Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Oscar Wilde'in gay olduğunu öğrenirler astıktan sonra, al başına bir sürü bela.
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 - THIS IS KÜMMÜŞŞAAAAANNNEEEEE Loonidas Adidas
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 said: VALİ: "ARAŞTIRDIK SUÇ UNSURU YOK" ilginç bir zihniyet hoca bu. tutup hükümeti eleştirirsen vatan haini terörist komünüst mafya ilan edilirsin, ama devlet prensiplerine aykırı hareketler edince "araştırdık, suç değilmiş" deniyor. Arkasokak said: öyle demeyin, o sözü okuyup nice türk genci vizyon kazanıcak, yarınlara idealist bir şekilde başbakanımızın ufuk açan sözleriyle yol alacak... bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler... benim memurum işini bilir diyorsun yani?
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bence yuzyilin insani Fetullah Gulen'in sozlerini assalar daha iyi olurdu.
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Wilde'ın sözünün asılması en azından seçim kampanyası için söylenen sözlerin asılmasından daha iyi olurdu herhalde. Fetoyuda assınlar.
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Prawler said: Bence yuzyilin insani Fetullah Gulen'in sozlerini assalar daha iyi olurdu. Asarlar onuda yakında
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Of ya olaya gel cümlede cümle olsa hani... Böyle dangalakları başbakan seçiyorlar sonra onu seçen düşük düzey kitlenin saçmalıklarıyla karşılıyoruz aman ne hoş... Okullarda bu tip şeyler olmamalı aktif siyaset yapan kişilerin sözlerine yer vermek saçmalıktan öte birşey değil.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 sir said: bence dünyaca ünlü, edebiyat tarihine geçmiş yazarların sözleri asılsın okullara, oscar wilde falan güzel olur =) uncyclopedia'dan random quote alınsın.
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Feto gibilerin asılması gerekiyorda,cümleleri değil.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çıkış kapısına "ananı alda git" filan mı yazmıslar:p
-007- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Atatürk'ün sözü yoksa terbiyesizlik yapmışlar. İyi niyetli olamaz yani.
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 barbu said: çıkış kapısına "ananı alda git" filan mı yazmıslar:p yok DAHA DA GELMEM! yazıyomuş asdasfadsfsdf
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 önce resmini kaldırmaya çalıştılar.. sora yazılarını kaldırıp tayyibinkileri koyuyolar.. yavaş yavaş paranın üzerinede başkasının resmini koyuyolar.. bunlara oy veren oldukça daha nicelerini görürüz..
Syn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hem qel hem phodul yazmıs dallamanın biri de fdsgtasdsfgta
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sir said: bence dünyaca ünlü, edebiyat tarihine geçmiş yazarların sözleri asılsın okullara, oscar wilde falan güzel olur =) resultante importante olabilir mesela. o olmazsa bu olur everything is something happened. o değil de spor salonuna "burası yan gelip yatma yeri değildir" yazabilirler. veli toplantısı için öğrencilere verilen kağıtlara "anına da al gel" yazılabilir. her okula yakında mescit açılabileceği göz önünde bulundurulursa içeriye "elhamdülillah laikiz" yazılabilir. yangın çıkışına "hamdolsun teğet geçti"
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 eh çooook da içeriksiz bir sözmüş gerçekten. yağladığın adam bile kızar yani o derece. öte yandan "paraya basılacak önemde sadece atatürk var bu ülkede" diyen mantık varken oscar wilde avcunu yalar heh.
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sam said: eh çooook da içeriksiz bir sözmüş gerçekten. yağladığın adam bile kızar yani o derece. öte yandan "paraya basılacak önemde sadece atatürk var bu ülkede" diyen mantık varken oscar wilde avcunu yalar heh. oscar wilde avucunu yalasın zaten. oscar wilde a yada yabancı bir düşünüre, sanatçıya, edebiyatçıya filozofa karşı bir art niyetim yok tabi. Ama bu topraklarda bugüne kadar türkçe konuşmuş, türkçe düşünmüş ve en güzel şekilde kendi diliyle insanlığı anlatmış okadar çok insan yaşadı ki bir oscar wilde eksik kalsın önce biz kendi içimizdekileri yaşatmayı bilelim. bazı şeyleri uzaklarda aramaya gerek yok. önce yakınımızda olandan başlayalım zaten bir başladıktan sonra bulmak isteyen dünyanın öbür ucuna gidip kendide bulur.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sam said: "paraya basılacak önemde sadece atatürk var bu ülkede" diyen mantık abd'de obama'lı bush'lu para bastılar da ben mi görmedim?
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 mani said: oscar wilde avucunu yalasın zaten. oscar wilde a yada yabancı bir düşünüre, sanatçıya, edebiyatçıya filozofa karşı bir art niyetim yok tabi. Ama bu topraklarda bugüne kadar türkçe konuşmuş, türkçe düşünmüş ve en güzel şekilde kendi diliyle insanlığı anlatmış okadar çok insan yaşadı ki bir oscar wilde eksik kalsın önce biz kendi içimizdekileri yaşatmayı bilelim. bazı şeyleri uzaklarda aramaya gerek yok. önce yakınımızda olandan başlayalım zaten bir başladıktan sonra bulmak izteyen dünyanın öbür ucuna gidip kendide bulur. aynı kafa o dediklerine, bizden olanlara da karşı ki. o kafa için varsa yoksa atatürk. sabah akşam atatürk. yemekten önce, yemekten sonra atatürk. o nedenle oscar wilde avcunu yalar dedim zaten. Bone said: abd'de obama'lı bush'lu para bastılar da ben mi görmedim? yoo, ama abd'nin kuruluşundan 90 yıl sonra başkanlık yapmış lincoln'ü koydular ki bizim cumhuriyetimiz daha kısa süredir devam ettiği halde aklımızın ucundan geçirmeyi bir nevi günah, ihanet olarak görüyoruz başkasının, yeni bir yöneticinin, devlet adamının resmini basmayı.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 tamamda lincoln durumu farklı iç savaş galibi kurucular arasında yer alması gayet doğal o yüzden para üstünde...
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 önemli bi tek Atatürk var değil de. menfaat düşkünü yönetici çok, kraldan çok kralcıların oyunlarıyla parasından eğitimine sömürü fırlamasın amacı güdülüyor diyelim.
Law Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Hani çok klişe bir laf, bir ülkede güneş batıyorsa, küçük insanların gölgeleri büyük olur gibi birşeydi. Aynı durum işte. tayyippower.
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 o değil de ben gümüşhanede o aynı adlı okulda okumuştum lan. demek ki yeni okul yapıp ismi devrettiler. meh.
Öne çıkan mesajlar