SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben severim o adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BiTcH_oFBaT said: don cheadle 'ü öp başının üstüne koy bence. eskisinden daha iyi olmuştur. mimik işinde de daha başarılı i-ih olmamis ayrica, IMAX'te oynuyor ama 3d degil. biletleri aldiktan sonra ogrendim ben, bir ton da kufur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aha çıkmış film, hemen gitmeli yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BiTcH_oFBaT said: don cheadle 'ü öp başının üstüne koy bence. eskisinden daha iyi olmuştur. mimik işinde de daha başarılı ne opucem pis zenjiyi fena degildi yine de, suit icinde fena durmamis filmin kendisi fena degildi, ilk film gibi 1 hafta boyunca her gun izlemem ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ıyıydı ya buda , ama nedense bıraz rahatsız ettı benı fılm tam cozemedım neden oldugunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok iyiydi ya 1.filmin üstüne koyarak gitmişler hem kalite hem hikaye olarak tony'nin cool tavırları, esprileri ve ayarları beni benden aldı yine, özellikle mahkeme sahnesi süperdi mickey rourke'a rusluğu tip olarak yakıştıramasam da aksanlı ingilizcesini takdir ettim bir de ilk filmde shield ajanının sürekli tony ile pepper'ın peşinde dolanıp durması, sonra da birden pepper'la birlikte obediah'ı basmaya gitmeleri garip gelmişti bu filmde shield'ın başından beri tony'yi gözlediğini öğrendik, bunu düşünmüşler midir ilk filmde yoksa ben mi abarttım bilemedim ama mantıklı geldi bana Gallant said: Film sonunda yazilarin bitmesini bekleyin.SHIELD elemanlari, New Mexico da Thor un cekicini buluyorlar. @Gallant biz de bekledik castin bitmesini arkadaşla, sonundan o sahne çıkınca sevindirik olduk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 mamilator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bu arada koskoca postta scarlett'le ilgili hiçbişi yazmamışım özür diliyorum kendisinden, hastasınım beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 koca salonda tek başıma kalınca (zaten 3 kişi izledik filmi) sonunu bekleyemedim valla eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 get a roof! sonunu göremedim ayrıca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oha sonunu izlemeden çıkanlar var omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 marvel yapmış diyoruz artık, adamlar adam oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Film baya güzeldi hatta birinciden daha çok beğendim ben. cameolar Captain America'nın kalkanı ile Thor'un çekicini göstermeleri hoştu. Birde Stan Lee'yi gördük yine bir sahnede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yeni geldim eve sinemadan film bence ilkinde guzel harika espiriler var baya guldum aksiyon sahneleri fena degildi ama az geldi bana biraz daha fazla olabilirmis sanki. bilgisayara bittim dosyalari cope atarken basket atip score almasi harika :) nese guzel olmus iste gidin izleyin. bu arada Scarlett Johansson insan degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mickey ile olan combat sahneleri biraz daha uzaltılsa daha iyi olabilirdi. Çok cabuk bitirdiler combatları ama genel olarak film gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ben de oldukça beğendim filmi. Tek söyleyebileceğim son dövüşü bence de tırt ve erken bitirdiler biraz. Onun dışında gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben de dün gece izledim çok güzel yapmışlardı hele ki c.america kalkanına gönderme yıktı beni ama koskoca salonda sadece ben güldüm :P keşke yazıları sonuna akdar bekleseymişim bir de :( ben yazılar bitmeden çıktım.. tabii gece saat 1:30 olmasının da etkisi vardı ehe bu arada ne ivanmı arkadaş ya herifin beline beline veriyorlar odunu adam kalkıp hâlâ "you loose" diyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ben de bizim salonda kalkanı kullandığında gülen tek kişiydim sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Netteki bazı yorumlardan dolayı daha kötü bekliyorumdum. Yazıların sonunu beklemememiz kçtü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ismini bi yazamıyorum gywnet paltrowun roportaj cok iyi ya ilk filmin konusu neydi bilmiodum öyle dogaclama oynadık. 2. yi biraz anladım dedi baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Beğendim, ilkinden daha çok beğendim hatta. Robert Downey gibi bir adamın varlığı yetiyor zaten son dönem filmlerde. Captain America'ya gönderme çok iyi olmuş, biraz daha saygılı olunabilirdi ama. Tony sonuçta, öyle bir hareketi beklememek yanlış olurdu ondan. Bugüne kadarki oyuncu kadrosu en iyi olan Marvel filmiydi hiç şüphesiz, ve oyuncular da hakkını vermiş rollerinin. Black Widow'un ( Scarlett ) performansını çok merak ediyordum, bence ortalamanın üzerindeydi. Widow'un o soğukluğunu yaşatmış gerçekten. Stan Lee'yi çok komik bir yere koymuşlar bu sefer filmde, gönül isterdi ki Spider-Man 3'deki gibi kritik bir zamanda gelip Tony'e akıl verseydi. Aksiyon ağırlıklı bir film değildi, daha çok Tony'nin iç sorunları ve içinde bulunduğu durumu anlatan bir filmdi. Ilk filmden sonra ikincide çok fazla aksiyon sahnesi bekliyordum. Ama gene de kaliteli aksiyon sahneleri vardı. Ve son olarak, bunu spoiler yapmak zorundayım tabi ki, THOR ABIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi o parçanın captain america'nın kalkanı olduğunu kaç kişi bilebilir ki bu ülkede sdafsad yani bende bizim salonda bir tek ben güldüm, ben gülünce yanımdaki arkadaşta anladı kalkan olduğunu vs. derken böyle 2 kişi güldük ilk gördüğümüzde neyse film güzel filmdi, ama ne bilim ilk film kadar etkilemedi beni, yani her yönüyle ilk filmden daha iyiydi ama garip bir şey sdafsda robert downey ilk filme göre çok daha iyiydi. Göndermeler baştan sona iyiydi, film iyiydi ya işte 8/10 veriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 film bittikten sonra isimlerden sonra geçen filmdeki gibi bir aksiyon var mı? ayrıca kaptan amerika göndermesi überdi cidden :D juggernaut kapıda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Credits'ten sonra çıkan sahne http://www.youtube.com/watch?v=MmQArus7fxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 8.sayfa (Toplam 13 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yeni geldim eve sinemadan film bence ilkinde guzel harika espiriler var baya guldum aksiyon sahneleri fena degildi ama az geldi bana biraz daha fazla olabilirmis sanki. bilgisayara bittim dosyalari cope atarken basket atip score almasi harika :) nese guzel olmus iste gidin izleyin. bu arada Scarlett Johansson insan degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mickey ile olan combat sahneleri biraz daha uzaltılsa daha iyi olabilirdi. Çok cabuk bitirdiler combatları ama genel olarak film gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ben de oldukça beğendim filmi. Tek söyleyebileceğim son dövüşü bence de tırt ve erken bitirdiler biraz. Onun dışında gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben de dün gece izledim çok güzel yapmışlardı hele ki c.america kalkanına gönderme yıktı beni ama koskoca salonda sadece ben güldüm :P keşke yazıları sonuna akdar bekleseymişim bir de :( ben yazılar bitmeden çıktım.. tabii gece saat 1:30 olmasının da etkisi vardı ehe bu arada ne ivanmı arkadaş ya herifin beline beline veriyorlar odunu adam kalkıp hâlâ "you loose" diyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ben de bizim salonda kalkanı kullandığında gülen tek kişiydim sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Netteki bazı yorumlardan dolayı daha kötü bekliyorumdum. Yazıların sonunu beklemememiz kçtü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ismini bi yazamıyorum gywnet paltrowun roportaj cok iyi ya ilk filmin konusu neydi bilmiodum öyle dogaclama oynadık. 2. yi biraz anladım dedi baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Beğendim, ilkinden daha çok beğendim hatta. Robert Downey gibi bir adamın varlığı yetiyor zaten son dönem filmlerde. Captain America'ya gönderme çok iyi olmuş, biraz daha saygılı olunabilirdi ama. Tony sonuçta, öyle bir hareketi beklememek yanlış olurdu ondan. Bugüne kadarki oyuncu kadrosu en iyi olan Marvel filmiydi hiç şüphesiz, ve oyuncular da hakkını vermiş rollerinin. Black Widow'un ( Scarlett ) performansını çok merak ediyordum, bence ortalamanın üzerindeydi. Widow'un o soğukluğunu yaşatmış gerçekten. Stan Lee'yi çok komik bir yere koymuşlar bu sefer filmde, gönül isterdi ki Spider-Man 3'deki gibi kritik bir zamanda gelip Tony'e akıl verseydi. Aksiyon ağırlıklı bir film değildi, daha çok Tony'nin iç sorunları ve içinde bulunduğu durumu anlatan bir filmdi. Ilk filmden sonra ikincide çok fazla aksiyon sahnesi bekliyordum. Ama gene de kaliteli aksiyon sahneleri vardı. Ve son olarak, bunu spoiler yapmak zorundayım tabi ki, THOR ABIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 abi o parçanın captain america'nın kalkanı olduğunu kaç kişi bilebilir ki bu ülkede sdafsad yani bende bizim salonda bir tek ben güldüm, ben gülünce yanımdaki arkadaşta anladı kalkan olduğunu vs. derken böyle 2 kişi güldük ilk gördüğümüzde neyse film güzel filmdi, ama ne bilim ilk film kadar etkilemedi beni, yani her yönüyle ilk filmden daha iyiydi ama garip bir şey sdafsda robert downey ilk filme göre çok daha iyiydi. Göndermeler baştan sona iyiydi, film iyiydi ya işte 8/10 veriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 film bittikten sonra isimlerden sonra geçen filmdeki gibi bir aksiyon var mı? ayrıca kaptan amerika göndermesi überdi cidden :D juggernaut kapıda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Credits'ten sonra çıkan sahne http://www.youtube.com/watch?v=MmQArus7fxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar