FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi videoyu da bilgisayara yüklüyomuş ama :( hayvan gibi zoom yapınca belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yabancı için; http://www.iwantmuzik.com http://skreemr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ah canım Ahmet bile var lan eyyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bLackcha0s said: fizy.org Birçok şarkı mevcut yabancı denemedim ama türkçe hemen hemen hepsi var. Adınada derler seks bile var. Dedikoduya göre Amerika da bi Türk yapmış ve google siteyi almak istiyormuş.Tesekkurler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 youtubedan dinlemek daha mantıklı bence, youtubeda playlist olayıda var ayrıca. mp3 indirmek için güzel site arayanlara öneri olarak http://www.tagoo.ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 FromTheHell said: abi videoyu da bilgisayara yüklüyomuş ama :( hayvan gibi zoom yapınca belli oluyo eet ya ben de farkettim kandırıldık beyler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Quadrophenia said: Hız aynı değil, videosunu hiç yüklemiyor sanırım ya. Veya ben psikolojik olarak hızlı hissettim.emin ol pskolojik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 iiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 cocacola sponsor olmuş, playlist desteği gelmiş, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hmm evet. youtubeda yaptığımı daha hızlı hale getirmiş güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hala yavaş ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 playlist özelliği de eklendi. bi ara hıncal uluç bile yazmıştı bu siteyi sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu ne yaw, google video u iframe icine alip ustune kendi frameini gecirmis, cik cikcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tam bir fiyasko bu site. yaptıklarının legal olmadığı da bariz. youtube'un metacafe'nin vs'nin servislerini kullanıp üstlerine de reklam alıyorlar adamların hakkını gasp ediyorlar. bu site anlaşma yoluna gidip lisans filan almazsa kapanır patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 iyiymiş koydum playlistimi :D yalnız araması biraz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 süpermiş valla bütün halaylar var dinniom şinci:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yeni gördüm bunu ya. baya iyiymiş site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 zarekd said: tam bir fiyasko bu site. yaptıklarının legal olmadığı da bariz. youtube'un metacafe'nin vs'nin servislerini kullanıp üstlerine de reklam alıyorlar adamların hakkını gasp ediyorlar. bu site anlaşma yoluna gidip lisans filan almazsa kapanır patlar. tüm o sitelerle zaten anlaşmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 playlisti blogumuzu koyamıyoruz herhalde bide şu olayı yapsalar şahane olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Reogmar said: zarekd said: tam bir fiyasko bu site. yaptıklarının legal olmadığı da bariz. youtube'un metacafe'nin vs'nin servislerini kullanıp üstlerine de reklam alıyorlar adamların hakkını gasp ediyorlar. bu site anlaşma yoluna gidip lisans filan almazsa kapanır patlar. tüm o sitelerle zaten anlaşmalı. anlaşmaya gerek yok ki. şu anda böyle bir hukuki kısıt yok bildiğim kadarıyla internet üzerinde. bir kaç büyük gazete, "google news" hizmeti için google'a dava açtı. zira google'ın yaptığı da aynı şey. elalemin sitelerini indeksleyip, kendi üzerinden yayın yapıyor. amerika'da o gazeteler, google'a karşı kazanırsa.. işte o zaman diğer siteler de düşünmeli.. ha kazanmalı mı? bence hayır. internet, hayatımızda bir çok şeyi değiştirdiği gibi bilginin mülkiyet yapısını da değiştirdi. bundan dönüş olmamalı. bu sebeptendir ki para kazanma yöntemleri de değişiyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 olm bakın gelin şu siteyi duyurmayalım. sevgili modlar da bu başlığı silsin. aramızdaki hackerlar hacklesin bu siteyi. soora biz yapıp parayı vuralım, kırışalım parayı:P über bişey lan bu. benim arşiv gittiydi. geçen içerken youtube dan video açıcaz diye anamız ağladı. bu tarz bişi olsa ne süper olurdu dediydim. varmış. helal ossun amcaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ee ben indirebiliyorum mp3 formatında orbit downloaderla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 indirdiklerim şansa mp3 formatındaymış.zor iş yani arayıp mp3ünü bulmak sonra indirmek falan kasar çoğu flv formatında anladığım kadarıyla galiba çünkü nitekim velhasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Espri anlayışları süper :) http://fizy.com/ Fizy Bakımdayız Fizy 15 dakikalığına kapalı. Yine de eğlenebilirsiniz. Ve tam ekranda do you love me diye bi şarkı söyleyen bıyıklı amca sdfgsdgsdf. http://img22.imageshack.us/img22/163/sdapfb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bu nasıl bir şarkıdır be? Ortadoğu soslu ingilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar