HellHound Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yakin dovus oldugu icin biraz daha fazla oluyor ve combatin yarisi kirmizi ekrana bakiyorsun ama alistiktan sonra baya seri ve hizli Vanguard ile insanity, flash gibin bir ordasin bir burda mesela (bitirmemis olan izlemesin): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Birbirlerinden ayrık durdularmı öyle gidiyorsunda problem hem shield hem armoru olan hpli yaratıklar veriyorsun chargeyi pompayı ölmüyor iki çakiyor hp kırmızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oyle zaten. butun combat ekran kirmizi, tunnel vision gecirdigim zamanlar cok oldu ama Heavy Charge'in Shield Recharge'i saolsun ayakta kaliyorsun, tabii oyle durumlarda "I can't reach the target"i duyduktan 3 saniye sonra falan reload gerekebiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yvonne strahovski varmış oyunda. sırf onun için indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İyide adept in en azından kurşun derdi yok, insanity'de mermi yetmiyor cidden o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mordinle garrusu recruit ettim 20-25 kere öldüm :p alışması baya zor oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Hellhound said: video guzel de, collector base ve sonrasi cidden kolay oyunda upgradeleri aldiginda fln. Bir iki yer var gerci zorlayan yine de ama genel olarak oyunun ilk bolumleri zorluyor. Upgradeleri costurdukca zaten kolaylasiyor mesela son mission da 2 kere olmusumdur heralde vanguardla, insanityde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yeni eleman gelmiş oynadım bitirdim 1 saat falan sürdü toplamta. hoş olmuş güzel olmuş :D karakter ekranını tam dolu görmekte hoş oldu sonunda. yeni elemanın ismi Kasumi Goto. kendisi bayan ama sarkamıyoruz :D son çıkardıkları DLCler baya bi iyidi. Firewalker ve Kasumi Goto. bi DLC'den beklentimi çok güzel karşıladılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 eski postlara baktımda oyun çok eleştirilmiş. ben ilk ME yi çok sevmiştim. ME2 ilk oynadığımda pek beyenmemiştim ama şimdi bir tur daha oynadım yeni karakter ile insanity'de çok daha fazla zevk aldım nedendir bilinmez. oyun zor olunca sonları falan hakikaten "impossible mission" hissi verdi belki ondandır. normal zorluktayken cover bile yapmıyordum.. me3 çıksın hadi :D 30 sentinel terminatör bütün görevler aşivmıntları bitmiş komandır volkan shepard ile bekliyorum gezegeni kurtarmayı :D ne zman çıkar acepp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://images.4chan.org/v/src/1271707169619.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Buyuk firsat kacmis, Uwe Boll lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 En azından oyunu aptallaştırmışlar reröre diyebileceğimiz bi durum olmayacak lolz. Ben de geçende kurdum yeni başladım sayılır. ME2de rp öğeleri yok deniyordu ama hayal gücünü kullananlara baya baya var. Mesela ben çok sabırlı bi shephard olarak oynuyorum bütün gezegenlere scan atıyorum falan. Toplamda kaç kaynak tutuyor bütün upgradeler ne zamana kadar devam edecek bu işkence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 wiki'ye gore; * 195,000 palladium * 225,000 platinum (+50,000 for Med-bay Upgrade) * 220,000 iridium * 35,000 element zero (+5,000 for each Advanced Training and +2,500 for each Retrain Powers) * 1,250,000 credits (including discounts) sadece rich gezegenleri probela digerleriyle ugrasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 anca oynadım. iki günde bitirdim. me1'e göre baya kolaydı. ama bence müthiş bi oyun olmuş açıkçası. çok eğlendim, başından kalkamadım zaten pek bitirme hırsıyla =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Gangren said: Son Herkes loyaldı anasını satiim, Legion tüneldeydi, kapıyı kapatırken kafasına roket yedi, öldü haliyle :p 2. teami de Tali'ye verdim, gerçi Miranda uyardı yapma etme diye ama o da 2. grup questinin sonunda öldü. ahahaha bunun aynısını yaşadım direk. taliyi de halletmiştim ne güzel =( jacki de götürdüydüm sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mordin'in Gilbert&Sullivan performansı harikaymış lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu kadar başarılı karakterleri doğru düzgün bir rpg'de kullanabilselermiş, çok yazık olmuş cidden. mordin olsun, zahid akman olsun, legion olsun 10 numara karakterler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 http://www.gamebanshee.com/news/99052-mass-effect-3-wont-have-sifting-or-fiddling.html said: "If you define an RPG as a game where you equip your hero by sifting through an inventory of hundreds of miscellaneous items and spend hours fiddling with numerical statistics, then Mass Effect 2 isn't one," he added. "In Mass Effect 2 we focused on what we love about RPGs: An awesome sense of exploration, intense combat, a deep and non-linear story that's affected by your actions, and rich customisation of your armour, weapons and appearance... "We had an overwhelmingly positive response to this approach, and while we'll make further adjustments to it for Mass Effect 3, we're really happy with how it's been received so far." http://www.opus-photography.net/smilies/bigsmug.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 said: In Mass Effect 2 we focused on what we love about RPGs: An awesome sense of exploration, intense combat, a deep and non-linear story that's affected by your actions, and rich customisation of your armour, weapons and appearance... farkli oyun oynamisim ben, cunku hic biri yok ME 2'de bu adam ya cidden soyledigi cumlelerin anlamini bilmiyor, ya yaptiklari oyundan haberi yok. Bu kadar yuzsuz olunmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Shooterlarin combati bile o kadar sig değil be, dalga gecmis tam adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ahaha utanması yok bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 http://images.4chan.org/v/src/1283822966012.jpg /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 demin rastgeldi, guldum... burda da dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 haha bende çok güldüm ona yeniden bi başladım codex leri falan okuya okuya güzelce iki oyunuda bitirdim şimdi? hikayede kafama takılan sanırım thane in loyalty questinde bi yerde muhabbette geçiyordu c-cec officer bailey diyorki 2 yıl önce bu adamlar çok pis darbe yedi 2 yıldır allaince koruyor citadel spacei((ki önceden kocaman kocaman turian filoları koruyomuş yamulmuyosam ) şimdi codexte okuduğuma göre turianlarda 37 dreadnougt asarilerde 21 salarianlarda 16 dreadnougt humanty 6 :D dreadnought var lan bu soverin denilen babayiğit 74 tane dreadnougt mu sololadı tek başına ki görünüşe göre sololamış galaksinin merkezi en önemli yerini 6 dreadnougtlu ve nüfusunun sadece yüzde 2 si asker olan bi yaşam türü koruyor orayı (((frighateleri crusier leri filan katmadık daha hesaba onlarıda tanklamış heralde:D)) yani o kadarmı sarsıldınız arkadaş nasıl bişiy o öle e o ikinci oyunun sonunda görünen zibil gibi reaper lar gelince nolacak soruyorum ben burdan yetkililere eğer masseffect in klsik hikaye örgüsüyle giderse 2 seçenek var; 1.si Shep tek tek reaperlerın içine girip o mass zamazingosunu patlatacak ki buna lol yapıyoruz hem umudumuz şaban geyiği yeter 2 oyundur yaratıcı olsunlar biraz 2.si ise bu masseffecteki klasik kıçımız açıkta kaldı başka bi yaşam türü bulup örttürelim mantığıyla olacak hani 2000 yıl önce mass relay random bi yere nişanladılarda rachi denilen böcüksü yaşam formunu buldular dı ya sonra rachni bize saldırdı bizde krogan ları bulup üstlerine saldık yok ettik sonra kroganlar çok pis ürüyodu en sonunda isyan ettiler bizde durdurmak için turianları keşfettik turianlar nukeledi salarıanlar genophageledi. Sonra gethler soverign diye bi flagship yaptılar geldiler üstlerine humanty i saldık kestik bu hesaba göre reaperlari yenmek için başka bi yaşam türü aramaya çıkacaklar yani bu şapşallıklarıyla bunlar bi halt yiyemeyecek gibi bu codexi falan okumadan önce diyodum dragon age gibi müttefik aramalı bi şeyler yaparlar 3. cüyüde ama tek soverin 74 dreadnougt sololuyosa hiç toplamaya gerek yok zaten yenildik demem oki anlaşılmaz bi şekilde absürt gitmekte hikaye anlamıyorum bi türlü Shep 3. oyunda reaperlerın kafalarına mass relayle güneşleri gezegenleri falan fırlatırsa hiç şaşırmam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bir opsiyon şöyle bişi olabilir. citadel'in esas geyiği ortaya çıktığı için bu teknolojiyi kullanakarak kocaman bir battlecruiser üretirler, reaper avına çıkarlar. gibi. ya da ona benzer bişi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Sonraki 50.sayfa (Toplam 55 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bir opsiyon şöyle bişi olabilir. citadel'in esas geyiği ortaya çıktığı için bu teknolojiyi kullanakarak kocaman bir battlecruiser üretirler, reaper avına çıkarlar. gibi. ya da ona benzer bişi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar