Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kocaelispor 22 Şubat 2009 (19:00)

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

sabri hep sağ bekti.hyr sağ açık oynicak yetenekte ykoki adamda :)

forvet olsan bile yıllarca sağ bek oynatıldıktan sora artık sağ beki bilirsin.kendini geliştirirsin.

hangi maç hatırlamıyorum sabri kewella el kol yapmıştı pasını alamadı diye ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız düşündüm de sanki bende Sabri ilk oynadığı zamanlar,yani Fatih Terim'in 2. döneminin hemen başı,sağ açıktı diye hatırlıyorum,hatta sağdan gelip uzaktan vurduğu güzel bir gol vardi ilk haftalarda Hagi'nin Bursasına...
Defans bilmek ayrı birşey,ha sabrideki yetenek zaten açık olmaya da müsait değil de,o kadar işte naparsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
sabri hep sağ bekti

toggie said:
sabri hep sag bekti

ikinizde yanılıyonuz, sabri bek falan değildi hiç bir zamanda olmadı. oyuncu bulamadığı için orda oynatıyodu hocalar. cesar pratesin önünde oynadı okadar zaman, ondan öncede ilk 11de pek oynatılmıyordu zaten. sonraları ise maçına göre beke çekildi adam yokluğundan ama bek değil sabri. defansı zayıf, hava hakimiyeti zaten yok. ama açıkta değil, zaten sabri futbolcu değil:D
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep sabri'nin adam yoklugunda acık oynatıldıgına sahit oldum. prates onunde falan oynadıgı donemlerde de sabri diye birini tanımıyoduk zaten. bi fm'den biliyodum ben o kadar. o zaman acık oynasa nolur oynamasa nolur adam hayatının maclarını bek oynayarak gecirdi. hava hakimiyeti de zaten aranmaz bek oyuncusunda ama acık olarak da fayda saglayacagı yok zaten bu adamın. en iyisi satalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...