fenris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 film ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 scarlet sırıtmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 scarlett mis gibi her role oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Scarlettin yanında bence geri kalan herkes sırıtıyor. Bütün karakterleri çıkart koy onu yine filmin* gideri olur. Onun dışında nerdgasmın doruklarını yaşadım tabii trailerı ızlerken. We have a hulk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 We have a Hulk kismi iyiydi bayagi:) Ayrica Scarlett te siritmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fenris said: abi özel bi gücü olmayan adamlar biraz sırıtamayacak mı merak ediyorum... Batman ve ironman dışında hepsi sırıtıyo zaten yıllardır...Batman avengerste yok diyenler çıkıcak illaki.Genel manada söyledim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 spider-man siz wolverine siz avengers mı olur lan... bayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 onlar da ek olur sonraki filmlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 e olur. asıl antmansiz wasp'sız avengers olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 spider-man olcak deniyor zaten bonus olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Ben aslında iron man ile magneto kapışsın istiyorum. Çok eglenceli olur gibi duruyor. http://bank.imgdumpr.com/wp-content/uploads/2011/07/iron-man-vs-magneto-2-640x453.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 demir olmayan zırh üretir. bkz: sentineller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 GokTuRK said: spider-man siz wolverine siz avengers mı olur lan... bayat... spider-man'siz wolverine'siz derken? herhalde son 2-3 senedir avengers takip etmeye başladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sentinelleri de halletmiyor mu magneto? öyle bişiler hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 metalik olmayan sentineller üretiliyor sırf magnetoya yollamak için. etraftan metal parçalar fırlatmak dışında bişi yapamıyor o sentinellere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 metal firlatarak parcaliyo. Öyle yada böyle parcaliyo. Magneto'ya laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 cCc MagNETo ReiS cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 öyle ya da böyle parçalıyor tabii, sentinelleri herkes parçalıyor, burda esas mesele, "tek el hareketiyle küp haline getirmesi"nin mümkün olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Abiler, burada o uçan gemiler falan kimlerin? Çizgiromanlarda bir na'krul mu ne uzaylılar vardı galbia onlar mı? (na'krul diablodan bir isim de olabilir gibi geldi bir an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 lokinin aletleridir. skrull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ultimate avengers filmi aklıma geldi, o yüzden Chitauri gibi bir ırk da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bone said: öyle ya da böyle parçalıyor tabii, sentinelleri herkes parçalıyor, burda esas mesele, "tek el hareketiyle küp haline getirmesi"nin mümkün olmaması. benden daha mi iyi biliceksin abi. bilip bilmeden konusmuyomusunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hulk reis noktayı koymuş hala magneto falan tartışıyosunuz abi ayıptır ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sen kimsin, cuce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şu trailer'ları görmemiştim heh, dört dörtlükmüş. "so this is basically iron man 3" çok doğru olmuş, öyle olması da lazımdı heh. samuel jackson hariç rodert downey'e kafa tutabilecek kimse yok kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar