Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Eh bende me 1 ve 2 yi hiç oynamamıştım.Başladım 1 den oyunun sonunda council oldu şu komutanı yeni councilor fln yaptım paragon full şekilde bitirdim oyunu.Gelelim 2 ye bütün dlcler dahil yan görevlerin hepsini yaptım.Bütün crew loyal bütün upgradeler yapılı.Sanırım yanlış yönlendirmeden dolayı doktor ve tali öldü en çok taliye üzüldüm ztn geç katılmıştı araya.Bunun dışında oyun pek kısır geçti jack dışında aksiyon olmadı :S.Bide loading time rezaletti şimdi okuyunca çözümü fln varmış sanırım biraz patlamış oldum ama neyse.Save game i saklıyım 3 te lzm olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yeni oynadım bitirdim. hatta bitiricem diye 5te kalktım işe gitmeden bitiririm diye düşünerek. ne güzel bişeymiş bu ya.

gameplay olarak rezalet bana görede sırf dialoglar lore karakterler falan o kadar mutlu ettiki oynarken cinematic çıksın dialog çıksın derken bitti oyun.

keşke hiç combat koymasalarmış combatlar cutscene olsaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
valla bilemedim bir insan bu oyunun nesini sever

konu yok
rpg namına hiçbirşey yok
karakter progression çok kötü
itemization yok gibi bişey, neyle başlıyorsan onunla gidiyorsun resmen. hele dlc varsa erkenden al itemlarını gg
karakterlerin 90%ının bütün olayı AİLEVİ PROBLEMLER
minigameler sıkıcı ve atlama yolu yok. ultrasona hiç girmiyorum bile
gameplay lineer koridor cover shooter. oyunun başından sonuna değişen HİÇBİRŞEY yok. covera gir, iki headshot at, ilerdeki covera geç, bişeye tıkla yada boss kes

http://i55.tinypic.com/vhbzx4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...