğonordo dokoproyo varsa ben yokum aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 nolur gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben bu film den umutluyum, heyecanla bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 her şeyin fanboyu olur da nolan fanboyluğu da yeni çıktı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 nolan mükemmel bir yönetmen. bi de lenonardo dicaprio rörör demek sinemadan pek anlamama durumuna eşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 goldbären said: Spiegel said: sivilde izleyecegim son film olacak herhalde. ölene kadar asker misin aman agzini hayra ac =) insallah 6 ayda gidip gelicez de iste asker oncesi son filmim olur demek istedim. belki 11 ay yedek subay kilitlerlerse daha da uzar tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 burtonesk said: nolan mükemmel bir yönetmen. bi de lenonardo dicaprio rörör demek sinemadan pek anlamama durumuna eşit. sen sinemadan anlıyosan ben hakikaten anlamıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yanlış adama çatiosun sinema konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 leonardo dicaprio rörörö zaten yanlış dememiş marifaritiko ama bazı filmleri epey güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Leonardo Di Caprio jenerasyonunun en başarılı oyuncularından biridir, hatta en başarılı oyuncusudur. Hepiniz Titanic biliyorsunuz, alternatif olmak için ona göre yorumluyosunuz. Sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dicaprio babyface bence biraz ondan kaybediyo abi. koyuyolar delikanlı rollere. bence departedda kenan imirzalıoğlu oynamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 said: Hepiniz Titanic biliyorsunuz kötü bi başlangıç yaptık işte adamla.. yoksa iyi oyuncu, çok iyi oyuncu. hep titanic yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Xaenin said: Hepiniz Titanic biliyorsunuz, alternatif olmak için ona göre yorumluyosunuz. Sus. http://img833.imageshack.us/img833/4735/morganfreemanhasakitten.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Xaenin said: Leonardo Di Caprio jenerasyonunun en başarılı oyuncularından biridir, hatta en başarılı oyuncusudur. qft.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Leonardo Di Caprio'yu anlamak için filmografisine bakma olayı; Inception (2010) .... Cobb ... aka "Inception: The IMAX Experience" - USA (IMAX version) Shutter Island (2010) .... Teddy Daniels Revolutionary Road (2008) .... Frank Wheeler Body of Lies (2008) .... Roger Ferris ... aka "World of Lies" - Japan (English title) Blood Diamond (2006) .... Danny Archer The Departed (2006) .... Billy Costigan The Aviator (2004) .... Howard Hughes Catch Me If You Can (2002) .... Frank Abagnale Jr. Gangs of New York (2002) .... Amsterdam Vallon Don's Plum (2001) .... Derek The Beach (2000/I) .... Richard Celebrity (1998) .... Brandon Darrow The Man in the Iron Mask (1998/I) .... King Louis XIV / Philippe Titanic (1997) .... Jack Dawson Marvin's Room (1996) .... Hank ... aka "My Room" - Japan (English title) Romeo + Juliet (1996) .... Romeo ... aka "William Shakespeare's Romeo + Juliet" - USA (complete title) Total Eclipse (1995) .... Arthur Rimbaud The Basketball Diaries (1995) .... Jim Carroll ... aka "Streets of New York" - International (English title) (video title) Adam gibi tanınması vs. Basketball Diaries'ten sonra olduğu için oradan aldım. Adamın filmografisindeki film isimleri bile ki, üstte yazan bütün filmlerde başrol olduğunu düşünürsek aslında ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Özellikle 2000 sonrası adam bir fire bile vermedi. Don's Plum'da bile iyiydi. Evet Di Caprio hayranıyım, bütün filmlerini izledim. Kızda değil, erkeğim, hadi byez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ya bu filmin müziklerini kim yapıyor, dark knight ekibi mi yine? çellolar falan nefis, bayılıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 di caprio candır atın üstünüzdeki yaftalamayı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bu arada film imax gelmiyor mu ? afm sitesinden baktım da imax ile ilgili bi ibare göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 imdb 9.4 RT 8.2 baya baya iyi film birkaç tane köşe yazısı okudum falan. ayrıca DiCaprio nun oyunculuğuna bok atılmasın. bu kişisel bir görüş olmaktan çıkalı bi 8-9 sene oluyor. adam bariz yetenekli ve başarılı. bukadar çok film çekip bukadar başarılı projelerde bukadar iyi oynayan başka oyuncu pek yok. adam okadar iyi proje seçiyor ve oynuyor ki kimse suratını görmekten sıkıldığı için filmleri yerden yere vuramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 goldbären said: dicaprio babyface bence biraz ondan kaybediyo abi. the departed, body of lies, blood diamond bu rollerde hiç de bebek suratlı değildi ve adam gerçekten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 marifaritiko said: burtonesk said: nolan mükemmel bir yönetmen. bi de lenonardo dicaprio rörör demek sinemadan pek anlamama durumuna eşit. sen sinemadan anlıyosan ben hakikaten anlamıyorum evet. arkadaş filme laf koyup şekil yapıyor beyler, cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 huun said: goldbären said: dicaprio babyface bence biraz ondan kaybediyo abi. the departed, body of lies, blood diamond bu rollerde hiç de bebek suratlı değildi ve adam gerçekten iyi. babyface http://2.bp.blogspot.com/_B7KMFYndyJ4/Spxa4whkXtI/AAAAAAAAAGo/uY6e7CTlzVU/s400/Baby%2520face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar