boone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Beyler oyunun sonunda ben + tüm ekibim öldü joker kurtuldu bir tek:( bu benim beceriksizliğimlemi alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ME2 de onu becerebilmek emin ol becerememekten daha zor eheuehuehu joker haric herkesin olmesini basarabilmek de bir basaridir hani asdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ama ben uptade etmistim gemiyi neden öldüler acaba doktoru savunmaya koymam hatamıydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Muhtemelen ekibinle ilgilenmemişin, yan görevleri vs es geçmişin çoğunluk loyal değil. Geminin upgradelerini sallamışın =P ve son bölümde yanlış tercihler yapmışsın ama önceki dediklerim final bölümünden daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 özet: oyunu oynamayıp direkt 5 saatte main quest'i bitirmişsin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Herkesi öldürmek oyunda yapabileceğin en zor şey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 neyse bakalım tekrar basladım saolun:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Eh bende me 1 ve 2 yi hiç oynamamıştım.Başladım 1 den oyunun sonunda council oldu şu komutanı yeni councilor fln yaptım paragon full şekilde bitirdim oyunu.Gelelim 2 ye bütün dlcler dahil yan görevlerin hepsini yaptım.Bütün crew loyal bütün upgradeler yapılı.Sanırım yanlış yönlendirmeden dolayı doktor ve tali öldü en çok taliye üzüldüm ztn geç katılmıştı araya.Bunun dışında oyun pek kısır geçti jack dışında aksiyon olmadı :S.Bide loading time rezaletti şimdi okuyunca çözümü fln varmış sanırım biraz patlamış oldum ama neyse.Save game i saklıyım 3 te lzm olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ME2de nasıl karakter kaybediliyor bi fikrim yok. Bilsem uyuz olduğum karakterleri gider öldürtürdüm. Ama gerçekten nasıl ölebiliyor karakterleriniz hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bilerek uyuz oldugun karakteri oldurmek kolay, normal oynadiginda imkansiz gibi bisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sam'i arkada bırakıp, aragorn'la tanışmayıp, ayrıkvadi'ye uğramayıp doğrudan hüküm dağı'na yürürseniz ölüyor hiç sallamadığınız ekip işte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Gerçekten companion+loyalty questlerini ve upgradeleri yapmadan oyunu bitirmeye çalışan var mı? Yani cutscene görmek için değil de, gerçekten yetemediği için bunu yapan? Hem de ME gibi bi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 onu bilmemde ultrasonla ugrasmamak icin ship upgradeleri yapmayan cok adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yeni oynadım bitirdim. hatta bitiricem diye 5te kalktım işe gitmeden bitiririm diye düşünerek. ne güzel bişeymiş bu ya. gameplay olarak rezalet bana görede sırf dialoglar lore karakterler falan o kadar mutlu ettiki oynarken cinematic çıksın dialog çıksın derken bitti oyun. keşke hiç combat koymasalarmış combatlar cutscene olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 combat'ın neyini beğenmedin yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sacmasapan kolay. Risksiz bole ne bilim. Rebuplic commando cakmasi ama olmamis bole yetersiz bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 sonunda bitirdim oyun kocaman bir meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Geçen bitirdim çok süper oyun. Kimseyi geride bırakmadım :D Miranda vuruldu ama ne hikmetse ölmedi hiçbişi olmamış gibi devam etti fln. Büyük ihtimal upgrade sayesinde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Merhaba milamber. Sen bilgisayar oyunculuğunun kanserisin. Senin yüzünden iyi oyunlar oynayamıyoruz. Lütfen bundan sonra oyunlarla değil başka şeylerle ilgilen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 valla bilemedim bir insan bu oyunun nesini sever konu yok rpg namına hiçbirşey yok karakter progression çok kötü itemization yok gibi bişey, neyle başlıyorsan onunla gidiyorsun resmen. hele dlc varsa erkenden al itemlarını gg karakterlerin 90%ının bütün olayı AİLEVİ PROBLEMLER minigameler sıkıcı ve atlama yolu yok. ultrasona hiç girmiyorum bile gameplay lineer koridor cover shooter. oyunun başından sonuna değişen HİÇBİRŞEY yok. covera gir, iki headshot at, ilerdeki covera geç, bişeye tıkla yada boss kes http://i55.tinypic.com/vhbzx4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 1 i de oynamadım 2 yi de, allahım nasıl dayanıyorsunuz şu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sinematik+dialog+evren güzel. geri kalan herşeyi rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 1 kadar düzgün oyun pek kalmadı piyasada, anca 2 gibileri var. 1 oynanır, onun hatırına da 2. 3 2 ile 1 arası kıvamda olacak gibi, o da oynanır artık umutla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 1 baya iyi bence ama 2 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Oyunu sırf battlestar galactica izlemenin gazıyla bitirdim. Human reaper'ı kestim citadel'e döndüm, insan bir teşekkür eder. Gene aynı diyaloglar çıktı karşıma. Öh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar