Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba 13, anne 15 yaşında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
300 kez ne demek ya 15 yaşında. 100 tanesi de ulu orta.
vay anasını be rekordur bu heralde guiness e falan girer. bi de nası laf yetiştiriyo herkese
  • Admin
Mesaj tarihi:
neler neler var .. :)
ben bizzat yabancı bir forumda tanık oldugumu aktarayım
(fake degil gerçek)

bi kız(13 yaşında) erkek arkadası ile ilişkiye giricekmiş prezervatif alcaklarmıs ama hangi tip olsun karar verememisler konusuyorlar. erkek kardesi ki yaşı 10 kulak misafiri oluyor. sonra ablasının erkek arkadası gidince yanına gidip kullanmadan yapın hap var onu al sen daha zevkli dene görürsün diyor :)

ortaya sonra cıkıyor ki velet sınıftaki kızların pek cogu ile yatmıs =)

yaşanmış bişi hehe

yani bunun gibi bikaç şey daha gördükten sonra artık şaşırmıyorum ama yine de berbat bir durum tabi. ingilterede tv programları yapılıyor bir süredir. bu durumları sona erdirmek gencleri bilinçlendirmek vb için ama nafile
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

abi bu kızı alıp döveceksin bildiğin. o kafanın sağa sola oynadığı zenci kadın tripleri falan.. baya iticiymiş. direk şirret yani ıslah olmayacak cinsten.

ingilteredeki durumu görünce bi an aklıma "acı umut" geldi, bizdeki sosyal çöküntüler falan..

gerçi bizdeki cahillikten oluyor, onlarda eğitim süper vs..

Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:
Ee biz cahiller cahillikten yapıyorsak süper eğitimli elit ingilizler neden yapıyor?

Süper eğitimli ve elit değillerde ondan, onlarda cahillikden yapıyor. Anne Baba eğitimi almamış, kendi hallerine bırakılmış çocukların yaptığı hatalar bunlar.
  • Yeni Oluştur...