Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 2 (2010)

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

don cheadle 'ü öp başının üstüne koy bence. eskisinden daha iyi olmuştur. mimik işinde de daha başarılı

ne opucem pis zenjiyi
fena degildi yine de, suit icinde fena durmamis

filmin kendisi fena degildi, ilk film gibi 1 hafta boyunca her gun izlemem ama olsun
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyiydi ya 1.filmin üstüne koyarak gitmişler hem kalite hem hikaye olarak

tony'nin cool tavırları, esprileri ve ayarları beni benden aldı yine, özellikle mahkeme sahnesi süperdi

mickey rourke'a rusluğu tip olarak yakıştıramasam da aksanlı ingilizcesini takdir ettim

bir de ilk filmde shield ajanının sürekli tony ile pepper'ın peşinde dolanıp durması, sonra da birden pepper'la birlikte obediah'ı basmaya gitmeleri garip gelmişti
bu filmde shield'ın başından beri tony'yi gözlediğini öğrendik, bunu düşünmüşler midir ilk filmde yoksa ben mi abarttım bilemedim ama mantıklı geldi bana

Gallant said:

Film sonunda yazilarin bitmesini bekleyin.
SHIELD elemanlari, New Mexico da Thor un cekicini buluyorlar.

@Gallant

biz de bekledik castin bitmesini arkadaşla, sonundan o sahne çıkınca sevindirik olduk eheh

Sosyal ağlarda paylaş

yeni geldim eve sinemadan film bence ilkinde guzel harika espiriler var baya guldum aksiyon sahneleri fena degildi ama az geldi bana biraz daha fazla olabilirmis sanki. bilgisayara bittim dosyalari cope atarken basket atip score almasi harika :) nese guzel olmus iste gidin izleyin. bu arada Scarlett Johansson insan degil :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dün gece izledim çok güzel yapmışlardı hele ki c.america kalkanına gönderme yıktı beni ama koskoca salonda sadece ben güldüm :P

keşke yazıları sonuna akdar bekleseymişim bir de :( ben yazılar bitmeden çıktım.. tabii gece saat 1:30 olmasının da etkisi vardı ehe

bu arada

ne ivanmı arkadaş ya herifin beline beline veriyorlar odunu adam kalkıp hâlâ "you loose" diyor ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

Beğendim, ilkinden daha çok beğendim hatta. Robert Downey gibi bir adamın varlığı yetiyor zaten son dönem filmlerde.

Captain America'ya gönderme çok iyi olmuş, biraz daha saygılı olunabilirdi ama. Tony sonuçta, öyle bir hareketi beklememek yanlış olurdu ondan.

Bugüne kadarki oyuncu kadrosu en iyi olan Marvel filmiydi hiç şüphesiz, ve oyuncular da hakkını vermiş rollerinin. Black Widow'un ( Scarlett ) performansını çok merak ediyordum, bence ortalamanın üzerindeydi. Widow'un o soğukluğunu yaşatmış gerçekten.

Stan Lee'yi çok komik bir yere koymuşlar bu sefer filmde, gönül isterdi ki Spider-Man 3'deki gibi kritik bir zamanda gelip Tony'e akıl verseydi.

Aksiyon ağırlıklı bir film değildi, daha çok Tony'nin iç sorunları ve içinde bulunduğu durumu anlatan bir filmdi. Ilk filmden sonra ikincide çok fazla aksiyon sahnesi bekliyordum. Ama gene de kaliteli aksiyon sahneleri vardı.

Ve son olarak, bunu spoiler yapmak zorundayım tabi ki,

THOR ABIIIII

Sosyal ağlarda paylaş

abi o parçanın captain america'nın kalkanı olduğunu kaç kişi bilebilir ki bu ülkede sdafsad

yani bende bizim salonda bir tek ben güldüm, ben gülünce yanımdaki arkadaşta anladı kalkan olduğunu vs. derken böyle 2 kişi güldük ilk gördüğümüzde

neyse film güzel filmdi, ama ne bilim ilk film kadar etkilemedi beni,

yani her yönüyle ilk filmden daha iyiydi ama garip bir şey sdafsda robert downey ilk filme göre çok daha iyiydi.

Göndermeler baştan sona iyiydi, film iyiydi ya işte

8/10 veriyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...