Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi evinde party verme sorunu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ogrenci evine cikinca verirsin partini,

annenlerin evde olmamasini bilinip parti yapilirmi.

ha ev zaten sana aitse ve sikayetlerin bunaysa,

sana titiz babanne ruhu kacmis, bi hocaya falan git diyorum.
Mesaj tarihi:
valla, partiye davet edildi diye hayvanlik yapmanin da luzumu yok, yedigin tabagi goturur mutfaga birakirsin, sigarani balkonda icersin, misafirsin sen orda ona gore davran.
Mesaj tarihi:
parti dediğin lise arkadaşının evinde sarhoş olup, sızıp, ailesinin yatağında yatarken kusmak demektir bence

akabinde ertesi gün söz konusu aile geldiğinde, ah evladım karıştırmasaydınız içkileri olur böyle şeyler der, çıkart üstündekileri atalım makineye böle çıkma diye de ekler. işte olay budur, süper anlayışlı ev sahibi
Mesaj tarihi:
Gittiler mutluyum ev havalanıyo hala bir sürü toplanması gereken şey var her yeri açınca at sinekleri girdi hayvanlar ölmüyo 50 kere vurdum gazeteyle kafalarına kafalarına delircem..
Mesaj tarihi:
Lan yilbasinda bizim ev 30 kisi, alayi saklabandi bu kadar kaos cikmadi, yarim saatte toparladik bulasiklari bile yikadi millet, ne ismis arkadas.

Ha kusmugunda bogulan bir cocuk oldu da, sirtlayip banyoya goturdum kusturdum kurtardim, yatak hazirladim uyuttum, kahraman ev sahibiyim.
Mesaj tarihi:
Biz dün yaptık, 40 kişi falan vardı, her memleketten insan katıldı. 3 tane şişeden başka kırılan bişey olmadı, kimse bi yere kusmadı. Çılgın atmayı bilen beyler ve bayanlarla parti yapınız.
  • Yeni Oluştur...