Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 herkesin sorunu kendine tasavvuf yapamıcam.ben de havyar yiyemiyorum?diyip sıyrılmak istedim. ama tabağımda yemek bırakmam iyi açıdan bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 OogahBoogah said: bi an aklıma afrikadaki fakirle geldi sonra gitti fakir!!! göbeklerini görmüyormusun onların bizimkilerden büyük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oyy tosunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 senko said: OogahBoogah said: bi an aklıma afrikadaki fakirle geldi sonra gitti fakir!!! göbeklerini görmüyormusun onların bizimkilerden büyük! hava dolu ama onların içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 3.5 porsiyon mantı üstüne eve gidip akşam yemeği sofrasına oturmuşluğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 3.5 porsiyon mantı senin kilondan fazla ediyor. fiziken imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Son zamanlarda hatırladığım en büyük hayvanlığım 1 patlıcan kebabı 1 adana kebap 7 tane de tavuk kanat ızgara.Lavaş falan onları saymıyorum.Benim cüsseme göre çok bunlar aslında.60 kiloyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Lexius said: 16 acılı adana .. soraa 24 dilim piza kenarlar dahil 90 hotshots üstüne büyük piza 40 çiğköfte + bi sürü bıdı falan gider böyle benim liste ^^ burger konusunda 6 tavuk burger üstüne 4 crispy chick + 9 lu tenders diyorum 40 çiğ köfte sonrası nasıl cıktı. cok acımıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bnde nedense sarhoş olduktan sonra hep ishal oluorm aşağı yukarı enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 barbu said: Lexius said: 16 acılı adana .. soraa 24 dilim piza kenarlar dahil 90 hotshots üstüne büyük piza 40 çiğköfte + bi sürü bıdı falan gider böyle benim liste ^^ burger konusunda 6 tavuk burger üstüne 4 crispy chick + 9 lu tenders diyorum 40 çiğ köfte sonrası nasıl cıktı. cok acımıstır lexin cüssesini hesaba katarsak ben hala o 40çiğ köftenin içerlerde biryerlerde olduğu kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Lexius said: 16 acılı adana .. soraa 24 dilim piza kenarlar dahil 90 hotshots üstüne büyük piza 40 çiğköfte + bi sürü bıdı falan gider böyle benim liste ^^ burger konusunda 6 tavuk burger üstüne 4 crispy chick + 9 lu tenders diyorum Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 4 kuzu cevirme 2 dana iskembe 12 tavuk butu 27 kurbaga bacagi 32 cig kofte 66 midye 78 boyoz 146 profiterol tanesi 241 M&M 431 Bonibon 4 litre kola 3 litre salgam suyu ustune 1 bardak su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ehee çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 barbu said: Lexius said: 16 acılı adana .. soraa 24 dilim piza kenarlar dahil 90 hotshots üstüne büyük piza 40 çiğköfte + bi sürü bıdı falan gider böyle benim liste ^^ burger konusunda 6 tavuk burger üstüne 4 crispy chick + 9 lu tenders diyorum 40 çiğ köfte sonrası nasıl cıktı. cok acımıstır ben 16 acılı adanayı anlamadım. bildiğin porsiyon 16 acılı adana mı yedin? yok inanasım gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 lexin dediklerinin bazıları kolpa gibi geldi.40 çiğ ve 6 hamburger yenir de diğer ikisi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 16 dürüm adana yaa ^^ dersane çıkışı yediydik ayran turşu suyu falan mahvoldu her yanım sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bi gün kahvaltıda hazırladım hazırladım herşeyi süper bişi böyle çok güzel kahvaltı oturdum 1 dilim ekmek biraz peynir bi fincan çay gerileri normal pek ayı değilim şişiyom yerken zaten kola varsa yanında yediğim şeylerin hiç yiyemiyom direk şişiyom en fazla 3 big mac yemiştim oda baya açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kola ve su içmemek lazım yemekle beraber doygunluk yapıyo (tabi amaç gittiğin yeri sömürmekse yoksa niye doymak istemeyesin manyak mısın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bi rivayete göre dory'nin kayıp kedisi frediyi lex yemiş sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 o 40 çiğ köftenin, 16 adananın çıkışı var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Lexius said: 16 dürüm adana yaa ^^ dersane çıkışı yediydik ayran turşu suyu falan mahvoldu her yanım sora abi hepsi 200 gram olsa o dürümlerin net 3,2 kilo alıyosun zaten insaf millet haftada 1 kilo kaybetcem diye uğraşıyo gözümün önünde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ayem dencırıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Marulun içinde çocuk varmış 12 yaşında dfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ahahah parmak çocuk yiyo lexius lan yoksa fıratı mı yiyosun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bi oturuşta: 1 big king xxl menü + 1 chicken royale menü + 12 chicken fries Akşama da fesat vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar