Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 imzadaki nurcana koptum. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yatıyorum o zaman ben. rüyamde göt görürsem elimden çekiceğiniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 göt görme cin gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 olm sizin gibiler vericekse çay partisi versin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ogrenci evine cikinca verirsin partini, annenlerin evde olmamasini bilinip parti yapilirmi. ha ev zaten sana aitse ve sikayetlerin bunaysa, sana titiz babanne ruhu kacmis, bi hocaya falan git diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 valla, partiye davet edildi diye hayvanlik yapmanin da luzumu yok, yedigin tabagi goturur mutfaga birakirsin, sigarani balkonda icersin, misafirsin sen orda ona gore davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 45 Pitman'a bekliyoruz sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 tozbezimle gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 parti dediğin lise arkadaşının evinde sarhoş olup, sızıp, ailesinin yatağında yatarken kusmak demektir bence akabinde ertesi gün söz konusu aile geldiğinde, ah evladım karıştırmasaydınız içkileri olur böyle şeyler der, çıkart üstündekileri atalım makineye böle çıkma diye de ekler. işte olay budur, süper anlayışlı ev sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 partiyi veren bafisine katlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 03:03 de parti mi biter yahu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bi de pijama partisi dene bu ozelliklerle anca onu kaldırır senin ev.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Evime kusmayın EVİME KUSMAYIN LAN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 uu ev partisi çok çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bence evi olan arkadaşınını evini sömürmek çok güzel bir şey......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 reyou said: sana titiz babanne ruhu kacmis, bi hocaya falan git diyorum. hahashdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 razzRaziel said: ailesinin yatağında yatarken kusmak demektir bence iğrenç bişi lan kusmak yani limitini bileceksin abi dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ya yılbaşında ben o kadar kastım kastım herkese sinirlendim sonunda parke evde kendim gittim kilime kustum ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Eheuhe combo olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Gittiler mutluyum ev havalanıyo hala bir sürü toplanması gereken şey var her yeri açınca at sinekleri girdi hayvanlar ölmüyo 50 kere vurdum gazeteyle kafalarına kafalarına delircem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 neyse bir daha parti vermezsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Allah korusun kmsenin başına vermesin bu topici de ondan açmıştım zaten hani vermeyin niyetli varsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Lan yilbasinda bizim ev 30 kisi, alayi saklabandi bu kadar kaos cikmadi, yarim saatte toparladik bulasiklari bile yikadi millet, ne ismis arkadas. Ha kusmugunda bogulan bir cocuk oldu da, sirtlayip banyoya goturdum kusturdum kurtardim, yatak hazirladim uyuttum, kahraman ev sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Biz dün yaptık, 40 kişi falan vardı, her memleketten insan katıldı. 3 tane şişeden başka kırılan bişey olmadı, kimse bi yere kusmadı. Çılgın atmayı bilen beyler ve bayanlarla parti yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 süper kahramanıığm. bi dahaki party ne zaman? öf araya girmeyin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar