Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Karag8z said: Cons said: kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil. hatta örnek vereyim garantiye alayım senin anlayışın bu -abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar +salak salak işler yapıyorlar -sen bana nasıl salak dersin? yaw inanmayıyorum, bu kadar basit, alla alla, salak malak ne oluyo? inanıyorsun diye senin hakkında ben "hahaha, bu salak inanıyor mu" diyorum, bana göre istanbulun fethi ile ilgili hristiyanların batıl inancı. sana göre değilse değildir. anlayışınmı kıt anlamıyorumki. kime salak demişim orda? sana dediğim en ufak bişey yok. hala gelmiş ağlıyorsun bana salak dedin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hayır bide 13. cumanın uğursuz olduğuna filan inandığımda yok salak inançlardan biri bence. (lütfen yine atlama bana salak dedin diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 HIRISYİYANLARA SALAK DEDİN KONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hala kaynak yok dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 internet hristiyan oyunu olduğu için yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ulümünati işi bence 13. cuma itanümülu bakın aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 1+4+5+3=13 :P çok da "umur"larında süperstişın dediğin şeyin mantığı olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: kim kime salak demişki? 13. cuma hristiyanlardan çıktığına göre salak salak toplayan onlar demekki. anlaşılması zor birşey değil. hatta örnek vereyim garantiye alayım senin anlayışın bu -abi ayaklarını yorganlarına göre uzatmamışlar +salak salak işler yapıyorlar -sen bana nasıl salak dersin? yaw sende ruh bozukluğumu var, hem sürekli salak malak kelimesi kullanıyorsun sonrada demedim vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ruh bozukluğu var bende. sende ne bozukluğu var anlayamadım ama her kullanılan salak kelimesini üstüne alınıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nileppezdel said: Tapınak şövalyelerinin bir günde katledilmesiyle ilgili bu olay ya yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 HAYOR BİNDÖRTYÜZELLÜÇ İSTANBULUN FETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: ruh bozukluğu var bende. sende ne bozukluğu var anlayamadım ama her kullanılan salak kelimesini üstüne alınıyorsun. alakaya çay demle. hem benim mesajıma cevap veriyorsun sonrada alınıyosun, harbi kendini kurnaz sana tiplerdensin haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 İşin komikliği de daha en baştan gereksiz yere hiçbirşey bilmeden sırf laf atmak için Karag8z'ün yaptığı gereksiz yorum..Hani senin tabirinle Karag8z; "Önce sen başlattın!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sana salak dediğim bir yeri gösterebilirsen bu foruma daha gelmem. gösteremezsen adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 adam 25 dakka konuşuyor ben 12 allah alalh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 @Karagöz Abi inancı saçma bulup inanca salak demek bir kişiye salak demekten farklı şey. Bence konuyu sildirin çok fail dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben dışarda demeç veriyorum. çoktan kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Tüh lan, kaçırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 YUH YA bu başlıkta bile kavga çıkmış olm bi meydanda falan saat belirleyin kavga edin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 İstanbul fethi ile ORTA ÇAĞIN BİTİP YENİ ÇAĞIN BAŞLAMASI! gibi bişey bu da . a.k.a bullshit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gencler panik yapmayin, 13. cumanin nerden geldigi bilinmiyo, birden fazla hikayesi var, biri de templarlarin kesildigi gun olmasi falan filan, ama sanirim 19. yuzyildan once hic bi yerde rastlanmamis 13. cumanin lanetli oldugu gorusune. bi de istanbulun fethi 29 mayis sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Türkü Türke methetmek diye bir laf vardır, etrafımda da görürüm ara sıra bunu. Böyle 1+4+5+3 fln gibi mastürbasyon denemelerine hiç gerek yok. Cons said: http://news.nationalgeographic.com/news/2004/02/0212_040212_friday13_2.html Şöyle bir göz gezdirdim de, bunun dışında lle tutulur kaynak yok. Ha bir arkadaş çıkıp National Geographic'i "kaynak gösteremezsin" fln demiş ya. Söyleyecek söz bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 MHP numeroloji ile iktidar oldu siz hala 1453 yalanmi degilmi yi tartisiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Apis said: Türkü Türke methetmek diye bir laf vardır, etrafımda da görürüm ara sıra bunu. Böyle 1+4+5+3 fln gibi mastürbasyon denemelerine hiç gerek yok. Cons said: http://news.nationalgeographic.com/news/2004/02/0212_040212_friday13_2.html Şöyle bir göz gezdirdim de, bunun dışında lle tutulur kaynak yok. Ha bir arkadaş çıkıp National Geographic'i "kaynak gösteremezsin" fln demiş ya. Söyleyecek söz bulamadım. Onu söylüyen arkadaşında 5 sayfadır diğerini cürüten başka bir kaynak göstermemesi de ayrı birşey tabi onu da unutmayalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar