Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13. Cuma Kutlu Olsun

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Karag8z said:
Cons said:
kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil.
hatta örnek vereyim garantiye alayım
senin anlayışın bu
-abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar
+salak salak işler yapıyorlar
-sen bana nasıl salak dersin?

yaw inanmayıyorum, bu kadar basit, alla alla, salak malak ne oluyo? inanıyorsun diye senin hakkında ben "hahaha, bu salak inanıyor mu" diyorum, bana göre istanbulun fethi ile ilgili hristiyanların batıl inancı. sana göre değilse değildir.

anlayışınmı kıt anlamıyorumki. kime salak demişim orda? sana dediğim en ufak bişey yok. hala gelmiş ağlıyorsun bana salak dedin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil.
hatta örnek vereyim garantiye alayım
senin anlayışın bu
-abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar
+salak salak işler yapıyorlar
-sen bana nasıl salak dersin?

yaw sende ruh bozukluğumu var, hem sürekli salak malak kelimesi kullanıyorsun sonrada demedim vs?
Sosyal ağlarda paylaş

Türkü Türke methetmek diye bir laf vardır, etrafımda da görürüm ara sıra bunu. Böyle 1+4+5+3 fln gibi mastürbasyon denemelerine hiç gerek yok.

Cons said:
http://news.nationalgeographic.com/news/2004/02/0212_040212_friday13_2.html

Şöyle bir göz gezdirdim de, bunun dışında lle tutulur kaynak yok. Ha bir arkadaş çıkıp National Geographic'i "kaynak gösteremezsin" fln demiş ya. Söyleyecek söz bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Türkü Türke methetmek diye bir laf vardır, etrafımda da görürüm ara sıra bunu. Böyle 1+4+5+3 fln gibi mastürbasyon denemelerine hiç gerek yok.

Cons said:
http://news.nationalgeographic.com/news/2004/02/0212_040212_friday13_2.html

Şöyle bir göz gezdirdim de, bunun dışında lle tutulur kaynak yok. Ha bir arkadaş çıkıp National Geographic'i "kaynak gösteremezsin" fln demiş ya. Söyleyecek söz bulamadım.

Onu söylüyen arkadaşında 5 sayfadır diğerini cürüten başka bir kaynak göstermemesi de ayrı birşey tabi onu da unutmayalim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...