-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 SNAPE KILLS DUMBLEDORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://www.comicsbeat.com/wp-content/uploads/2011/11/avengerspromoart1.jpg so what if.. http://www.comicsbeat.com/wp-content/uploads/2011/11/avengers_booty_ass_emble_by_kevinbolk-d4hb4xl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bu Hulk'in dengesiz ve tarafsiz kisiligine dokunmasalardi keske. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Black Widow'u da erkek gibi yapacaklardı, o zaman olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1L-2fXYjE34 izlemeyene spoiler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 seed pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ahaha gag reel sahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=1L-2fXYjE34 izlemeyene spoiler olabilir. Thor'un çekiç tutma çabası ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 sonunda izledim, eglencelik citir birsey olmus. bazi sahneler harbi yardi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Güzel olmuş film, beğendim (tu). Ve tabiki Hulk (:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 filmde baya komik sahneler vardı ya sevdim hulk ve stark başgan yönetmiş bu arada çizgi roman falan bilmem şu sondaki kırmızı hulkumsu adam kimdi lan.sırıttı pis pis.hulk abinin kuzeni falan m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 thanos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hulkun lokiyi maymun etmesi imbalar imbası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kızıl kafalı kadın kimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 scarlett johansson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 abooov,inanılır gibi değil sayın seyirciler.=) Llama said: kızıl kafalı kadın kimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hulk hulk fanboy olarak birkaç şeye takıldım. hulk un ayrı bir kişiliği var banner dan apayrı biri.filmde banner sinirlenince ortaya çıkan banner ın kostümlü hali gibi gösterilmiş.savaş sahnesindeki ben aslında her zaman sinirliyim demesi olmamış bence. ayrıca bir sahne dışında(o da efsane birşey) hiç konuşturmadılar.filme bakınca yorum yapabileceği konuşabileceği sahneler vardı.düz mantık biri olduğundan efsane yorumlar yaptırabilirlerdi :) ayrıca widow a saldırma helicarrier ı dağıtma sahneleride zorlama gibi.noluyo burda?! diyebilecek biri.kime neye sinirleniyo?hadi sinirlendi ortalığı dağıttı gitti diyelim sonrasında kusura bakmayın beyler diyerek geri dönecek biri değil. credits teki yemek sahnesi efsaneden öte birşey ama orda da keşke hulk haliyle görünseydi.epicx100000 olurdu.avengers ın asıl üyesi hulk banner değil.bunu düşünerek 2. filmi yapsalar çok iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hulkin ayri filmi var, onda anlatilmis seyler olabilir daha kontrollu filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 spiderman serisini izledim, batmanide, iron man 1-2de izledim, hulkı izleyesimde yok. ne izlesem ben ya? çok sıkıldım gece gece izleyecek bir şey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kaptanamerika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 oda öyle mavi mavi taytlı taytlı bi kalkanı var ama. böyle avengerstaki okatadanadamkahraman tarzında bir şeyler var mı? the arrowu izleyim dedim çıkmamış daha oct 10 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 space jam izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Im Dong-Hyun var. daredevil'a hawkeye'ın birleşimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 lion king izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 cok daş film be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar