Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kimsenin aklına gelmemiş topiği açmak :D Bugün kafama esti, nostalji yapayım dedim, indirdim izledim. Filmde, şaka gibi, salakça fizik kurallarına uymayan ve imkansız sahneler olsa bile süper bi film bence :) Çocukluğumuzun yegane gaz filmlerinden biridir. Hele hele başkanın o son saldırıdan önceki gaz konuşmasının üstüne gaz bir konuşma tanımam. İzlememiş olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Geleceğe Dönüş kadar kült bir film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Will Smith (tu) 2 gün önce tekrardan izledim indirmiştim. Hakikaten güzel film, eğlenceli zaten Will Smith' in hemen hemen her filmi gibi, izlemeyen yoktur ama (TGRT sağolsun) izlemeyen varsa gidin bulun izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 En sevdiğim filmlerden biridir.Nettne indirmedim ama yakalasam tv de hep izlerim.Hep duygulanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 uzaylı temalı ve koskoca filmde 1 kere gözüken uzaylıya sahip tek film... süper filmdir... heleki area51 deki dua sahnesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 will smith'i hollywood da will smith yapan film. çok eğlenceli çok güzel filmdi. topic yeniymiş bende kim upladı dicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 felaket gaz bi film abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sovereign said: Hele hele başkanın o son saldırıdan önceki gaz konuşmasının üstüne gaz bir konuşma tanımam. Braveheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Gayet eğlenceliydi, sonrasında oyunu da çıktı o da fena değildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 zeki yahudi wasp lider zenci savaşçı ve tabi ki windows kullanan uzayılar :P yayınlansın gene izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 laptopla virüs upload ediyorlardı ehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 indiriyorum. akşam tekrardan izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 "Uploading Virus" isimli dolan barı olan hollywood virüsü istiyorum ben de yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bence iğrenç bir film'di . Amerika propagandasından başka birşey goremedim film'de. Tek motorla tarlayı ilaçlayan adam savaş uçağı kullanıyor fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 tv de ne zaman görsem sıkılmadan izlerim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ayıp :) cok güzel filmdir.ne zaman denk gelsem izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sovereign said: Kimsenin aklına gelmemiş topiği açmak :D Bugün kafama esti, nostalji yapayım dedim, indirdim izledim. Filmde, şaka gibi, salakça fizik kurallarına uymayan ve imkansız sahneler olsa bile süper bi film bence :) Çocukluğumuzun yegane gaz filmlerinden biridir. Hele hele başkanın o son saldırıdan önceki gaz konuşmasının üstüne gaz bir konuşma tanımam. İzlememiş olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Geleceğe Dönüş kadar kült bir film bence. +1 Ronald Emmerich'in kariyerindeki zirvesidir kanımca Dibine kadar kült ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Cine 5'in bombalarındandı vizyona girmesinden hemen sonra yayınlamıştı hergün izlerdim bir ara. Jeff Goldblum ve Will Smith güzel eküriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ilk çıktığı zamanlar çok feci hastasıydım, esasen böyle uzaylılara karşı topyekün savaş işleyen film olarak sanırım benzeri gelmedi uzun zamandır. hala da görsem izlerim ama evet maalesef rolan emmerich'in tarzını hepimiz tanıdık zamanla. (:P) jeff goldblum da bundan sonra pek ortada görünmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bu film benimde favorilerim arasındadır ama birkaç şey söylemeden geçemeyeceğim.Roland Emmerich denen adam bütün filmlerinde Amerikan propagandası yapmaktadır.Bu da apaçık görülmektedir.Bu film dışında örnek vermek gerekirse Yarından Sonra,Vatansever,Godzilla.Yıldız Geçidi...vb.Filmlerinde hep bir felaket olur ve dünyayı Amerika kurtarır yada Amerikanın destansı yönleri vurgulanır.İyide Amerika dünyayı kurtarmıyor aksine bu felaketlerin bir benzeri de Amerikadır dünyanın başına gelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Asteroth said: Sovereign said: Hele hele başkanın o son saldırıdan önceki gaz konuşmasının üstüne gaz bir konuşma tanımam. Braveheart. Braveheart'dan da iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 şimdi bitti. gazı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Asteroth said: Sovereign said: Hele hele başkanın o son saldırıdan önceki gaz konuşmasının üstüne gaz bir konuşma tanımam. Braveheart. +300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Hehe aynen yukarda yazılanlara katılıyorum..Çok iyi filmdir.. Yani böyle dvd sini görseniz belki almayacağınız,özellikle oturup download edip izleyemeceğiniz ama TV de özellikle karşınıza çıkarsa da kaçırmadan izleyeceğiniz filmlerden Indepence Day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 1996 mi yuh, yaslanmısız hakkaten. Her sahnesi aklımda hala cok dikkatli izlemisim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sürekli tv de oynadığından olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar