Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 evet bekledik on saat 2 kişi kaldı sinemada ben ve ark bekledik böle bilioduk sonunda sahne olacağını hehe nie böle yapiolar hep xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 off keşke şu heyecanı yaşayabilseydim ya "OMGGG BAŞLIYO OLM SUSUN SUSUN" falan, sonra bağrışmalar vs ahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Film baya iyiydi, ilkinden cok daha iyiydi bence, ha tabı ben aynı origini 100kez tekrar ettiğim icin ayıyodum. Armor wars kotasını dodursun artık seri ama baska kötüler bekliyorum sonraki filmden said: Captain America'ya gönderme çok iyi olmuş, biraz daha saygılı olunabilirdi ama. Tony sonuçta, öyle bir hareketi beklememek yanlış olurdu ondan. replika zaten, sonradan yapmaya calısıp aynı kalkanı beceremiyolar hiç zamanında bi bilim adamı sans eseri adamantiumla vibranium diye bi metali birlestiriyo bala kalkan yapıp kaptan americaya veriyolar, normalde ikisini aynı potade eritince patlıyolar. scarlettan beklenmedik performans gördük, veya kareografist ve düblörlerden desek daha adil olur. ilk filmde yarattıkları daha genel izleyiciye uygun yarattıkları atmosferi iyi kullanmıslar onu tekrar etmek yerine, ilk filmi temel alıp acımadan dayamıslar cizgi romanı sahanede olmus. film baya güzeldi be, iyi oldu marvel dünyasına güzel eklendi. spider-man remake'inipatlatmazlarsa, bide Thor adam gibi gelirse sinema dünyası zor kurtulur marveldan. captain amerika iconic bi karakter takım mevzusu icin sart evet ama harbi kahramanların kahramanı karakter icin Thor lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 2011 Thor, 2012 Avengers diye biliyorum ben yeni Marvel filmleri olarak, değişiklik yok değil mi tarihlerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Marvel doldursun istiyorum ben sinema dünyasını. Yaparlarsa çooook kült şeyler çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ellerindeki mataryele güvenip cıkarlarsa kült olacak zaten baska sansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 -Deno- said: 2011 Thor, 2012 Avengers diye biliyorum ben yeni Marvel filmleri olarak, değişiklik yok değil mi tarihlerde ? 2012 de Avengers dan önce Captain America çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Filme bu akşam gidebildik arkadaşlarla, gayet başarılı. Spider-Man, Daredevil, Fantastik 4lü vs.yi falan affettirmiş. İlk film de gayet iyiydi bence, çok severek izlemiştim, bu film ondan daha da başarılı. Çok sevdim valla. Downey Jr.ye helal olsun, adam karakteri yaşamış resmen. Scarlettçik de iyi bayağı. Ama zenci Fury... (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ultimate nick fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ultimate furynin bire bir aynisi ki herif. ama ENGLISH MOTHERFUCKER. DO YOU SPEAK IT turevi diyalog olmadan, 2. bir mace windu Sam L. Jackson istemiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 birebir aynisi degil, zaten kendisi. ultimate nick fury aslinda sam jackson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben dahil birçok insan nick fury'i fox kids'teki marvel çizgi filmlerinden tanıdığı için herkes beyaz, karizmatik olarak biliyor nick fury'i, öyle kabullendi. Samuel L Jackson'ı o yüzden kabullenemiyoruz sdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 şimdi şöyle bi baktım da netten hakkaten zenci olduğu yerler de varmış: ama ben şu nick furyi biliodum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/98/First_Ultimate_Fury.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://www.iconian.com/fury/gallery/smasnf.jpg nick fury budur aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 DarKRideR said: ben dahil birçok insan nick fury'i fox kids'teki marvel çizgi filmlerinden tanıdığı için herkes beyaz, karizmatik olarak biliyor nick fury'i, öyle kabullendi. Samuel L Jackson'ı o yüzden kabullenemiyoruz sdafads beyaz ve karizmatik yerine siyah ve BAD ASS MOTHERFUCKER olmus iste. fena mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bad ass olmamış ki pek bir vur enseye al ekmeğini tip gözüktü en azından bu filmde... Bi de normalde iron man adam gibi avangersta takılmayıp sırf consultant olacaksa hayır gelmez ki o avangerstan :/ Gerçi Josh Whedon mutlaka yine süper bişi çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 asdfsd samuel l jackson garip bir adam, seneye 1500 filmde yer alıyor, film kötüde olsa bu adam çok iyi ya, seviyorum garip bir şekilde, o yüzden yadırgasam da sevdim bu nick reis'i asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Dün sinemada gittim. Scarlett istiyorum bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sparkcaster said: oha sonunu izlemeden çıkanlar var omg bugün annemi götürdük İron Man 2'ye(evet anneler gününde İron Man izlettik ne var :P)çıktık o yüzden sonunu göremedik,ama Robert Downey hastası arkadaşımla tekrar gitçem o zaman bekliycem kesin sonundaki yazıları... Film gayet güzeldi,kötü diye okuyup bikaç yerden 'acaba' sorusuyla girdim ama memnun ayrıldım.Robert abinin karizması yeter zati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ultimate hiç okumadığım ve dolayı bende fury'i beyaz bilirdim. hatta spider-man de görmüştüm ilk sanırsam. ama artık eski çizimler baydı diye düşünülüp ultimate'i çıkardılar her çizgi roman serisinde. bende onları beğenemedim işte. x-men'in ki filan ı ıh. tipler böyle daha bi jix olmuş filan. iron-man için seçilebilicek en iyi adam heralde bu :D bu arada yeni kıyafet çizimini beğenemedim tam. orjinalinde de öyle olabilir bilmiyorum da daha basit gösterio kıyafeti. yani o yuvarlak olanda bi derinlik vardı böyle. bunda yok o işte :( stark üçgeni gibi de derinlik de olsa güzel olurmuş. don cheadle da olmuş be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ilk filmdede varmış captain americanın shieldi ikinci filmde bariz gösteriyorlarda ilk filmdekini yeni farkettim :) Iron Man - Captain America's Shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Güzeldi ama hafif kaçtı az, ciddeyetten uzak yapiyorlar yap soyle darknight klasigi...Her kitleye hitab etmek icin her zaman ki bazi seyleri faila bagliyorlar. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 onu fark etmek için sapık falan olmak gerekir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi batman, "my parent are deaaaad" diye gezinen emo, Iron man rockstar wanna be playboy. neden "dark knight gibi" olsunki, asıl o zaman rezalet olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar