Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -alatariel- said: =/. Bütün o kadar yazıdan sonra yapılabilecek tek yorum bu bencede :D
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 kadınlar, ah kadınlar beni benden aldınız kadınlar kadınlar ki ne kadındılar içlerinde gaz olmayan kadınlar canım kadınlar kadınlar hey kadınlar whats up kadınlar büllüğünü yedimin karıları oh kadınlar vah kadınlar madam currie look kadınlar mary kadınlar are you seks kadınlar si yu kadınlar
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben anlamıyorum %50 si kadın olan insan toplulukları ülkeden ülkeye farklı açlık seviyelerinde oluyorlar. yazıque. yolda biraz açık giyinmiş bi kadın görünce "OF ANAM YALARIMS" moduna girmeseler daha fazla olacak onlardan ama farkına varamadılar bi.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 xwhiplashx said: egitim danismanlik sitesinin forumundan aldim bunlari. :/ kalsaymış orda
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fede said: kadınlar, ah kadınlar beni benden aldınız kadınlar kadınlar ki ne kadındılar içlerinde gaz olmayan kadınlar canım kadınlar kadınlar hey kadınlar whats up kadınlar büllüğünü yedimin karıları oh kadınlar vah kadınlar madam currie look kadınlar mary kadınlar are you seks kadınlar si yu kadınlar bu ne lan!! sdkgjdfhwdfk sabah sabah
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fede said: kadınlar hey kadınlar whats up kadınlar büllüğünü yedimin karıları /quote] ahahaha.... Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 adam inanmış vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 aquila said: uzduler mi? ayrıca kadın erkek asla eşit olamaz.eşitlik söz konusuysa kadın üstün anlamına gelir.onlardan korkun (:P) dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 teker teker cevap veriyim dedim hepsine ama cok sacmalamis bunlar dostum, bi sonraki forwarda artik. balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Daha bomba sözler vardır kadınlarla ilgili de kadınların faşist olduğu bir sitedeyim , banlanırım =) genellemeydi , no offence. gerçekten hiç kimsenin dırdırıyla uğraşacak halim yok hehe. Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kadınlara muhtaç olmak hakkaten zor. Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 16 yaşında ameliyatla kadın oldu xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ameliyatın yanı sıra fotoğrafına photoshop da yaptırmış. said: dogru diyor ama. Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 XWİPLİSİHALSLX NİKİNE KOYAYIM ÖNCE NOLDU LAN BİRİSİ KIÇINA FENA VURMUŞ TEKMEYİ xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nick ile saçmaladı ve mutlu oldu. Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3851721-kadynlar-ah-kadynlar/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 aquila said: uzduler mi? ayrıca kadın erkek asla eşit olamaz.eşitlik söz konusuysa kadın üstün anlamına gelir.onlardan korkun (:P)
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 teker teker cevap veriyim dedim hepsine ama cok sacmalamis bunlar dostum, bi sonraki forwarda artik.
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Daha bomba sözler vardır kadınlarla ilgili de kadınların faşist olduğu bir sitedeyim , banlanırım =) genellemeydi , no offence. gerçekten hiç kimsenin dırdırıyla uğraşacak halim yok hehe.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ameliyatın yanı sıra fotoğrafına photoshop da yaptırmış. said: dogru diyor ama.
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 XWİPLİSİHALSLX NİKİNE KOYAYIM ÖNCE NOLDU LAN BİRİSİ KIÇINA FENA VURMUŞ TEKMEYİ
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nick ile saçmaladı ve mutlu oldu.
Öne çıkan mesajlar