Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sabri hep sağ bekti.hyr sağ açık oynicak yetenekte ykoki adamda :) forvet olsan bile yıllarca sağ bek oynatıldıktan sora artık sağ beki bilirsin.kendini geliştirirsin. hangi maç hatırlamıyorum sabri kewella el kol yapmıştı pasını alamadı diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yok be abi sabri ilk çıktığında sağ açıktı diye hatırlıyorum hatta ekşiye baktım da ilk entry ler hep sağ açık olduğunu destekler şekilde. BALIK HAFIZALISINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Sabri sağ kanadın her yerinde oynayan bir deli dana evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Abi çok kaliteli yenildik.Arkadaşlar maç bizim hakkımızdı falan dedi de lan 3 2 falan olsa anlıcam da 5 2 nin daha neresi bizim hakkımızdı la.Baya kaliteli yenilmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Yanlız düşündüm de sanki bende Sabri ilk oynadığı zamanlar,yani Fatih Terim'in 2. döneminin hemen başı,sağ açıktı diye hatırlıyorum,hatta sağdan gelip uzaktan vurduğu güzel bir gol vardi ilk haftalarda Hagi'nin Bursasına... Defans bilmek ayrı birşey,ha sabrideki yetenek zaten açık olmaya da müsait değil de,o kadar işte naparsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sabri şey ya, böyle peste son 20 dakka falan formeyşını açarsın çıkışta oyuncu var mı diye bakarsın, işte çıkıştaysa tercih edilecek bir oyuncu sabri, koşar koşar kimse tutamaz, maksat top ileri taşınsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 maçta hagi vardı izleyenler arasında... lan bi kıllık var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 2. goldemi ne gülüodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Biz yedikçe güldü adam. "Hahaha sikibe buraya kadar ben geliyorum" der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yok hagi nin romanyada futbol okulu var. bırakıp geleceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Red said: sabri hep sağ bekti toggie said: sabri hep sag bekti ikinizde yanılıyonuz, sabri bek falan değildi hiç bir zamanda olmadı. oyuncu bulamadığı için orda oynatıyodu hocalar. cesar pratesin önünde oynadı okadar zaman, ondan öncede ilk 11de pek oynatılmıyordu zaten. sonraları ise maçına göre beke çekildi adam yokluğundan ama bek değil sabri. defansı zayıf, hava hakimiyeti zaten yok. ama açıkta değil, zaten sabri futbolcu değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben hep sabri'nin adam yoklugunda acık oynatıldıgına sahit oldum. prates onunde falan oynadıgı donemlerde de sabri diye birini tanımıyoduk zaten. bi fm'den biliyodum ben o kadar. o zaman acık oynasa nolur oynamasa nolur adam hayatının maclarını bek oynayarak gecirdi. hava hakimiyeti de zaten aranmaz bek oyuncusunda ama acık olarak da fayda saglayacagı yok zaten bu adamın. en iyisi satalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Zamanında Fiorentina'ya vermeyenler utansın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mumu said: onu bırak da nasıl ezdi kocaeli onu söyle ahahahaha şükrünün cevapta iyi jhdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 umit karan ve sabri kadro dışı kalcak sanırım.skibbe de gidiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bu saatten sonra yapılabilecek tek şey Skibbe'yi göndermek.O da en azından seneye Avrupa'da oynama şansımız olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 lol'ed a lot.. baya komik mactı.. izledim guldum guldum durdum.. yazık olmus gs ye neler yapmıslar benim guzel takımıma.. ii ki izlemiyorum artık kanser ederler adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Abi bu nedir , bizim veya fenerin de onumuzdeki maclarda 5 yemeyecegini kim garanti edebilir ki şu durumda. Ben hayatımda bu üc takımın bukadar rezalet oldugunu görmedim. İşin kötüsü milli takım bu adamlardan kuruluyor ve ispanya ile oynayacak, hakkaten korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ayrıca galatasaraydan meira barış ve kesinlikle ve özellikle rezalet sabrinin acilen yokedilmesi lazım. Trabzona bu defansla çıkarsa skandal olur. Sabriyi halı sahaya çağırmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 şimdi haberlerde gördüm. futbolla herhangi bir ilgim yok, geçmiş olsun demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 lucescu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 o değilde servet ispanya maçlarında yok di mi? bu kötü oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yok ispanya'da da evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Servet ispanya'da yok. Sabri de sağ bek değildi, sağ kanat oyuncusuydu başından beri. Son 1-2 yıldır beke çekildi mecburiyetten ve adam yokluğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 barıs'tan ne istiyosunuz be, adam son dakikaya kadar hayvan gibi pres yapıp top kesiyo. rew uctun sen de son 3 yıl once kim vardı peki sag bekte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar